П'ятниця, 29.03.2024, 12:48















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Травень » 21

Днями змагалися юні прикордонники. Підтягування, віджимання від землі, розведення вогнища, розбір та збір автомата Калашникова - ось неповний перелік випробувань через які повинні були пройти учасники спортивних змагань Юних Друзів прикордонників, що відбулися між учнями старших класів районних шкіл, які доводили що незважаючи на вік, при потребі готові захистити рідну землю.

     В Чернівцях на території прикордонної частини відбувся черговий збір клубу «Юних друзів прикордонників», які взяли участь у змаганнях між учнями шкіл, що знаходяться в прикордонних населених пунктах області. Організатори переконані що подібні заходи дають змогу виховати стійкий дух та почуття патріотизму у юних українців.

     Клуб  ЮДП Багринівської ЗОШ І-ІІІ ступенів «Прикордонник» взяв участь у черговому зборі. Також серед завдань було випробування на пам'ять, пошук слідів на чотирьох різних ділянках землі, та інші тонкощі які є невід’ємними частинами роботи працівників прикордонної служби, які першими зустрічають та останніми проводжають гостей держави.

    У цих змаганнях наш клуб за сумою всіх конкурсів посів ІІІ місце, а у таких змаганнях, як перетягування канату та стройова пісня, були першими.

    Загони ЮДП - одна із найбільш дієвих форм виховання у школярів почуття патріотизму, любові, вірності славним бойовим традиціям ЗСУ та Державної прикордонної служби.

     

  

Проглядів матеріалу: 696 | Завантажив: Bagrunivka | Дата: 21.05.2014 | Комментарії (1)

     20 травня 2014 року о 10.00 в конференц-залі   РМЦ відбулась нарада з керівниками дошкільних навчальних закладів під керівництвом начальника управління освіти В.Г.Швеця. У роботі наради взяла участь голова районного комітету профспілки працівників освіти С.І. Лазурко На порядку денному було розглянуто ряд важливих питань, які регламентують діяльність дошкільних закладів:

- про організацію оздоровлення дітей дошкільних навчальних закладів влітку 2014року;

- про організацію харчування в літній оздоровчий період;

- про облік дітей дошкільного віку;

- звіт керівника за 2013-2014 навчальний рік;

Керівники дошкільних навчальних закладів отримали доручення та  пакет нормативних документів, з якими їх було ознайомлено у ході наради., наголосивши на тому, що керівники дошкільних навчальних закладів повинні постійно тримати на контролі питання, які обговорювалися на нараді.

 

Проглядів матеріалу: 557 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.05.2014 | Комментарії (0)

    Днями в бібліотеці Глибоцького ліцею відбулася зустріч відвідувачів обласних курсів бібліотекарів на чолі з методистом Трошиною Н.В. та обласним методистом Кочурко А.В. В бібліотеці гості почули звіт  Ніни Василівни про роботу шкільних бібліотекарів Глибоцького району.
З сьогоденням школи присутніх ознайомив директор ліцею Глобак Д.І. Гостей чекала захоплююча екскурсія до шкільного музею Домки Ботушанської, де методист – музеєзнавець Глибоцького ЦТКСЕУМ, директор літературно- меморіального музею Домки Ботушанської Шевченко О. В. цікаво розповіла про життєвий та творчий шлях нашої буковинської поетеси.
Такі зустрічі цікаві та корисні тим, що бібліотекарі мають змогу поділитися своїм досвідом, побачити та почути щось цікаве.

 

 
Проглядів матеріалу: 706 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.05.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024