Четвер, 28.03.2024, 15:24















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Березень » 22

Ми лицарів сьогодні посвящаємо,

                                                                      Удачі, щастя, перемог бажаємо.

                                                                      Нехай же радість буде з Вами поруч,

                                                                      Де завжди все праворуч і ліворуч.

 

          «Сьогодні я розкажу вам прекрасну легенду. В ній – любов і сльози, сила і розум… Кожен знайде в ній щось своє – і звичайна покоївка і придворна дама. Отже, слухайте всі…» такими словами вчителі історії Акатріні Світлана розпочала «Лицарський турнір» у   Багринівський ЗОШ.   

            Як справжні лицарі, хлопці змагались за титул Лицаря XXI ст. у різноманітних конкурсах і мали змогу показати всім присутнім, наскільки вмілими та влучними стрільцями вони є - у конкурсі " Дартс"; наскільки вихованими та чемними - у конкурсі "Чарівні слова"; наскільки винахідливими та шляхетними - у конкурсі "Дама серця"; наскільки сильними та відважними - у конкурсі "Двобій".

          Під час змагань дівчата підтримували своїх однокласників,   співали, танцювали. Насамкінець хлопці прийняли клятву справжніх лицарів. Всі отримали грамоту справжнього лицаря. 

 

Бібліотекар Сніжана Лазареску

            

 

Проглядів матеріалу: 492 | Завантажив: Микола | Дата: 22.03.2016 | Комментарії (1)

   Згідно плану роботи та структури методичної роботи закладу в лютому місяці в Багринівський ЗОШ І-ІІІ ст. був проведений тиждень педагогічної майстерності: «Я атестуюсь». В рамках тижня було проведено:

 
  • Літературна-музична композиція «Prea măriţi al limbii nume...», показовий урок з літератури в 11 класі «Arcadie Suceveanu, eligia «Dedragultău». Relaţia dedragoste. Ipostaze şi semne caracteristice ale îndrăgostitului» (вчитель Андрухович О.Г.)
  • Показовий урок з хімії в 8 класі «Розв’язування розрахункових  задач за хімічними рівняннями», урок-тренінг «Правда про алкоголь» (вчитель Лазареску З.П.)
  • Літературні посиденьки «La sfat cu Ion Creangă», показовий урок з літературного читання  в 4-Б класі «Oaspeţii primăverii» (вчитель Патраш Ш.Г.)
  •  Показовий урок з трудового навчання в 9 класі «Гуцульське штампове випалювання. Інструменти та пристосування для випалювання», майстер-клас з відродження ремесел Буковини (вчитель Карпюк І.І.)
  • Позакласний захід «Рух – це наше життя» (вчитель Андрухович Є.І.)

    Вчителі, що атестуються провели змістовні уроки та позакласні заходи, поєднавши традиційні методи навчання із інноваційними технологіями.  Всі заходи були проведені на високому методичному рівні, з використанням нестандартних форм роботи, зумовлені специфікою цілей, змісту і технологій навчання. Під час уроків та позакласних заходів педагогічні працівники показали себе фахівцями справи, продемонстрували володіння інноваційними педагогічними технологіями, вміння їх використовувати. Вчителі підготували мультимедійні презентації до уроків і обрали форми та методи роботи на уроках, які допомогли краще розкрити творчий потенціал кожного учня. Також під час  педагогічного тижня була оформлена виставка методичних розробок та напрацювань педагогічних працівників,  які атестуються в поточному навчальному році.

Заступник директора з НВР Дякон В.Г.

                        

Проглядів матеріалу: 425 | Завантажив: Микола | Дата: 22.03.2016 | Комментарії (0)

В Черепковецькій ЗОШ 21 березня було проведено пробне онлайн тестування з математики.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 425 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.03.2016 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1019 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.03.2016 | Комментарії (0)

  Тиждень психології  зайняв своє місце серед інших предметних тижнів, оскільки з психологією пов’язаний увесь навчально-виховний процес. А. Макаренко писав: «Педагогіка – це майстерня, а психологія – інструмент, яким там працюють». В Купському НВК №2 з 14 по 18 березня Анною Василівною Михайлюк  проводився тиждень психології.

