Субота, 20.04.2024, 04:38















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Травень » 30

 Ось і настав для одинадцятикласників той довгожданий хвилюючий момент, коли востаннє продзвенів шкільний дзвінок і покликав їх на останній в їхньому житті урок. Він сповістив, що вони вже не будуть поспішати рано-вранці на автобус, не стоятимуть більше біля дошки, не писатимуть контрольні роботи і не виконуватимуть домашні завдання, не братимуть участі в олімпіадах, конкурсах і змаганнях. Класний керівник 11-Б класу Юлія Василівна Флюндра підійшла разом з учнями до їхньої кінцевої зупинки - «Дитинство». Одинадцятикласники запросили на останній урок всіх вчителів школи, щоб розділили з ними хвилини радості і смутку. Юлія Василівна  підготувала для своїх рідних учнів фотопрезентацію всіх довгих 11 шкільних років. Очі дітей наповнилися слізьми прощання, коли їм говорили напутні слова класний керівник Юлія Василівна і перша вчителька Марія Петрівна Крецу.Також кожний вчитель побажав чогось випускникам. 

Дорогі випускники, нам всім дуже жаль розлучатися з таким гарним класом.

Бажаємо вам лише самого хорошого у вашому дорослому житті!

   

   

Проглядів матеріалу: 863 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 30.05.2014 | Комментарії (1)

Останній дзвоник – дійсно свято з свят! Адже сьогодні на шкільні подвір’я вийшла вся Україна щоб завершити 2013/2014 н.р. Свято останнього дзвоника в Коровійській школі мало патріотичний колорит. Випускники 11-го класу розгорнули великий державний прапор і попросили учнів всієї школи дружно об’єднатися біля нього та попросити миру і щастя для нашої рідної матінки України. В цей час шкільний хор виконав пісню «Боже, Великий, Єдиний! Нам Україну храни!». І саме після цього моменту кращі учні школи, одягнені в білі рукавички і з блакитними передплічниками, урочисто підняли прапор і пролунав державний гімн, який сповістив про урочисте відкриття лінійки.

До нашої школи завітали почесні гості - Богдан Михайлович Підлубний, перший заступник голови Глибоцької РДА та Георгій Васильович Флюндра, Коровійський сільський голова. Вони привітали всіх із завершенням «великих перегонів» та підвели підсумки разом з директором школи Ольгою Георгіївною Лупуляк. Урочисто вручили учням та вчителям грамоти за високі досягнення в обласному та Всеукраїнському рівнях олімпіад, а також Похвальні листи учням початкової школи. Вже третій рік поспіль в Коровійській ЗОШ І-ІІІ ст. вручається відзнака - іменна футболка "Кращий учень школи". Цього року її виборола Тодерян Діана, випускниця школи - президент учнівського самоврядування. 
Продовжив патріотичний настрій свята запальний український танок у виконанні учнів 2-Б класу. А далі …. слова радості, що незабаром КАНІКУЛИ. Але перед тим, як відпочити, треба як слід із випускниками попрощатися. Тому слово мали 1-й клас, які привітали найстарших учнів і традиційно вручили їм дзвіночки, які нагадуватимуть їм про шкільні роки. А ще, Дівчинка-веселка завітала до нас на свято і разом зі своїми помічниками подарувала веселку випускникам і на щастя начаклувала: "Червоний колір – даруватиме їм кохання, помаранчевий - творчого визнання, жовтий – даруватиме щастя, зелений – відведе напасті, блакитний - даруватиме їм світ, синій – збереже від бід, фіолетовий, останній, - здійснить ваші випускників бажання".

 

   

  

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 726 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 30.05.2014 | Комментарії (2)

