П'ятниця, 26.04.2024, 19:53















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Листопад » 3 » Завершився І онлайновий етап Національного чемпіонату Прангліміне в рамках проекту «Міксіке в Україні»
12:21
Завершився І онлайновий етап Національного чемпіонату Прангліміне в рамках проекту «Міксіке в Україні»

   І онлайновий етап Національного чемпіонату Прангліміне («Статичний триатлон-1») в рамках проекту «Міксіке в Україні» (http://miksike.net.ua) завершився 31 жовтня о 22.00. Підсумкова турнірна таблиця учасників району за результатами І етапу доступна за посиланням: https://drive.google.com/file/d/0B4ISA6bTxGQdMVRyWXZZMm9sTVE/view?usp=sharing

   Публікуємо таблиці порушників правил змагань, які дискваліфіковані за подвійну участь (використовували два і більше логінів для виконання завдань етапу, таблиця 1) .До 18-00 год 7 листопада 2017 року розглядаються апеляції з приводу дискваліфікації. Листи з апеляціями просимо надсилати на адресу milla@miksike.ee

   Логіни учасників указаних у Таблиці 1, які не подавали апеляцію, або рішення за результатами розгляду апеляції було негативним, будуть видалені. Однак учасники матимуть змогу зареєструватись знову на сайті з дотриманням правил реєстрації та взяти участь у ІІ та ІІІ етапах змагань.http://miksike.net.ua/docs/Pranglimine/2017_2018/1etap_doubles__disqual.pdf

  У Таблиці 2 наведено учасників змагань, які порушили правила реєстрації на сайті та реєстрували особисті дані (Ім’я та прізвище) використовуючи латинську або російську абетку (особисті дані під час реєстрації необхідно вказувати українською мовою). Відповідно до правил участі у змаганнях та конкурсах на сайті Міксіке в Україні, учасник, який порушив правила реєстрації на сайті, може брати участь у змаганнях та конкурсах, але позбавляється права на одержання дипломів, сертифікатів учасника та не допускається до участі у національних та міжнародних етапах змагань.

   Учасники змагань, які потрапили у Таблицю 2 , можуть змінити свої особисті дані перед тим, як візьмуть участь у ІІ етапі змагань. У загальному рейтингу учасників змагань Прангліміне у них будуть враховуватись результати лише наступних ІІ та ІІІ етапів змагань. Підсумкова зведена таблиця учасників І етапу змагань буде опублікована після розгляду поданих апеляцій. http://miksike.net.ua/docs/Pranglimine/2017_2018/1etap_personal_data.pdf

   Всі учасники, які прийняли участь в І етапі, запрошуються до участі в ІІ етапі. ІІ етап: «Статичний триатлон-2», розпочинається з 1 листопада 2017 з 7.00 і закінчується 22 листопада 2017 року о 22.00. Змагання ІІ етапу буде складатись з наступних завдань для різних вікових категорій учасників:

Статичний триатлон-2

Чомучки (1-3 класи)

Дослідники (4-6 класи)

Дівчата, Хлопці (7-11 класи) та Дорослі

1.Додавання (нат.),

2.Додавання та віднімання (нат.),

3.Пропуски (нат.)

1.Віднімання(спринт),

2.Ділення (нат.)

3.Пропуски (нат.)

1.Додавання (десяткові),

2.Ділення (десяткові, спринт),

3.Пропуски (нат.)

  Для успішної участі в змаганнях важливо ознайомитись з правилами участі на сторінці Пранглімінe (http://miksike.net.ua). Проводяться тільки індивідуальні змагання.

   За 20 хвилин потрібно опрацювати всі три етапи поля, кожний учасник має лише ОДНУ СПРОБУ.

   Рекомендується перед початком змагань пройти тренування на відповідній сторінці (Прангліміне/ Тренування) Наголошуємо, що переможці визначаються за двома кращими результатами з трьох можливих. Поле для змагань міститься у розділі Прангліміне/ Змагання. Назва майданчика: "ІІ етап Віртуальна область". Змагатися на полі можна лише 20 хвилин, а проходити кожен етап поля можна ЛИШЕ 1 РАЗ! Отже, якщо вирішили розпочати змагання, зайшли на поле, то повинні пройти всі етапи поля за 20 хвилин. За ці 20 хвилин потрібно опрацювати всі три етапи поля, а якщо час залишиться, можна покращити свій результат на будь-якому виконаному раніше етапі поля. В результаті програма зафіксує ваш найкращий результат.

   Переможці та призери у кожній номінації після ІІІ туру будуть запрошуватися на віртуальний зведений обласний фінал. Переможців в кожній категорії, буде запрошено для участі у Національних фінальних змаганнях, які відбуватимуться в Вінниці.

Переможці фіналу будуть запрошені до участі в міжнародному етапі змагань, який відбудеться в кінці квітня 2018 року (планується Львів).

Бажаємо всім гарних результатів!

 

Методист НМЦ ПМД ІППОЧО М.Г.Бабій

Переглядів: 569 | Додав: Микола | Теги: Завершився І онлайновий етап Націон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024