В понеділок відбулось відкриття тижня психології. З учнями 3 класу проводився інтелектуальний конкурс.

У вівторок з учнями школи проводилось експрес – інтерв’ю на тему «Твоє ставлення до школи».  З вчителями був проведений тренінг креативності та розвитку творчих здібностей вчителів. З учнями 7 класу була проведена психологічна гра на згуртованість колективу  «Дім наших стосунків». Під час якої учні розв’язуючи різні завдання побудували будинок.

В середу всі учні школи взяли активну участь у  психологічній вправі «Паркан думок», на якому учні написали свої побажання школи або вчителям. Найбільшим бажанням учнів є наявність в школі спортзалу.

У четвер всі учні школи взяли участь у психологічній акції «Радуга настрою» під час якого учні мали змогу позначити свій настрій.  Також учням дуже сподобалась гра «Слідопити». З учнями 11 класу було проведено заняття х елементами тренінгу «Оминаймо гострі кути» метою якого було опанувати ефективні способи запобігання й розв’язання конфліктів.

В п’ятницю з учнями 5 класу була проведена психологічна гра «Наші вчителі» метою якого було формування уявлення про педагога як про професіонала, який вирішує свої завдання. Формування уявлень про педагогів як про цікаві особистості.

З учнями 8 класу була проведена конференція «Психологія кольору. Веселковий тонік». А учні 6 класу вирушили у «Подорож на острів Психологія”, метою якого було ознайомлення учнів з особливостями предмету психології;показати значимість цього предмета при взаємодії з людьми, у

пізнанні свого образу «Я»; викликати інтерес до предмета, бажання пізнати себе, прагнення до саморозвитку.

         Під час підведення підсумків відбулось нагородження активних учасників тижня. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 492 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.03.2016 | Комментарії (0)

Найдавніша на планеті

Між наук цариця, –

Біологія – ти наша

Вірна помічниця.

Чи рослини садиш, друже,

Чи пливеш морями, –

Скрізь вона тобі послужить,

Всюди вона з нами.

Біологію нам знати.

Хто науку цю цікаву

Добре знатиме,

Той ніколи в кожнім ділі

Не блукатиме!

 

  Педагогічною наукою доведено і шкільною практикою перевірено, що розвиток школяра відбувається не тільки на уроці, а й у позаурочний час в атмосфері вільного спілкування, праці, дозвілля. При цьому різні форми позакласної роботи дають змогу врахувати індивідуальні особливості учнів, їх схильності, освітні потреби, мотиви, рівень домагань, пізнавальні та професійні інтереси. Одним із видів позакласної роботи є предметна декада.

З 9 березня по 18 березня 2016 року у Черепковецькій  ЗОШ І-ІІІ ступенів вчителями біології Хаю О.В. та Григорович І.Т. була проведена декада біології. В рамках цієї декади були проведені такі заходи:

1. Лінійка відкриття декади біології, презентація « Чудеса природи – рослини хижаки».

2. Конкурс стінгазет «Лікування та профілактика захворювання на грип».

3. Урок-подорож «Країна Земноводних».

4.Конкурс малюнків «Зоологічна галерея».

5.Урок – диспут «Подорож кімнатними рослинами».

6. Урок – конференція «Трансгенні організми»

7. Виховний захід «Пташки додому повертаються».

Біологічна декада охопила велику групу учнів, є дуже дієвою формою роботи.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 490 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.03.2016 | Комментарії (0)

    Атестація педагогічних кадрів – це надзвичайно важливий етап у діяльності школи, оскільки вона відіграє основну роль у становленні згуртуванні та вихованні творчого колективу та педагогічної майстерності вчителя.

В Купському НВК №2 відбулась атестація педагогічних працівників. Атестувалось всього п’ятеро вчителів, які ретельно підготувались до засідання комісії. Ділились досвідом роботи, презентували розробки уроків.

 

Заступник директора з НВР                                                 О.М.Кирстюк

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 485 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.03.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024