Вівторок, 16.04.2024, 17:10















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Травень » 25

      Мабуть, однією з найбільших подій для першокласників є Свято букваря. Саме цей день знаменує для них завершення важливої віхи шкільного життя – вони вже навчилися добре читати і повинні сказати: «Прощавай!» - своєму першому і можливо найулюбленішому підручнику.

Святкове шоу, а тільки так можна назвати театралізоване дійство, яке відбулося 23 травня  у Купському НВК №2  в 1класі.

Програма була дуже цікава. Просто не вірилося, що 6-річні малюки стільки всього встигли приготувати до свята. На сцені звучали пісні, кружляли у танці юні артисти – першокласники. Із дитячих вуст лунали слова подяки своїй першій книжці, а також учителям, батькам, які допомогли їм подолати першу сходинку до знань.

Важко сказати, хто більше хвилювався – чи батьки з класним керівником Ф.В. Зеленівською чи самі першокласники. Але спільними зусиллями свято вдалося на славу, і відвідали його не тільки вчителі, батьки першокласників, але і багато майбутніх першокласників.

Заступник директора з НВР                        О.М. Кирстюк

     

 

 

Проглядів матеріалу: 652 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.05.2014 | Комментарії (3)

 Безпека – це життя людини,
Безпека – це наше майбуття.
Прийміть до серця світ природи –
Прекрасне буде всіх життя!

   Найвища цінність суспільства – людина, її життя і здоров’я. Оскільки основи мислення закладаються у дитини в сім’ї, «материнська школа» повинна сформувати у дитини перші уявлення про навколишній світ і місце людини в цьому світі. Необхідно зауважити, що з кожним роком збільшується кількість факторів, що негативно впливають на життя і здоров’я людини.
Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.
Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях. З метою забезпечення нормативів безпеки, підвищення рівня безпеки життєдіяльності, запобігання випадкам травматизму учасників навчально-виховного процесу  в школі проведено тиждень безпеки життєдіяльності на тему «Наша безпека – у наших руках!».
Різноманітна за змістом і формою профілактична робота  з питань здорового способу життя та безпеки життєдіяльності охопила всіх учнів Молодійської ЗОШ .
Відповідно до тематики Тижня в комплексі були проведені заходи:
 - загальношкільна лінійка, присвячена відкриттю Тижня (відповідальна  –вчитель основ здоров’я Радова О.І.);
- книжкова виставка «Бути обізнаним – бути захищеним» (відповідальна  –бібліотекар школи Іфтодій  О.Л.);
- бесіда старшокласників з молодшими школярами про шкідливі звички (відповідальна – вчитель основ здоров’я Радова О.І.)
- практичні заняття. Моделювання  надання першої долікарської допомоги у разі виникнення надзвичайної ситуації (відповідальні: вчитель основ здоров’я Радова О.І. та медична сестра школи Степанова В.В.)
- конкурс на кращий учнівський малюнок  «Моя безпека – в моїх руках» серед  учнів  5-7 класів (відповідальна – вчитель образотворчого мистецтва Простебі Л.А.)
- конкурс стіннівок «Дзвони Чорнобиля» в 5-11 класах (відповідальна  –вчитель основ здоров’я Радова О.І.);
- години спілкування на тематику Тижня (відповідальні:  класні керівники та класоводи);
- конкурс творів «Рятувальник – професія героїчна»  (відповідальні: вчителі-філологи  Шатько О.Г., Топольницька В.Г., Громик І.М.)
- акція «Лист  водію» (учні 5-х класів, Радова О.І.);
- виховний  захід «Будь уважним на дорозі!»
  (учні 2-А класу, Кукульняк  О.М.).


 

Проглядів матеріалу: 823 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.05.2014 | Комментарії (1)

   З  12 по 16 травня 2014 р. у Глибоцькій ЗОШ  І – ІІІ ст.  проводився Тиждень знань з ОБЖ. У рамках Тижня вчителем основ здоров`я  Андрон Т.О. були проведені заходи, спрямовані на поглиблення знань учнів із основ здоров`я, на дотримання правил безпечної поведінки в різних ситуаціях, формування в учнів свідомого ставлення до свого  життя та здоров`я.
Серед учнів 5-11 класів було проведено міні-лекторій під рубрикою ,, Це повинен знати кожен “. Учні 11 – А  класу,  використовуючи ,, Шкільне радіо”, провели лекторій по профілактиці НС.  Учні повторили правила поведінки у весняно-літній період : ,, Безпека поведінки біля водойм ”, ,, Отруєння грибами ”, ,,Основи пожежної безпеки” , ,, Обережно гроза”, ,, В лісі”.
Для  учнів 6-7 класів проведено конкурс антиреклами шкідливих звичок. Використовуючи матеріали підручника і додаткові джерела інформації, діти підготували  малюнки в яких намагалися показати негативний вплив шкідливих звичок на здоров`я людини.  Кращі малюнки були представлені на виставковому стенді. Підготовка до випуску реклами сприяла розвитку самостійності учнів у пошуках інформації  та вмінні вибрати основне , донести істинну до інших.  Учні 9-х класів  ознайомилися із питанням екологічного  маркування товарів. Дане питання викликане бажанням споживачів  вживати екологічно чисті продукти харчування. Учні переглянули презентацію  і особливу увагу звернули на маркування, яке використовує Україна.   Екскурсія в рятувальну частину викликала масу задоволення і захоплення в учнів 5-х класів. Вони ознайомилися з роботою рятувальників і змогли відчути себе на певний час людьми, від яких залежить життя потерпілих.
Учні 11 кл. випустили газети: ,, Небезпека маленького кліща. Перша допомога.”,  ,, Небезпека при укусах отруйних змій і комах. Перша допомога ”. Дані санітарні бюлетені попереджають учнів про небезпеку і навчали правилам  надання термінової допомоги під час НС.Серед учнів  9-11 класів було проведено виховні справи: ,,Перша допомога при утопленні”, ,,Перша допомога при  харчовому отруєнні ”, ,, Перша допомога при пораненнях”. Дані виховні справи дали можливість підвищити рівень практичної підготовки учнів до дій у разі виникнення НС, закріпити отримані знання на практиці, виховувати співчуття до ближнього та милосердя.
  Цікавий діалог відбувся учнів  10 класу з  дитячим лікарем  - гінекологом  ЦРКЛ . Учні отримали відповіді від спеціаліста на цілий ряд запитань.
  Учні 5-х класів переглянули відеофільм :,,Правила поведінки під час відпочинку і на залізниці ”. Після  перегляду  школярі самостійно  вже могли скласти рюкзак для подорожі .

                                   

Проглядів матеріалу: 623 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.05.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024