Субота, 20.04.2024, 11:06















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Травень » 02

О книго! Божа ти рабине!
Народу й роду берегине!
Неопалимая купина!
По всіх вертепах, і яксинях,
Неначе зірка провідна.

       Книжка вчить, як на світі жить. А хто багато читає, той багато знає. Адже у книжках зібрані всі надбання людства за цілі тисячоліття, а це — неабиякі знання. Традиційно,  кожного року в Йорданештській  ЗОШ І – ІІІ ст., святкується День Книги.  Бібліотекар школи -  Кирчу Олена Андріївна разом  з класним керівником  8 – го класу Меглей Віорікою Василівною провели захід  «Книга  - джерело знань». Була організована книжкова виставка. Учні переконали усіх присутніх, що книги – це невід’ємна частина нашого життя. Учні  сказаним на цьому заході продемонстрували  що книга -  найбільше диво, створене руками людини на шляху до щастя і світлого майбутнього.
Бібліотекар – Кирчу Олена Андріївна

Проглядів матеріалу: 644 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.05.2014 | Комментарії (0)

       Тиждень знань основ безпеки життєдіяльності  в початкових класах (22.04. по 28.04.) в Михайлівському НВК проходив під  рубрикою «Це повинен знати кожен». В рубрику входять і правила поведінки в весняно - літній період. Тому  Домніка Георгіївна намагалася охопити і вивчення « Правил безпечної поведінки біля відкритих водойм», « Загартування  організму»,  « Першу допомогу при сонячному ( тепловому) ударі» і поглибити знання про воду як невід’ємну  складову нашого життя на планеті Земля та нагальну потребу охорони водних ресурсів.
 Користуючись словами народної мудрості « В здоровому тілі – здоровий дух» необхідно було переконати учнів, що їхнє здоров’я в їхніх руках. Адже, якщо людина веде здоровий спосіб життя, то їз здоров’ям такої людини клопоту мало. За допомогою казки «Колобок» ( на новий лад: про шкідливий вплив на організм людини алкоголю, наркотиків та паління) вдалося вирішити цю проблему.
 Сорощук  Т.П. провела заняття на тему « Рятувальник – професія героїчна» . Під час заняття діти систематизували знання про надзвичайні ситуації, закріпили правила поведінки у надзвичайних ситуаціях та уміння надати посильну першу допомогу собі та потерпілим. Повторили правила виклику рятувальних служб.
 Особливу увагу приділили обговоренню твердження « Рятувальник – професія героїчна». Учні переглядали фільм про роботу одного з підрозділів рятувальної служби. Також був проведений міні- лекторій з переглядом відеофільму на тему « Обережно блискавка».


 

Проглядів матеріалу: 760 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.05.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024