Субота, 20.04.2024, 10:54















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Жовтень » 24

   24 жовтня 2018 року з педагогами Глибоцького ДНЗ "Сонечко" відбувся цікавий майстер-клас "Творче хобі, як можливість розвитку креативного бізнесу" ліпка з полімерної глини, в рамках проекту Європейського Союзу "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання" під керівництвом Тетяни Порчук, власниці дитячої студії "Гарбузик".

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 440 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.10.2018 | Комментарії (0)

     24 жовтня у Києві відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар для тренерів-представників проекту Впевнений старт. Від Глибоцького району у семінарі взяла участь методист РМЦ Лариса Петрик та отримала диплом визнання у номінації "Методична грамотність звіту". Свій професійний рівень учасники мали змогу підвищити  на майстер-класах. Приємним сюрпризом для всіх учасників семінару був подарунок - це хрестоматія літературно-художніх творів з методикою використання "Книжка щодня".  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 480 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.10.2018 | Комментарії (0)

      Зареєструйтеся у безкоштовних вебінарах подвійного інтернет-марафону!

30 жовтня відбудеться 4-й міжнародний Інтернет-марафон на тему «Кращі освітні практики. Досвід Ізраїлю». Фахівці з Ізраїлю, де система освіти поєднала вільний й індивідуальний розвиток дитини та працює за світовими освітніми стандартами, поділяться напрацюваннями та досвідом викладання.
Топові теми марафону:
•Інклюзія в освіті
•Startup nation з першого класу (основи підприємництва та розвитку soft skills).
•Бейт Мідраш — технології сумісного навчання на основі текстів.
•Неформальна освіта — професійні bootcamps.
Реєструйтеся на міжнародний Інтернет-марафон просто зараз: https://goo.gl/y7FFyc
31 жовтня - 2 листопада — Інтернет-марафон «Змінюємо школу разом: новий освітній простір та сучасні технології». Три дні потужних вебінарів, три лінії педагогічного розвитку.
1.Початкова школа: НУШ - досвід пілотних шкіл.
2.Вебінари від фіналістів конкурсу Global Teacher Prize Ukraine.
3.Найгарячіші питання освіти України: вебінари для вчителів усіх категорій та адміністрації школи.
Реєструйтеся на Всеукраїнський Інтернет-марафон просто зараз : https://goo.gl/ZbfbBd
Є можливість замовити сертифікат учасника.
Питання щодо участі у марафоні можна надсилати на адресу marafon.osnova@gmail.com.
Телефон: +38(068) 37-54-634; +38(066) 82-04-065
Проглядів матеріалу: 428 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.10.2018 | Комментарії (0)

     23 жовтня 2018 року у Київському Палаці дітей та юнацтва урочисто відкрита Десята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та Восьма міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu». Організатор: Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. Під час відкриття виставки, учасників привітали Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Голова підкомітету з питань науки інноваційної діяльності та інтелектуальної власності Іван Кириленко, Завалевський Юрій Іванович, заступник директора Державної наукової установи "Інститут модернізації змісту освіти" МОН України, директор компанії «Виставковий світ» Світлана Рудько, виконавчий директор освітянських заходів компанії «Виставковий світ» Віталій Сокол.

Цьогоріч у роботі виставки взяли участь 545 учасників із 25 регіонів України, Чехії, Словаччини, Польщі, Болгарії, США, Франції, зокрема:

82 – заклади вищої, фахової передвищої та післядипломної освіти, наукові установи, закордонні заклади освіти та міжнародні освітні агенції;

335 – закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, обласних і міських органів управління освітою;

96 – закладів професійної (професійно-технічної) освіти, навчально-методичних (науково-методичних) центрів (кабінетів);

34 – виробники та постачальники засобів навчання, проектів, сучасних програм і рішень для сфери освіти та науки, асоціації, фонди, видавництва, освітні портали.

Чернівецьку область на виставці достойно представили:

Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області;

Державний вищий навчальний заклад «Чернівецький політехнічний коледж»;

Мамаївський ЗЗСО І-ІІІст. №2 Мамаївської сільської ради Мамаївської обєднаної громади Кіцманського району;

Коровійська ЗОШ І-ІІІст. Глибоцького району;

Методичний центр управління освіти Глибоцької районної даежавної адміністрації;

Усть-Путильський заклад дошкільної освіти Усть-Путильської ОТГ Путильського району;

ліцей №3 медичного профілю Чернівецької міської ради;

Лашківський ЗЗСО І-ІІІ ст. Кіцманського району;

Реваківський ЗЗСО І-ІІІ ст. Кіцманського району;

Драчинецький опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. кіцманського району.

