Четвер, 25.04.2024, 21:02















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Травень » 08

    Вже багато років поспіль у травневі сонячні дні кожен почувається по-особливому:  наближається велична дата, день пам`яті, день слави, день радості і скорботи-величний День Перемоги. У навчальних закладах району вшановують ветеранів, учасників війни, людей, які ціною власного життя та здоров`я кували Велику Перемогу, виборювали мир і спокій.

Райком профспілки працівників освіти щороку вшановує  педагогів-ветеранів війни. Начальник управління освіти Василь Швець та голова райкому профспілки працівників освіти Світлана Лазурко напередодні Дня Перемоги відвідали шановних ветеранів, вдів героїв війни, щоб вкотре віддати шану людям за життя і подвиг.

Дора Яківна Бондаренко,Євдокія Трохимівна Катащук, Галина Євдокимівна Шалагіна, Інна Максимівна Рибалко, та всі-всі, до кого завітали гості, щиро раділи зустрічі та з хвилюванням обговорювали біду, яка чорною хмарою затягнула небосхил України понад 70 років тому  і знову нависла над нашою Батьківщиною.

«Спілкування, увага, жива розмова і невеличкі подарунки не залишають байдужими наших дорогих ветеранів. Щороку вони з радістю зустрічають гостей і проводять не одну годину у розмовах, спогадах, порадах. Пам`ять, людська шана і повага-все, чого потребують герої війни, люди, які здійснили подвиг-здобули Велику Перемогу»,- переконаний начальник управління освіти Глибоччини, тому традиційно у навчальних закладах вшановують величне свято День Перемоги.

Проглядів матеріалу: 585 | Завантажив: Микола | Дата: 08.05.2014 | Комментарії (0)

З 8 квітня по 8 травня у Старововчинецькому ліцеї тренерами проекту "FAIR PLAY- ЧЕСНА ГРА" Каменюк В.В. та Баланюком П.І. було проведено підсумкові заняття № 7 "Я знаю все!" з учнями 5-11 класів.

        Мета заняття:

  • Закріпити отримані знання та навички.
  • Відзначення випускників програми "Чесна гра - Перша ліга" та "Чесна гра - Вища ліга".  Дізнатись більше - Тисніть тут!
Проглядів матеріалу: 666 | Завантажив: Жанет | Дата: 08.05.2014 | Комментарії (0)

   Всеукраїнський фізкультурно-патріотичний фестиваль школярів України “Козацький гарт - 2014”   має на меті формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров’я учнівської молоді, поліпшення національно-патріотичного виховання учнів.  

Основними завданнями Фестивалю є:

    підвищення рівня фізичної підготовленості та збільшення рухової активності школярів;

   формування стійких мотивацій до самостійних занять фізичною культурою і спортом;

  відродження національних традицій та культурної спадщини українського народу.

Дізнатись більше - Тисніть тут!

Проглядів матеріалу: 562 | Завантажив: Жанет | Дата: 08.05.2014 | Комментарії (0)

   8 травня в Купському НВК №2 вчитель 4 класу Богданюк Марія Радулівна провела батьківські збори. Порядок денний:

1. Відвідування учнями школи.

2. Перевірка читання вголос. Збереження підручників.

3. Державна підсумкова атестація в 4 класі.

4. Про ремонт класного приміщення.

5. Звіт роботи за навчальний рік.

Проглядів матеріалу: 1045 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.05.2014 | Комментарії (0)

Щиро вітаємо ветеранів Великої Вітчизняної війни та всіх громадян України зі світлим і радісним святом Перемоги над фашистськими загарбниками.

Ми пам'ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Прийміть найтепліші побажання міцного здоров'я, затишку та благополуччя.

Мирного неба Вам та Вашим родинам!

Начальник управління освіти

Глибоцької РДА                           В.Г. Швець

 

Голова районного комітету        

профспілки працівників освіти       С.І. Лазурко

Проглядів матеріалу: 639 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.05.2014 | Комментарії (1)

Встеляйте квітами дороги, -
Вже проліски цвітуть, розмай,
В день незабутній Перемоги
Ми квіти кидаємо під ноги
Бійцям, що мир несли в наш край.

     Щороку 9 травня ми відзначаємо День Перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941-1945 рр., не щезне з пам’яті людської, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – Його битва, його перемога над фашистами. Можна по-різному ставитися до Великої Вітчизняної війни, по-різному її називати, але ж хіба можна забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для щастя інших.
Багато горя і страхітливих втрат принесло Україні лихоліття світової війни. Наш край зазнав більше руйнувань, ніж будь-яка інша країна Європи. Найжахливішим було те, що Україна втратила понад 5 мільйонів своїх синів і дочок.
Все далі і далі відходять грізні роки Великої Вітчизняної війни, але ніколи не згасне пам’ять про всіх тих, хто, не задумуючись, віддав своє життя в ім’я Свободи. У Наших серцях ніколи не згасне пам’ять про людей близьких і зовсім невідомих – тих, хто боронив свій отчий край. Схилімо ж голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя, увійшовши у безсмертя.

Напередодні святкування Дня перемоги учні 5-Б класу Глибоцької ЗОШ І_ІІІ ступенів провели pecnhsx  “Тільки пам’ять не сивіє”, на якe запросили ветерана  Великої Вітчизняної війни Качуляка Василя Івановича. В сімнадцять з половиною років опинився він в самому пеклі війни – на передовій лінії. І пройшов дорогами війни до Німеччини.

Напевне тільки людина, яка бачила війну на власні очі може розповісти сучасним дітям про те, що  таке війна з її жахами, страхом, загибеллю людей, які стали близькими.

І після виступу Василя Івановича п’ятикласники оточили його і з цікавістю розглядали фронтові фотографії та нагороди.  Їх цікавили деталі, вони з запалом ставили все нові і нові запитання.

Після зустрічі учні подарили  ветерану квіти, побажали здоров’я, довгих років життя і сподіваємось, що ще не одне покоління учнів зможе  задати йому запитання і дізнатися більше, і більше зрозуміти, і стати мудрішим. 

Проглядів матеріалу: 594 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.05.2014 | Комментарії (0)

     У Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів 6 травня відбулись загальношкільні батьківські збори за наступним порядком денним:

 1. Педагог, учень і батьки в системі національного  виховання.  Співпраця батьків і школи як необхідна умова розвитку дитини. – доповідач заступник директора з виховної роботи Чупрун В.Л.

2. Організація та проведення ДПА та ЗНО. Організація та проведення навчальної практики та навчальних екскурсій. – доповідач заступник директора з навчально-виховної роботи Панчук Л.Т.

3. Оздоровлення учнів влітку. Попередження правопорушень та запобігання травматизму влітку. – доповідач педагог-організатор Ауріте М.С.

4. Звіт директора школи Врабій В.П. про успіхи та недоліки у 2013-2014 н.р.

Проглядів матеріалу: 611 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.05.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024