Четвер, 28.03.2024, 15:46















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Березень » 30

     Сьогодні, 30.03.2016р. на базі РМЦ відбувся районний семінар практичних психологів  Глибоцького району, який  проводила практичний психолог Тарашанської ЗОШ Москалюк А.П.  Проблема над якою працював семінар: « Психологічний супровід підготовки випускників до ЗНО».

   Відкрив роботу районного семінару та привітав учасників  начальник управління освіти Глибоцької РДА Барарюк В.І.

     Методист-психолог Колесник А.І. виступила перед учасниками семінару з питання «Психолого – педагогічний супровід усіх учасників НВП школи, щодо специфіки ЗНО, ДПА в 2016 році».

Наступним етапом семінару була підготовлена мультимедійна  презентація роботи  практичного психолога Тарашанської ЗОШ І-ІІІст Москалюк А.П. на тему: «Психологічний супровід підготовки учнів до ЗНО».

Суттєвим заходом даного семінару був  круглий стіл: « Обмін досвідом щодо психологічного супроводу   ЗНО/ДПА». На якому практичні психологи району ділилися своїм досвідом роботи з даної проблематики.

   Практичний блок  семінару складався з  семінару - практикуму для педагогів  на тему: «Психологічна готовність усіх учасників НВП до ЗНО. Труднощі та шляхи вирішення.», а також уривок заняття соціально-психологічного тренінгу   для учнів 11 класу  « Як уникнути стресу», які підготовила та  провела Москалюк А.П.  з практичними психологами району. У запропонованих та представлених формах роботи містилися  цікаві практичні вправи, прийоми і методи роботи у у напрямку роботи  з батьками, педагогами та учнями.

Зворотнім зв’язком районного семінару  було підведення підсумків та вироблення методичних рекомендацій щодо  психологічного супроводу учнів під час  ЗНО та ДПА.

Заключним етапом районного семінару була духовно – розвивальна подорож до Свято Вознесенського монастиря «Банчени», який знаходиться в селі Банчени Герцаївського району.

У такій творчій та плідній атмосфері відбувся семінар  практичних психологів Глибоцького району.

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 668 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.03.2016 | Комментарії (1)

      Згідно плану роботи школи з 21.03.2016 р. по 25.03.2016 р. в Глибоцькій ЗОШ І-ІІІ ст проходив Тиждень дитячої та юнацької книги.

В шкільній бібліотеці проводились такі заходи:

1. Бібліотечні уроки: " Державні символи моєї Батьківщини"(5 класи);" Книга на карті Європи" (6-7 класи); "Одна книга тисячі людей навчає" (3-4 класи); "Комп'ютер.Книга.Бібліотека" (8-10 класи).

2. Тематичні полиці: "Книги сучасних авторів"; "Європейський вибір України".

3. Книжково- ілюстративні виставки: " Про що розповів підручник"; "Наш вернісаж".

4. Виставка малюнків героїв улюблених казок (1-2 класи)

5. Акція "Подаруй книгу бібліотеці"

6.Літературні посиденьки" (зустріч з О.Возняк). 

Проглядів матеріалу: 468 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.03.2016 | Комментарії (0)

     Під таким гаслом 28 березня 2016 року пройшов ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу «Земля-наш спільний дім».

Всеукраїнський конкурс екологічних агітбригад започатковано ще у середині 90-х років, тому він вже давно став традиційним для Буковини. Мета конкурсу незмінна: активізація екологічного руху в області, формування екологічної культури учнівської молоді, привернення уваги влади, громадських та державних організацій до екологічних проблем. У виступах діти, як правило, порушують актуальні екологічні проблеми своїх регіонів, їх соціальне значення для регіону.

     Сьогодні головне завдання екологічних бригад області підвести учнів, громадськість до правильної оцінки теперішнього екологічного становища, до розуміння необхідності бережливого і економного ставлення до ресурсів природи.

Ось чому саме екологічні агітбригади сприяють формуванню творчої особистості школяра, повноцінного громадянина України, здатного до самореалізації, і є надійним методом прищеплення вихованцям необхідних рис характеру для спілкування з природою.

На конкурсі Глибоцький район представляла  агітбригада «GREEN»  Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст., керівники Цехмістир А. І., Чимчинська О. І. та Лящук А.В..

Вітаємо учасників команди (учнів 8 – А класу : Діклевича О., Чимчинську В., Флюндру І., Репчук Є., Пінчука Д., Чорнея Р.) які вразили багатою атрибутикою, реквізитами, високим рівнем акторської майстерності, за що й були відзначені почесним ІІ місцем.

 

Проглядів матеріалу: 550 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.03.2016 | Комментарії (1)

    25 березня 2016 року в обласному центрі естетичного виховання «Юність Буковини» відбувся ІІІ обласний зліт творчо обдарованої молоді «Лиш в творчості життя достойна суть» з метою зміцнення дружніх стосунків творчо обдарованої молоді, виявлення й підтримки талановитих дітей.

