П'ятниця, 26.04.2024, 16:22















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 9
Гостей: 9
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Листопад » 06

    Під час осінніх канікул члени гуртка « Юні музеєзнавці» Купського НВК здійснили невелику пізнавальну екскурсію  рідним краєм та його незрівнянно гарними місцями. Таким чином,  разом з учнями 10 та 11 класів ми відвідали Банченський чоловічий монастир, Музей авіації та космонавтики, Краєзнавчий музей, милувалися красою осіннього парку ім. Шевченка, здійснили прогулянку  вулицями старовинного  міста.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 591 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.11.2014 | Комментарії (0)

     Формування у школярів ціннісного ставлення особистості до праці і природи зумовлює виховання у них працелюбності, поваги до своєї та чужої праці, бажання творити добро та любити природу. Саме з цією метою 4 жовтня 2014 року у Купському НВК №2 пройшов трудовий десант «Чисте шкільне подвір’я». У ньому брали участь вчителі та учні 3-11 класів. Кожен клас отримав невелику ділянку біля школи, а також у пришкільному парку. І потрібно сказати, що вже невдовзі наш парк та шкільне подвір’я так і вабили чистотою. Особистим прикладом вчителі школи надихали учнів до шляхетної справи – благоустрою рідного дому, в якому ми всі  живемо і який має назву – Планета Земля.

Дякуємо всім за співпрацю.

Заступник директора з ВР   Скутарь В.І.

Проглядів матеріалу: 602 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.11.2014 | Комментарії (0)

    Сьогодні в нашому ліцеї  відбувся "Трудовий десант", в якому взяли участь учні 5-11 класів. Кожна ділянка подвір'я нашого ліцею закріплена за класами. Учні середньої ланки прибирали територію ліцею, а учні старших класів – парк.  Всі учні, вчителі та працівники Карапчівського ліцею  працювали на своїх шкільних ділянках – готували їх до зими: прибирали квіти, листя з дерев, перекапували.

Займаючись суспільно-корисною працею, вони відчували свою причетність до рідного села, рідної природи, свого краю.

Левчук Аліна Георгіївна – педагог-організатор Карапчівського ліцею.

  

Проглядів матеріалу: 547 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.11.2014 | Комментарії (0)

    У  ГПД  Купського НВК №2 займаються 30 учнів. Вихователь виховує в учнів організованість, зібраність, дисциплінованість, самостійність. А також формує позитивне ставлення до навчання, здібність своєчасно, у відповідний термін виконувати домашнє завдання.

    Під час спортивної години вихователь формує в учнів спортивні навики, розвиває спритність, швидкість та виховує товариськість, дружелюбність, відповідальність.

     На самопідготовці Олена Флорівна уточнює обсяг домашніх завдань, їх розуміння учнями. Якщо учні відчувають труднощі в самостійній роботі, вихователь рекомендує що слід повторити, щоб виконати завдання. Коли труднощі виникають в окремих учнів, надає їм індивідуальну допомогу. Вихователь вчить учнів раціонально використовувати час.

В кінці вихователь підводить підсумок самопідготовки :

  1. аналіз роботи учнів;
  2. демонстрація кращих зошитів, робіт;
  3. якість виконання домашніх завдань;
  4. самостійність.

     Учні з великим задоволенням та цікавістю займаються у ГПД.

Вихователь ГПД    Бічер О.Ф.

Проглядів матеріалу: 532 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.11.2014 | Комментарії (0)

     У нашій шкільній  газеті ми вже писали про народну майстриню Фелічію Унгурян. На протязі свого життя Філічія Унгурян малювала на склі різноманітні пейзажі. Крім цього, вона вишивала портрети, скатертини, ткала національні коври. Неодноразово її роботи були представлені на різних виставках, фестивалях, конкурсах. Цими днями разом з вчителем українознавства Купського НВК  Алергуш М. В. ми завітали до неї. Нам  були потрібні її роботи  для участі в учнівському краєзнавчому форумі. Пані Фелічія з задоволенням нам продемонструвала та розповідала про свої роботи.