Щороку наприкінці травня учні 4-го класу прощаються з початковою школою. В цьому навчальному році 47 четвертокласників зібралися разом на урочисте свято, яке підготували класоводи Оксана Володимирівна Усата і Віра Іванівна Косован. Захід розпочався з діалогу учнів про те, що вони дуже жалкують за проведеними роками зі своїми улюбленими вчителями. І тут на допомогу прийшов чарівник, який начаклував "машину часу", яка допомогла дітям потрапити до нового етапу навчання - 5 класу, адже вони вклали в цю машину часу розум, знання, силу, творчість, дружбу, повагу і любов. Але під час запуску сталася поломка і учні потрапили назад у минуле% спочатку у 1-й клас, а потім в 2-й, 3-й, 4-й. І аж у кінці свята - у 5-й клас. Під час подорожі в часі, учні пригадували цікаві моменти зі свого шкільного життя у початковій школі: уроки, виховні бесіди, свята, ранкову зарядку, перерви, виклик батьків до школи, різні серйозні та смішні ситуації.
З вітальним словом до своїх дітей звернулася й батьки, а вчитель музики Анатолій Когут разом зі своєю донечкою-випускницею заспівали в подарунок пісню.
Наприкінці свята, директор школи Ольга Георгіївна Лупуляк вручила всім дипломи випускників початкової школи, і, чого з нетерпінням чекали і діти, і батьки, представила майбутніх "класних мам", а також побажала всім успіхів протягом навчання у середній ланці школі.

    

    

    

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 732 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 30.05.2014 | Комментарії (2)

 

    Cлайд-шоу фото 

   Діти, батьки, гості, вся наша велика шкільна родина зібралася сьогодні на урочисту лінійку в Старововчинецькому ліцеї, на якій пролунає срібний дзвоник. Він сповістить всіх учнів про закінчення ще одного навчального року, а для випускників – це остання мить дитинства.  У них сьогодні є ще один шанс повернутися на шкільне подвір’я  в ролі учнів.

   Святковість миті відчули всі, адже у стінах ліцею були присутні багато гостей. 

     З привітаннями до учнів   ліцею звернулися Ванзуряк Григорій Степанович – голова Глибоцької районної ради, він вручив грамоту Чернівецької обласної державної адміністрації колишньому директору Топало Івану Касіяновичу, Швець Василь Григорович – начальник управління освіти Глибоцької РДА подарував  дошку майбутнім першокласникам, Остафійчук Петро Радулович – голова сільської ради нагородив грамотами та преміями учнів-випускників за активну участь у громадському житті села (Топало Юлію, Буяновського Миколу, Кузик Тамару) та класного керівника одинадцятикласників Гнатчук Світлану Іванівну, Бічер Василь Георгійович – директор «Надія» також звернувся з вітальними словами до одинадцятикласників.  

Важко сказати, у кого сьогодні більше свято – в учнів чи у вчителів. Що важче – навчатися чи навчати? Мабуть, і те й інше потребує немалих душевних сил і прагнення до знань. Але професія вчителя потребує ще одного  виняткового вміння – відчути кожного учня. Кожен учитель дорогий випускникам по-своєму, але, мабуть, рідніших за першу вчительку та класного керівника немає. І вони побажали своїм дітям всього найкращого.

Вітали випускників і батьки, і першокласники, і гостя свята Весна, яка принесла ліцеїстам дзвоник, що продзвенів і сповістив про початок нового етапу у їхньому житті, а для всіх їнших школярів - про початок канікул. 

        

        

     ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 865 | Завантажив: Жанет | Дата: 30.05.2014 | Комментарії (0)

 Прониклись сумом стіни і обличчя,

Дитинство вже позаду, не вернеш!...

Дорослий світ Вас, діточки, покличе

Багатогранний у стежках своїх безмеж!...

  Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято Останнього дзвоника. У передостанні дні весни у навчальних закладах Глибоцького району, як і повсій   Україні, пролунав останній дзвоник. Для 702 одинадцятикласників району він пролунав прощальною мелодією. Для них уже розпочалася справжня гаряча пора –  зовнішнє незалежне оцінювання, а потім, вже як для абітурієнтів – вступ до вибраних вузів.

Серед гостей на урочистих лінійках у кожному навчальному закладі  були присутні гості – представники Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації, Глибоцької районної державної адміністрації, районної ради, управління освіти Глибоцької РДА, голови селищної та сільських рад, депутати районного та обласного рівнів, які висловили найщиріші вітання та побажання учням.     

Зокрема, з привітаннями до учнів Старововчинецького ліцею звернулися Ванзуряк Григорій Степанович – голова Глибоцької районної ради та вручив грамоту Чернівецької обласної державної адміністрації почесному директору Топало Івану Касіяновичу, Швець Василь Григорович – начальник управління освіти Глибоцької РДА подарував магнітну дошку майбутнім першокласникам, Остафійчук Петро Радулович – голова сільської ради нагородив грамотами та преміями учнів-випускників за активну участь у громадському житті села (Топало Юлію, Буяновського Миколу, Кузик Тамару) та класного керівника одинадцятикласників, Бічер Василь Георгійович – директор «Надія».

