Вівторок, 19.03.2024, 11:20















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Листопад » 15

 Сьогодні, 15 листопада 2015 року, на базі Глибоцької ЗОШ розпочав роботу ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіад з російської мови та літератури, у якій беруть участь учніГлибоцької ЗОШ та Глибоцького ліцею. 7 клас -1 учениця, 8 клас – 2 учнів, 9 клас - 2 учнів, 10 клас- 1 учениця, 11клас -1 учениця.

Інформація

про проведення та попередній результат ІІ етапу Всеукраїнської  учнівської олімпіади

 з російської мови та літератури 

 

                                                                                                                 15.11.2015р.

Предмет

                  7 клас

8 клас

9 клас

10 клас

11 клас

Заявки

Фактично

Переможці

Заявки

Фактично

Переможці

Заявки

Фактично

Переможці

Заявки

Фактично

Переможці

Заявки

Фактично

Переможці

Глибоцький район

1

1

 

2

2

 

2

2

 

1

1

 

1

1

 

Посилання  на перегляд остаточних протоколів олімпіади: 

7 клас

8 клас

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 609 | Завантажив: Микола | Дата: 15.11.2015 | Комментарії (0)

   15. 11. 2015 року, на базі Глибоцького ліцею, розпочав роботу ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. В даній олімпіаді беруть участь 84 учні: 8 клас – 28 учнів, 9 клас – 34 учнів, 10 клас - 27 учнів, 11 клас - 22 учнів.

    В складі журі (як експерт), крім вчителів географії освітніх закладів Глибоцького району, працює доцент географічного факультету Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича Чубрей Олександра Степанівна. Побажаємо всім учасникам гарної роботи і перемоги.

Посилання на перегляд остаточних протоколів оцінювання результатів – Тисни тут

             

Проглядів матеріалу: 994 | Завантажив: Микола | Дата: 15.11.2015 | Комментарії (0)

   Існує легенда, згідно з якою до кожного з нас раз у житті приходить Бог. Причому він може з'явитися в будь-якому образі - промоклого кошеня, старого, жебрачки - і наша доля складеться в залежності від того, як ми поведемо себе в хвилину такої зустрічі ...

А є така притча:

   Жила-була на світі людина. І було в неї три мрії: мати хорошу роботу з високим окладом, одружуватися на красивій добрій дівчині і ... стати відомим всьому світу.

   Протягом життя багато історій з нею відбувалося. Три з них:

   Зимовим холодним ранком молодий чоловік поспішав на співбесіду у відому компанію. До зустрічі залишалося 5 хвилин, а йому ще потрібно було пробігти квартал. Раптом прямо перед ним послизнулась і впала літня людина. Наш герой подивився на чоловіка, вирішив, що він п'яний і, не подавши руки, побіг далі. На щастя, він встиг на співбесіду вчасно. На жаль, на роботу його мрії його не взяли.

   Літнім теплим ввечері людина прогулювався містом. Помітивши трупу вуличних артистів, він зупинився, щоб насолодитися видовищем. Глядачів було небагато, але п'єса була веселою і захоплюючою. Після закінчення вистави почулися оплески і люди почали розходитися. Наша людина теж повернулась було назад, але хтось несміливо доторкнувся до її плеча. Це була головна героїня п'єси, старенька-клоунесса. Вона стала розпитувати його про те, чи сподобався йому спектакль, чи задоволений він акторами. Але людина не захотіла вести бесіду і, гидливо відвернувшись, пішла додому.

   Одним осіннім дощовим вечором людина поспішала додому з дня народження. День видався важким і він мріяв скоріше прийняти ванну і заснути в теплій м'якій постелі. Раптом він почув чиєсь приглушене ридання. Це плакала жінка. Вона сиділа на лавочці біля будинку нашого героя. Вона була одна, без парасольки, і тільки капюшон легкої курточки рятував її від холодного дощу. Помітивши нашого героя, вона звернулася до нього за допомогою. У неї трапилося щось в сім'ї і їй дуже хотілося поговорити з кимось. Людина задумалась, перед її поглядом постали ванна і ліжко. Вона пробурмотіла, що жахливо зайнята і поспішила у під'їзд.

Людина прожила нещасливе життя. Помер...

Потрапивши на небеса, людина зустріла свого ангела хоронителя ,.

- Ти знаєш, я прожив зовсім нещасну і нікчемну життя. У мене було три мрії, але жодна з них не збулася. Як шкода ...

- Хм ... Друг мій, я зробив все, щоб всі твої мрії втілилися в життя, але для цього тобі потрібно було всього лише раз подати руку, відкрити очі і зігріти серце.

- Про що ти?

- Пам'ятаєш людину, що впала на слизькій зимовій дорозі? Я зараз покажу тобі цю картину ... Та людина була генеральним директором фірми, в яку ти так хотів потрапити. Тебе чекала карколомна кар'єра. Все, що від тебе потрібно було - подати руку.

Пам'ятаєш стару клоунесу, яка після вуличної вистави підійшла до тебе з питаннями? Це була юна красуня-актриса, яка закохалася в тебе з першого погляду. Вас чекало щасливе майбутнє, діти, незгасна любов. Все, що від тебе потрібно - відкрити очі.

Пам'ятаєш заплакану жінку біля твого під'їзду? Був дощовий вечір, вона наскрізь промокла від дощу і сліз... Це була відома письменниця. Вона переживала сімейну кризу і їй дуже потрібна була душевна підтримка. Якби ти допоміг їй зігрітися в своїй квартирі, вислухав і втішив, вона написала б книгу, в якій розповіла б про цей випадок. Книга прославилася б на весь світ і ти разом з нею, так як на головній сторінці автор вказала б ім'я того, хто став музою цього твору. Все, що від тебе турбувалися тоді - лише невелика іскра твого серця. Ти був неуважний, мій друг.

Людина зітхнула і пішла по місячній доріжці в зоряну далечінь ...

Мораль: прислухайся до світу, він пропонує можливості. А про допомогу потрібно не тільки вміти просити, а й з гідністю прийняти

Проглядів матеріалу: 686 | Завантажив: Микола | Дата: 15.11.2015 | Комментарії (2)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024