Субота, 27.04.2024, 00:10















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Жовтень » 10

Що саме головне було в моєму житті?

Без роздумів відповідаю: любов до дітей».

В.О.Сухомлинський

 

   10 жовтня 2018 року на базі районного методичного центру управління освіти Глибоцької райдержадміністрації відбулось засідання районного методичного об`єднання вихователів закладів дошкільної освіти та навчально-виховних комплексів з проблеми «Використання педагогічної спадщини В.Сухомлинського в умовах модернізації дошкільної освіти».

Педагогічна спадщина В. О. Сухомлинського є незаперечною універсальною скарбницею для використання в роботі з дітьми. Вона пронизана ідеєю гуманізму, людяності, доброчинності. За допомогою його художнього слова можна доторкнутися до найтонших струн дитячої душі, зародити в ній любов до прекрасного.

Перед початком роботи учасники мали можливість переглянути виставку літературних творів В.Сухомлинського. З презентацією «Життя і творчість В.О. Сухомлинського» виступила методист РМЦ Л.Петрик. Екскурс сторінками книги педагога «Серце віддаю дітям» провела вихователь Кам`янського ДНЗ Надія Тодорюк.

Керівник методоб’єднання Домніка Балан провела майстер-клас «Здоров’язбереження як домінантний аспект педагогіки В.О. Сухомлинського» чим викликала у вихователів захоплення від майстерності використання здоров’язбережувальних компетенцій та поглядів В.О. Сухомлинського на формування, зміцнення і збереження здоров’я дітей дошкільного віку.

Цікаво пройшов педагогічний аукціон «Використання педагогічної спадщини В. Сухомлинського в роботі з дітьми дошкільного віку». Аукціон педагогічних ідей проходив під девізом: «Навчаючи інших – навчаюсь сам».

Аукціоністи доступно, цікаво та лаконічно презентувати свої педагогічні ідеї. Серед них:

  • педагогічна ідея вихователя Старововчинецького ДНЗ Л. П. Ліщук «Використання оповідань В.О.Сухомлинського в морально-етичному вихованні дошкільників»;

  • педагогічна ідея вихователя Луковицького ДНЗ Т.В. Патраш «Реалізація ідей спадщини В. Сухомлинського в Луковицькому ДНЗ»;

  • педагогічна ідея вихователя Полянського ДНЗ В. М.Фірманюк «Учись творити добро» за творами В.О.Сухомлинського;

  • педагогічна ідея вихователя Коровійського ДНЗ В. ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 743 | Завантажив: Венера | Дата: 10.10.2018 | Комментарії (0)

     Міністерство освіти і науки пропонує до громадського обговорення два варіанти проектів Типових освітніх програм для 3-4 класів початкової школи, а також навчальні програми з української мови як державної та мов національних меншин.

Проекти документів розроблені з урахуванням вимог нового закону «Про освіту» та Державного стандарту початкової освіти.

Зауваження та пропозиції до проектів Типових освітніх та навчальних програм можна надсилати до 10 листопада 2018 року на електронні адреси: a_lototska@mon.gov.ua, oks_on@ukr.net, r.shyyan@gmail.com, o_kovalenko@mon.gov.ua та olena7linnik@gmail.com.

проекти освітніх програм

Проглядів матеріалу: 440 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.10.2018 | Комментарії (0)

   В зв'язку з прийдешнім Днем захисника України, який ми святкуємо 14 жовтня, до  Глибоцького ліцею завітали представники Глибоцького об'єднаного районного військового комісаріату. Проведено профорієнтаційну бесіду з учнями десятих класів, а також презентацію зброї, яка дуже зацікавила ліцеїстів. Бажаючі могли навчитися розбирати та збирати автомати.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 410 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.10.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024