П'ятниця, 19.04.2024, 12:44















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Травень » 29

    Відповідно до наказу МОН України «Про запровадження  звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних  навчальних закладів» від 28.01.2005 р. №55 керівники дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних  навчальних закладів щорічно після завершення навчального року звітують перед педагогічним колективом, батьківським комітетом, радами закладу про виконану роботу за навчальний рік.

"Шановні присутні! Закінчився навчальний рік і  ми зібралися сьогодні, щоб зробити певні підсумки роботи колективу школи, оцінити діяльність директора на посаді протягом 2013-2014 навчального  року",-  такими словами  розпочав директор Купського НВК №2 Богданюк К.В.  звіт дирекції школи «Про роботу педагогічного колективу за 2013- 2014 навчальний рік »  перед громадою села, на якому були присутні близько сотні чоловік, серед яких працівники школи , батьки, жителі села. Директор школи Богданюк К.В., заступник директора з НВР Кирстюк О.М., заступник директора з ВР Унгурян І.М. зробили  докладний аналіз роботи в 2013-2014 н. р., хід оздоровчої кампанії, проведення ремонтних робіт, підготовку до нового навчального року, проблеми закладу та можливості їх вирішення. Оцінку своєї роботи почули педпрацівники  школи з уст батьків . Разом обговорили шляхи вирішення питань шкільного життя. Відбувся конструктивний діалог між усіма учасниками навчально-виховного процесу.


 

Проглядів матеріалу: 616 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 29.05.2014 | Комментарії (1)

Мій садочок - велика сім’я,

Друзів радісних сонячне коло.

Це куточок планети Земля,

Мальовнича природа навколо.

    В усіх дошкільних навчальних  закладах цими днями проходять традиційні випускні свята. Ці дні - святкові, радісні, веселі і сумні водночас. Зворушені батьки, схвильовані діти... Свято, коли діти прощаються з дитинством.    У Глибоцькому  ДНЗ «Сонечко» також відбулося випускне свято. Урочисто прибраний музичний зал, все навколо прикрашено кольоровими кульками.   Під звуки музики і оплески батьків виходять самі винуватці торжества - випускники. На дітей чекала  цікава  мандрівка казковим потягом, зустріч  з героями: веселим кондуктором, а також оцінками - 2 та 12. У святкуванні взяла участь  головний спеціаліст департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації Дорогова  Ельвіра Генадіївна та методист РМЦ  управління освіти Глибоцької райдержадміністрації Петрик Л.В. По завершенню свята Ельвіра Генадіївна привітала батьків майбутніх першокласників, а також відповіла на запитання, які хвилювали батьків.


 

Проглядів матеріалу: 819 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 29.05.2014 | Комментарії (1)

    Сьогодні в нашій  школі  першокласники святкували  - Свято Букварика. Це перший  їхній успіх, перша перемога.   Наші дітки  опанували  перший підручник - Букварик.

 Прощання з Букварем – свято, на якому першокласники прощаються зі своїм найпершим і головним підручником – Буквариком.

      Здається, тільки вчора вони  прийшли до школи на перший дзвінок, а вже — закінчують перший клас. За цей невеличкий проміжок часу діти вивчили букви, стали самі читати казки, оповідання, вірші. Саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань.

      Урочисто й цікаво пройшло прощання з Букварем в учнів 1 –го  класу (Класовод – Опаєць Ольга Костянтинівна). З нагоди радісного і разом з тим трішки сумного свята в житті маленьких першокласників зібралися гості –  наші вчителі, учні і батьки першокласників. Перед присутніми розгорнулося святкове дійство. Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, загадки не залишили байдужими нікого.

Свято закінчилось та спогади про нього будуть з нами все життя. Гарної Вам мандрівки стежинами знань, маленькі  наші  школярики!

Проглядів матеріалу: 587 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 29.05.2014 | Комментарії (1)

      22 травня в приміщенні актової зали  Молодійської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся звіт директора школи на  загальношкільних  батьківських зборах  перед педагогічним колективом та громадськістю села з порядком денним:

1. Звіт директора школи Сарафінчан Ф.В. «Про підсумки та основні напрямки діяльності школи за 2013/2014 навчальний рік».

2. Презентація заступника директора з НВР Круліковської О.В. « Про результати моніторингу навчальної діяльності учнів школи за звітний період».

3. Презентація заступника директора з ВР Мандрек О.Г. « Про підсумки виховної роботи школи за 2013/2014 навчальний рік, оздоровлення».

         Активно обговорювалося питання оздоровлення школярів у 2014 році. Вже вкотре робота директора школи та педагогічного колективу отримала високу оцінку таємним  голосуванням.

Проглядів матеріалу: 1772 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 29.05.2014 | Комментарії (1)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024