Четвер, 28.03.2024, 20:01















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Березень » 25
Немає людей більш допитливих,
невгамовних, більш одержимих думками
про творчість, ніж учителі
В.Сухомлинський

 

 
         Ці слова Василя Олександровича повною мірою характеризують групу "іменинників" - вчителів Старововчинецького ліцею, які атестуються у 2015/2016н.р. Сталося так, що у цю групу ввійшли у цьому році вчителі  різних дисциплін:  англійської мови (Оршевська Н.В.), захисту Вітчизни (Чапля Д.П.), фізичної культури (Баланюк П.І.), образотворчого мистецтва (Гавчук О.В.), хімії (Сидоряк Т.Д.), інформатики (Білійчук Ж.В.), початкових класів (Каменюк С.І.), соціальний педагог (Каменюк В.В.). Тому тиждень педмайстерності у нашому ліцеї був надзвичайно яскравим: не було жодного  уроку схожого на урок колеги. Водночас усі уроки, заняття об'єднувала  одна  ідея: підготувати школярів до динамічного життя, де від своєчасного та правильно прийнятого рішення залежить життєвий успіх. Усі, хто  відвідав уроки колег, отримали можливість переконатися, що за досвідом не треба далеко  їздити: цікаві, творчі, нестандартні, охочі продемонструвати свої вміння  вчителі - поруч.
         Особливо відрадно, що у кожного з цих педагогів - сформована своя система роботи, яка дає хороші результати. На всіх уроках   вчителі доступно і переконливо мотивували вихованців до  сприймання навчального матеріалу.  Практична значущість вивченого, обговорюваного до кінця уроку ставала очевидною.  На кожному уроці  панувала своя аура, яку створювала співпраця вчителя і учнів. Було добре помітно, що кожен  педагог крім професійних знань та умінь в значній мірі використовує інтелектуальні та емоційно-вольові ресурси власної особистості і є свого роду емоційним та інтелектуальним донором для вихованців.

 

 

          На заключному засіданні всі члени  атестаційної комісії ліцею  активно обговорили ділові якості колег і були одностайними: всі педагоги, що атестуються, відповідають займаним посадам, троє заслуговують присвоєння наступних кваліфікаційних категорій, троє - присвоєння  педагогічного звання "старший учитель".
            Хочеться побажати усім наснаги, творчих злетів, отримання задоволення від своєї роботи!
 
 
 
   
Проглядів матеріалу: 497 | Завантажив: Жанет | Дата: 25.03.2016 | Комментарії (2)

    Давно відомо, що сміх корисний для людини, адже саме він продовжує життя. Багатьом людям притаманна така властивість, як почуття гумору. Це досить хороша риса людини, адже завжди супроводжується жартами та сміхом.

24 березня 2016 року відбувся районний етап обласного фестиваль-конкурсу читців-гумористів „Буковинські пересмішники”.

У конкурсі участь прийняли 18 учасників шкіл району: Глибоцької ЗОШ, Димківського НВК, Тереблеченської ЗОШ, Червонодібровського НВК, Багринівської ЗОШ, Кам’янської ЗОШ, Чагорської ЗОШ, Глибоцького ліцею, Черепковецької ЗОШ, Старововчинецького ліцею, Станівецького НВК, Карапчівського ліцею, Молодійської ЗОШ, Коровійської ЗОШ, Михайлівського НВК, Корчівецької ЗОШ, Луковицької ЗОШ, Турятського НВК.

На обласному фестивалі-конкурсі читців-гумористів „Буковинські пересмішники” Глибоцький район будуть представляти переможці районного етапу:

  • у І категорії - Артемій Мутеліка, учень Тереблеченської ЗОШ, керівник Чупрун В.Л.;
  • у ІІ категорії - Тетяна Захотій, учениця Чагорської ЗОШ, керівник Косташ В.В.;

     

  • у ІІІ категорії - Владислав Джугалик, учень Михайлівського НВК, керівник Старчук О.І..

Бажаємо усім радіти, сміятися, жити довго і щасливо !

Проглядів матеріалу: 562 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.03.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024