П'ятниця, 19.04.2024, 15:14















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Березень » 03

    2 березня  голова  Глибоцької  районної  державної  адміністрації  Георгій  Васильович  Придій  та  начальник  управління  освіти  Глибоцької  РДА  Василь  Іванович Барарюк в  рамках  робочого  візиту  відвідали  Путильщину, де  мали  ділову  зустріч  з  головою  місцевої  адміністрації  Миколою  Савчуком, в  ході  якої  обговорили  шляхи  та  напрямки  реформ  зокрема у сфері освіти, децентралізації  влади, а також  подальшої  та конструктивної  співпраці  на рівні  районів.  Також  посадовці  мали  розмову  з  директором  ТОВ «Путильська  молочарня»  Фокшеком  Юрієм  Васильовичем, під час  якої  змогли  ознайомитись  з  роботою  підприємства  та  побачити  високу  якість  виробницта  молочної  продукції  за  європейським   зразком. Крім  того,  були  обговорені  питання  щодо  постачання  якісних  продуктів  у школи  та  садки  Глибоцького  району.

 

 

 

 

 

  

 

  

Проглядів матеріалу: 472 | Завантажив: ToniaRMC | Дата: 03.03.2016 | Комментарії (0)

   Цікавою та змістовною була зустріч учнів початкових класів Глибоцького ліцею з поетесою Олександрою Возняк.
Захід відбувся в рамках декади початкової школи. Учні декламували вірші поетеси, співали пісні на її слова. Олександра Возняк розповіла про те, як пишуться вірші про природу, про Україну. 
У виступах також йшлося про чергову річницю Революції Гідності. Присутні хвилиною мовчання вшанували героїв Небесної Сотні, переглянули відеокліп.
У виконанні Вікторії Ванзуряк прозвучала пісня "Пливе кача". Захід не залишив нікого байдужим.
 
 
 
 
 
 
 
Проглядів матеріалу: 460 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.03.2016 | Комментарії (1)

Нехай учитель поспішає до дітей,

радіє кожній зустрі­чі з ними,

тоді й діти поспі­шатимуть у школу

і щиро ра­дітимуть кожній зустрічі

зі своїм учителем.
                                                                       Ш. Амонашвілі

Згідно плану роботи школи, в Просіцькій ЗОШ І-ІІ ступенів проходив методичний тиждень педагогічної майстерності вчителів.

Проведенню тижня передувала певна робота. На засіданні методичної ради був розроблений план проведення тижня, призначені відповідальні за проведення даних заходів та відкритих уроків. Заступник директора з навчально-виховної роботи Попеску А.М. провела консультації для організації запланованих заходів, запропонувала методичні рекомендації для успішного проведення відкритих уроків. Були запропоновані нетрадиційні уроки, які педагоги змогли відвідати протягом тижня: урок природознавства в 1  класі (вчитель Іонець А.В.), урок  українського читання  у 3 класі (вчитель Семенович О.І.) та урок румунського читання з елементами тренінгу у 4 класі (вчитель Овдеюк Л.В.).

З метою патріотичного виховання учнів, вчитель Семенович О.І. провела виховну годину з учнями 2-3 класів, під час якої вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, адже саме вони гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.

Особливо цікавим був захід, який провела вчитель Іонець А.В. у 1 класі на тему «Знай, люби і бережи природу!». Мабуть, найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає в нас природа. Вона завжди чарувала і чарує, хвилювала і хвилює людину. Шепіт прозорої води, зелених дібров, спів пташок, запах квітів – усе це дороге серцю і ні з чим його не можливо зрівняти. Рідний край – наш дім, вишенька біля хати, хрущі над вишнями, вулиця, по якій ми ходимо, річечка, біля якої відпочиваємо.

         1 березня - це день, коли на лісову галявинку виходить красуня Весна й бачить, як крізь густу тернину вибивається з-під снігу перший ніжний пролісок… Саме це дивовижне свято надихнуло вчителя 4 класу Овдеюк Л.В. провести свято «Мерцишор». Вчителька підкреслила, що у нас, на Буковині прийнято носити  мерцішори впродовж цілого першого місяця весни. Вважається, що мерцишор приносить здоров'я та благополуччя. Люди прив'язують їх до дверей, вікон, на роги домашніх тварин, так як вважається, що вони відганяють злих духів і додають життєвих сил.  

         Справжній педагог повинен працювати на майбутнє, адже, як казав відомий педагог Ш. Амонашвілі: «Дитина - вище творіння Природи і Космосу і несе в собі їхні риси - могутність і безмежність».

Вчитель української мови та літератури           Лупуляк М.Г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 486 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.03.2016 | Комментарії (2)

  3 березня 2016 учні 1-11 класів Сучевенської ЗОШ І-ІІІ ступенів активно брали участь в цікавій, пізнавальній українознавчій грі «Соняшник».

   В кожному класі діти отримали цікаві завдання, які розвивають у дітей аналітичне мислення, уміння працювати самостійно, творчо підходити до розв’язання кожного з них та сприяють вихованню патріотичних почуттів.

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 583 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.03.2016 | Комментарії (1)

     Соціальний педагог Чагорської ЗОШ  Ірина Маляр почала впровадження програми серед учнів виховних заходів з питань попередження торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» для учнів 7-го класу.

Перше заняття з учнями тема: «Грані особистості»

Мета: ознайомити учнів зі структурою особистості, навчити їх аналізувати особистісні якості, формувати думку про важливість виявлення власної індивідуальності.

Завдання:

  • Ознайомити підлітків із поняттям «особистість», її основними складовими;
  • Допомогти їм визначити характеристики власної особистості.
Проглядів матеріалу: 532 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.03.2016 | Комментарії (1)

     В лютому 2016 року пройшов Тиждень педмайстерності вчителів, що атестуються.  Він  являв собою калейдоскоп відкритих уроків, під час яких учителі прагнули  показати свою майстерність, продемонструвати вже опановані ними інтерактивні, проектні та інформаційно-комп’ютерні технології.

Кожен бажаючий мав можливість відвідати уроки колег і жоден не пошкодував про це, тому що подібні заходи - не тільки демонстрація рівня професійної діяльності вчителя, а й безцінний обмін практичним досвідом.

Всі проведені заходи  стали свідченням зростання рівня викладання та педагогічної майстерності вчителів, показали прагнення педагогів до творчого пошуку та впровадження новітніх технологій.

Так, на уроці математики вчитель початкових класів Шапка О.І. активізувала мислительну діяльність учнів, використовуючи інтерактивні форми роботи та наочність.

Був проведений літературний ранок "Юні читайлики". Третьокласники занурившись в таємниці Країни Читання постарались їх розкрити. Також третьокласники запросили вчителів, батьків та друзів на посиденьки. В ролі господинь була  вчителька та молода студентка педагогічного коледжу.

На уроці  трудового навчання - (вчитель Божеску Г.А.), учням був продемонстрований майстер-клас з різбленню по дереву.

Дякуємо долі, що вона подарувала нам таких добрих, розумних, світлих, завжди з відкритими серцями вчителів.

Опаіць Марія Іванівна

педагог-організатор

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Проглядів матеріалу: 474 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.03.2016 | Комментарії (2)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024