Учнів Волоківської ЗОШ І-ІІІ ст. привітали із завершенням навчального року Сакрієр Оксана Леонідівна – головний спеціаліст Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації; Намака Олеся Сидорівна – завідувач районного методичного центру управління освіти Глибоцької районної державної адміністрації, Крецу Іван Пентелейович – начальник Управління пенсійного фонду України в Глибоцькому районі, Глопіна Валентин Іванович – сільський голова Волоківської сільської ради.

До учнів Кам'янської ЗОШ ст. завітала Лазурко Світлана Іллівна - голова Глибоцької районного комітету працівників освіти і науки, побажала випускникам здоров'я, успіхів,  легкої долі та  мирного неба над головою, а вчителям та батькам подякувала за здібних та обдарованих  учнів.

 І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 770 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.05.2014 | Комментарії (2)

   28 травня 2014 р. у конференц-залі управління освіти Глибоцької РДА відбувся круглий стіл з проблеми «Формування творчої активності вихованців гуртків технічного напрямку позашкільного навчального закладу» на якому підводились підсумки діагностико-констатуючого етапу.

На круглому столі були присутні: Бирка Маріан  Філаретович - науковий керівник дослідно-експериментальної роботи, доцент кафедри педагогіки, психології та теорії управління освітою ІППО Чернівецької області, кандидат педагогічних наук; Ванзуряк Наталія Василівна –  відповідальний виконавець дослідно-експериментальної роботи, директор Глибоцького БТДЮ; педагогічні працівники та керівники технічних гуртків Глибоцького БТДЮ. Запрошені: Намака Олеся Сидорівна - завідувач РМЦ управління освіти Глибоцької РДА, Стрельчук Оксана Костянтинівна - начальника відділу змісту виховної роботи та позашкільної освіти управління освіти Глибоцької РДА, Бабій Микола Георгійович – методист РМЦ управління освіти Глибоцької РДА.

На початку всім учасникам було запропоновано переглянути відеофільм «Робота технічних гуртків у рамках дослідно-експериментальної роботи». Науковий керівник Маріан Філаретович доповів про хід дослідно-експериментальної роботи.  Наталія Василівна – відповідальний виконавець акцентувала увагу присутніх на критеріях та рівнях сформованості творчої активності вихованців гуртків технічного напрямку позашкільного навчального закладу.  Намака Олеся Сидорівна - завідувач РМЦ управління освіти Глибоцької РДА виступила з проблемою «Методичний супровід педагога-керівника гуртків позашкілля». Практичний психолог Глибоцького БТДЮ Торончук Ірина Вікторівна ознайомила присутніх з результатами діагностики наявного рівня сформованості творчої активності вихованців гуртків технічного напрямку.

За результатами роботи круглого столу запропоновано ряд рекомендацій та окреслено план подальшої роботи експериментального майданчика.

 

Проглядів матеріалу: 578 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 29.05.2014 | Комментарії (0)

     Яскравим і незабутнім стало свято «Прощавай, початкова школо!», що відбулося 29 травня у Грушівському НВК. На свято, яке підготували учні зі своєю першою вчителькою Мудрак М.Г. завітали: адміністрація закладу, вчителі, батьки та учні початкової ланки.
Маленькі випускники декламували вірші, у яких дякували своїй першій вчительці Мудрак М.Г., вчителям, які протягом 4 років давали їм знання з різних предметів: Оленюку В. О., Павленко М.М., Дякону В.М. Учні також виконали багато гарних пісень: «Вчителько, моя», «Прощавай, рідна школо!» тощо.
Виявляється, що до старшої школи йдуть не тільки розумні, виховані, добре ерудовані, але й дуже талановиті діти.
Після виступу учнів, перша вчителька урочисто вручила учням «Дипломи випускників», а заступник директора з ВР Зінкевич Д.В. від імені дирекції привітала випускників та побажала їм успіхів у подальшому навчанні.
І хоч розставатись завжди сумно, та нічого не стоїть на місці: діти ростуть, вчителі виходять зустрічати нове покоління діток, щоб навчати їх і виховувати.
Отже, бажаємо нашим маленьким випускникам добре вчитися у старшій школі та не забувати свою вчительку, яка віддала кожному з них частинку себе.

Заступник директора з ВР                    Зінкевич Д.В.

Проглядів матеріалу: 581 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 29.05.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024