Глибоцький район гідно представили учасники делегації у складі:

- Рєпіної Анастасії, вихованки  гуртка «Культура мови та спілкування» Глибоцького БТДЮ на базі Глибоцької ЗОШ І-ІІІ ст., кер. Рєпіна О.М.;

- Лупашка Павла-Чіпріяна, учня Волоківської ЗОШ І-ІІІ ст., кер.Демянник Л.П., Лодба А.В.;

- Чиботар Альони, учениці Глибоцького ліцею, кер. Сілантьєва А.В.,    Поліщук Н.М.;

- Постевки Ольги, вихованки гуртка сучасного танцю «Небесне сяйво» Глибоцького БТДЮ на базі Станівецького НВК, кер. Шова Д.Л.;

- Мірзамедова Михайла, учня Корчівецької ЗОШ І-ІІІ ст.,  кер. Савчук В.І.;

- Тощук Діани, вихованки гуртка  «Іграшка» Глибоцького БТДЮ на базі Димківського НВК, кер. Команюк З.Л..

         Після презентації району учасники працювали у творчих майстернях:

  • «Лабіринт талантів» (секція –  вокальне мистецтво, секція – інструментальне мистецтво) - Михайло Мірзамедов та Павло-Чіпріян Лупашко;
  • «Зорепад натхнення» (секція–літературна творчість)- Анастасія Рєпіна;
  • «Танці на паркеті» (секція – хореографічне мистецтво) – Ольга Постевка;
  • «Диво на кінчиках пальців» (секція – образотворче мистецтво,  секція – декоративно-ужиткове мистецтво)- Чиботар Альона та Діана Тощук.

Учасникам сподобалась робота у секціях, адже вона проходила дружньо, творчо і завзято.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 490 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.03.2016 | Комментарії (1)

    Фонд Кличко пропонує Вам прийняти одного з канадських студентів у своїй школі. Таким чином Ваші школярі зможуть покращити рівень володіння англійською мовою, познайомитися з представниками іншої країни та показати їм українську культуру, допомогти з оволодінням української мови.
Цей культурний обмін проходитиме у рамках спільного проекту з університетом Манітоби, що в Канаді. П'ять канадських студентів українського походження та один китайський студент приїдуть в Україну, щоб на волонтерських засадах викладати англійську дітям та дорослим, робити освітні та спортивні проекти, можливо, саме у ВАШІЙ школі.
Щоб подати заявку на участь просимо вас заповнити анкету за посиланням http://goo.gl/forms/12K4ol3zyn.
Наголошуємо, що всім студентам потрібна допомога з житлом та, за можливості, з харчуванням.

Проглядів матеріалу: 508 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.03.2016 | Комментарії (0)

Школа – святиня і надія народу.

 У школі навчають не тільки читати, писати,

 рахувати, мислити, пізнавати навколишній світ,

багатства науки і мистецтва.

 У школі вчать жити.

                                                В. Сухомлинський

       У сучасних умовах розвитку освіти кожен педагог, що усвідомлює потреби сучасного суспільства і власну відповідальність за якість надання освітніх послуг не тільки перед державними органами, а перш за все своїми учнями, їхніми батьками та колегами-педагогами, намагається впроваджувати у свою роботу нові освітні технології. З метою підвищення педагогічного, психологічного та фахового рівня педагогічних працівників закладу  задоволення потреб щодо професійного зростання молодих спеціалістів, в закладі  22 лютого 2016 року проводився  « День відкритих дверей»,  в рамках якого організовано відкриті уроки та позакласні заходи з предметів.

День відкритих дверей, відзначився розмаїттям тем та використанням інноваційних освітніх технологій.

Протягом цього терміну проводилися наступні заходи:

- огляд методичних розробок педагогічних працівників за навчальний рік;

- ведення конспектів занять, наявність дидактичних матеріалів, наочності;

- організовано взаємовідвідування занять.

Вчителі показали  комбіновані уроки, уроки закріплення вивченого, уроки систематизації та узагальнення вивченого матеріалу. Було представлено  форми і методи роботи (презентації, проектна робота) учителя з учнями на різних етапах уроку з різними віковими категоріями дітей, а саме: методики закріплення та повторення матеріалу на різних етапах уроку, актуалізації опорних знань, активізації учнів, використання різноманітних інтерактивних методик та мультимедійних засобів на уроці.

Впродовж дня педагогічної майстерності проведено  калейдоскоп відкритих уроків з:

- української мови ( Оленюк В.О., 6- кл.);

- румунської літератури  ( Зінкевич Д.В.,  5кл.);

- фізичної культури  (Вільчак  Д.Д., 7 кл.);

- образотворчого мистецтва (Глопіна А.А., 5 кл.).

На уроці української мови в 6-му класі на тему: «Відмінювання кількісних числівників», вчитель Оленюк В.О. пояснював особливості відмінювання кількісних числівників, навчав учнів утворювати й правильно вживати відмінкові форми цих числівників, збагачував словниковий запас учнів, розвивав аналітичність, логічність, інформативність та самостійність, навчав співпрацювати в парах. Також, вчитель виховував повагу до книжки як джерела знань. Тип уроку був комбінованим. Учитель застосував мультимедійну презентацію, діти користувалися підручниками й картками.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 544 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.03.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024