Світлиця або кімната для гостей, або як кажуть на румунській мові «Каса Маре» то справжній музей килимів, подушок, скатертин, вишитих картин. Також у  всіх кімнатах  можна побачити її чудові роботи. Горище власної хати розмальоване різними орнаментами. Таких будинків майже не залишилось у наш час. Фелічії Унгурян побажаємо здоров’я, бадьорості, натхнення та багато років життя.

                               ЕЛЕОНОРА СКІПОР  

Проглядів матеріалу: 663 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.11.2014 | Комментарії (0)

5 листопада 2014 року на базі Багринівської ЗОШ І- ІІІст. відбувся районний семінар учителів  3-х та 4-х класів з проблеми «Розвиток пізнавальної діяльності учнів, що сприяє усвідомленню моральних цінностей».

Роботу семінару розпочала методист РМЦ – Леонтій Е. М., яка ознайомила учасників з планом роботи. Представники освітянської родини – учасники районного семінару  учителів початкових класів розпочали роботу зі знайомства із навчальним закладом. Учні початкових класів зустрічали гостей у своїх класних кімнатах, у цікавій віршованій формі розповідали про себе, шкільне життя. Гості відзначили естетичне оформлення кожного куточка школи, навчальних кабінетів. Далі учасники семінару працювали за таким  планом:

Зміст

Відповідальний

Впровадження інноваційних  технологій у системі навчання.

( творча лабораторія)

 

Нестандартні форми організації уроків, які сприяють розвитку моральних цінностей учнів.

 ( майстер - клас)

 

Вчитель 3 класу –

Патраш Ш. Г.

 

 

 

Вчитель 4 класу –

Тудосій Д. І.

 

Усний журнал

«Моє село - моє багатство»

Вчителі 3 класу –

Патраш Ш. Г. та 4 класу –

Тудосій Д. І.

 

Екскурсія - Старововчинецький музей та Білокриницький монастир.           

Учасники семінару

Круглий стіл з проблеми семінару. Вироблення методичних рекомендацій.

Експрес - інформація.

 

Учасники семінару

Керівники МО

Методист РМЦ

 

     Підводячи підсумки, методист РМЦ та вчителі висловили думку, що семінар проведено на високому науково-методичному рівні, закцентували увагу саме на особливостях використання у навчально-виховному процесі нових освітніх технологій для успішного розвитку у дітей пізнавальної активності і самостійності, здатності до творчості, самовираження і спілкування в сумісній діяльності, які так успішно показали вчителі школи.

  

 

 

Проглядів матеріалу: 653 | Завантажив: ToniaRMC | Дата: 06.11.2014 | Комментарії (1)

     У всіх порах року є щось дивовижне, прекрасне і особливе. І осінь також тішить око розмаїттям кольорів та відтінків. Та трохи сумно, що так швидко й не помітно промайнуло літо, проте красуню – Осінь усі зустріли з трепетом у душі. І не дивно, адже щедра осінь зачаровує своєю красою, пригощає багатими дарами.

  4 та 5 листопада 2014 року  завітало свято осені і до Молодійського ДНЗ. Святково прикрашена зала осінніми дарами, лагідна музика зустрічали дорогих гостей, учасників, які прийшли на свято.

У І старшій групі  несподіваним гостем свята  став щедрий, пишний «Урожай», який запросив дітей на багатий осінній ярмарок.

 А вихованців ІІ старшої групи чарівниця Осінь перетворила на чудових рослинок, овочів та фруктів, які влаштували « Осінній парад».

До дошкільнят  середніх  груп  на свято завітала  барвиста  Осінь   та  весела невгамовна Краплинка. Всі герої  та персонажі осіннього дійства  розважали дітей цікавими іграми, конкурсами,  а малята продемонстрували свої вміння у запальних таночках, веселих піснях та розповідали свої вірші.

Після завершення свята переповнені емоціями дошкільнята ласували дарами осіннього саду, заморськими фруктами, соками, солодощами  а також святковим  українським  короваєм з нового урожаю.

Проглядів матеріалу: 537 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.11.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024