Четвер, 25.04.2024, 18:42















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Жовтень » 06

       День вчителя завжди є особливим для кожного, хто пов'язав своє життя з цією благородною професією. Тому цей день завжди проходить в нашій школі теж по-особливому. Із самого ранку в кожному класі панує особлива святкова атмосфера, в коридорах гамірно, всі посміхаються, всі святково вдягнуті, у всіх чудовий настрій. І кожного року випускники школи готують якусь родзинку-сюрприз до цього дня.

Цього року сюрприз теж чекав вчителів з самісінького ранку на порозі школи. Їх зустрічала святкова музика та чарівні квіти.

За шкільною традицією День вчителя - ще й день учнівського самоврядування, тому уроки в школі проводили старшокласники. Вони спробували себе в ролі вчителів.
А сьогодні зранку йшли останні приготування до святкового концерту, який розпочався  відразу після закінчення уроків. Всі хвилювалися , всі були в очікуванні.
І от, нарешті, пролунав дзвінок з останнього уроку. Вчителі зайняли свої місця в залі, і свято почалося.

І наостанок всіх присутніх привітала Заступник директора з навчально-виховної роботи Лєрка О.Є.: «Дорогі вчителі. Нехай гарний настрій, який подарували учні вам у цей святковий день залишиться з вами на весь навчальний рік. Посміхайтеся частіше і всі негаразди минуть. Зі святом вас, міцного здоров’я і багато терпіння, а також любові до своїх маленьких і таких рідних учнів!»

Проглядів матеріалу: 344 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.10.2018 | Комментарії (0)

     Один з найбільш шанованих професійних свят усіх працівників освітньої сфери звичайно ж завжди був і залишається улюблений нами - День вчителя. Багато хто називає професію вчителя особливим покликанням і з цим не можна не погодитися.
5 жовтня в нашій школі відбулося традиційне святкування Дня вчителя. Свято для вчителів розпочалося ще у холі школи, де їх зустрічали 11- ки і вітали гарними словами побажаннями, а по школі лунала чудова музика. В учительській, насамперед панувала квітуча, святкова атмосфера: вчителі мали змогу ознайомитися із святковою стінгазетою та презентацією «Гарні спогади нашим вчителям….»які підготували учні школи.

Традицією, стало впровадження Дня Дублера у нашій школі.
Після уроків вчителі зібрались у актовій залі, та насолоджувались святковим концертом, який для них підготували 11- ки та учні з різних класах.

Ще однією традицією якою ми пишаємося стало запрошення до цього свята - вчителів пенсіонерів які працювали в школі. Вони були безмежно раді що їхня безмежна праця не є забутою для нас!

Йорданештська ЗОШ І – ІІІ ст.

Проглядів матеріалу: 377 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.10.2018 | Комментарії (0)

   Поволі падає золоте листя і вкриває задуману землю розкішним пухнастим килимом, у якому ніби загубилися ваші ніжні посмішки, Дорогі Вчителі! Вони, як маленькі натомлені сонця, розсипаються міріадами грайливих блискіток і наповнюють наші очі радістю. І це золото, дароване вам щедрою осінню в знак щасливої долі, і день цей, осяяний тисячами щирих посмішок вдячних учнів, належать вам!

У першу неділю жовтня, у вас професійне свято…

Ми хочемо сьогодні, сердечно Вас привітати.

Учитель – це наша совість, взірець у житті єдиний

Без нього життєва повість , не пишеться у людини.

Немає свого він часу, життя його – тільки школа

Учитель – це дружні класи , із радощами і болем.

Від перших навчальних кроків, до випуску й атестатів,

Одинадцять довгих років, для нас ви – як мами й тата.

Сьогодні в нашій школі було самоврядування…

Проглядів матеріалу: 360 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.10.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024