П'ятниця, 26.04.2024, 01:29















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Листопад » 03

    1 листопада 2014 року завершився XVII Всеукраїнський турнір юних математиків ім. професора М.Й. Ядренка, який проходив цього року в  Чернівцях. У турнірі взяли участь 21 команда з 14 регіонів України, в тому числі чотири команди учнів шкіл Чернівецької області, зокрема: « Вавилонська вежа»- Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради, команда «Підгір′я»- Сторожинецька гімназія, «Діти індиго» - Чернівецький ліцей №1; «Геліос» - збірна команда учнів шкіл міста. Команда «Вавилонська вежа» у складі одинадцятикласників Славути Богдана, Трафенчука Миколи, Ванзуряка Степана, Малофій Таїсії,  Тєлєгіна Якова та десятикласниці Чугуєвої Олександри посіла третє місце в турнірі юних математиків.

 Вітаємо учнів – учасників турніру з успішною участю у Всеукраїнських математичних змаганнях, з якісним представленням та трактуванням задач високого наукового рівня, що є свідченням належної підготовки до турніру, оволодінням великого обсягу математичного матеріалу поза рівнем програми школи.

Вітаємо  вчителів математики Глибоцького ліцею Крецу Домніку Миколаївну і Білик Віру Денисівну, керівника команди Опаєць Катерину Костянтинівну, заступника директора з наукової роботи, за досягнення високого результату своєї педагогічної праці, яка належно оцінена високоповажними членами журі, переважна більшість з яких – знані науковці України в галузі математики.

 

Проглядів матеріалу: 627 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.11.2014 | Комментарії (1)

      29 жовтня в рамках засідання районного методоб’єднання вихователів старших груп на базі ДНЗ «Сонечко» з забезпечення наступності дошкільної та початкової освіти вихователі відвідали у школі відкритий урок писемного мовлення, а саме, урок-проект «Квіти України» у 1-Б класі. Вчитель-методист Крайська Д.Г. продемонструвала досягнення 1-класників у розвитку їх мовлення за 2 місяці навчання, а вихователі, керівники обох закладів, методист райметодцентру Петрик Л.В. змогли оцінити весь «інструментарій» вчителя у досягненні мети: емоційне налаштування дітей на роботу, ігри, інтерактивні вправи «Інтрига», «Продовж речення», «Передбачення», «Сонячний промінчик», роботу в групах, елементи театралізації підчас «Казкової феєрії», представлення дітьми малюнків улюблених у родині квітів та розповіді казок і легенд про них, пісень й танка квітів, ефективне використання мультимедіа. Завершився етап роботи у школі виступами директора школи Блисенка Ю.Д., заступника директора з початкових класів Побережної Н.О., які розповіли гостям про спільну роботу ДНЗ та початкових класів, психолога Стрільчук О.В. про рівень адаптації 6-річок. Крайська Д.Г. під час яскравої презентації поділилася напрацюваннями з практичного подолання дезадаптації та забезпечення наступності у навчанні та вихованні першокласників.

Проглядів матеріалу: 591 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.11.2014 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1043 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.11.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024