У перший день роботи Х Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» Інститутом післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області та навчальними закладами області проведено круглий стіл на тему: «Інновації партнерської взаємодії в освітній галузі Чернівецької області як одна із складових надання якісних освітніх послуг».

У ході круглого столу виступили: Білянін Григорій Іванович, к.пед.н., доцент, директор Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області; Куриш Світлана Михайлівна, завідувач науково-методичним центром іноземних мов та міжнародних відносин ІППОЧО; Куриш Наталія Костянтинівна, завідувач науково-методичного центру освітнього менеджменту та з координації діяльності методичних служб ІППОЧО; Кошурба Григорій Григорович, завідувач науково-методичного центру інформаційних технологій навчання ІППОЧО, Фесік Людмила Іванівна, директор державного вищого навчального закладу «Чернівецький політехнічний коледж».

Також, навчальними закладами Буковини проведено презентацію «Імплементація сучасних процесів реформування в освітній простір Чернівецької області»», в роботі якої взяли участь: Скидан Антоніна Олександрівна, завідувач Усть-Путильського дошкільного навчального закл ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 467 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.10.2018 | Комментарії (0)

   19 жовтня в м.Чернівці проходили фінальні змагання з футболу в залік обласної спартакіади школярів. За наслідками зональних змагань до фіналу вийшло три команди з районів області: Сокирянського, Хотинського та Глибоцького. Темп фінальних змагань був дуже високий, боротьба тривала до останніх хвилин. Збірною командою Глибоцького району було зіграно дві гри. З рахунком 3:2 глибочани здобули перемогу в боротьбі за м’яч з командою Хотинського району. Зігравши гру з командою Сокирянського району з рахунком 1:1, після матчевих пенальті глибоцькі футболісти здобули перемогу.

Кожний матч тримав у напрузі, як вболівальників так і гравців команд тому, що рівень підготовки всіх команд був доволі високий.

Вже під час підготовки до фінальних змагань цчасники команди були налаштовані на перемогу, адже тренували команду досвідчені тренери – тренери-викладачі з футболу Глибоцької РДЮСШ: П.Г.Стрельчук, С.А.Лютик, С.А.Заболотний та вчитель фізкультури Кам'янської ЗОШ - І.М.Щербань.

До збірної команди ввійшли учні закладів освіти району:

Булига Віталій (Опришенська ЗОШ), Чорней Олександр (Чагорська ЗОШ), Стратейчук Віталій, Попович Дмитро, Бордіян Дмитро, Чоботарь Ілля (Молодійська ЗОШ),Фрунза Іван (Димківський НВК), Скутарь Іон, Бурла Денис (Карапчівський ліцей), Стронський Руслан, Циганчук Віталій (Тарашанська ЗОШ), Борош Денис, Семенюк Данієле (Сучевенська ЗОШ), Лазурко Павло, Дутка Роман, Долинюк Андрій, Воробець Дмитро (Камянська ЗОШ), Попеску Дмитро (Турятський НВК),Жижій Борис (Старововчинецький ліцей).

Кращим гравцем матчу визнано Фрунзу Івана (Димківський НВК).

Сподіваємось, що здобутий Кубок (вперше за 12 років) стане вдалим початком перемог в поточному навчальному році.

Проглядів матеріалу: 437 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.10.2018 | Комментарії (0)

         23.10.2018 року на базі районного методичного центру управління освіти Глибоцької РДА відбулося засідання методичної студії вчителів англійської мови з проблеми «Формування професійних компетентностей учителя ХХІ століття». Під час методичної студії методист з іноземних мов Віра Заяц провела для вчителів тренінгове заняття на тему «Толерантність як показник компетентності педагога». Вчителям було запропоновано наступні вправи: «Погляд на життя», «Квітка толерантності», вправа – демонстрація «Вплив слова на психологічний стан людини», експрес – спілкування «Мені приємно з вами спілкуватися тому, що…», «Народ скаже, як зав'яже», крім того педагоги ознайомилися з Декларацією принципів толерантності, прийнятою конференцією ООН з питань освіти, науки і культури 16.11.1995р., обговорили ідеї вітчизняних педагогів, В. Сухомлинського, К. Ушинського, А. Макаренка, щодо толерантності в педагогічній діяльності.

Під час методичної студії вчителі Глибоцької гімназії Писарук Галина Петрівна та Глибоцького ліцею Дущак Алла Миколаївна презентували свій досвід роботи, поділилися напрацюваннями та ідеями щодо навчання англійської мови учнів різновікових категорій, позакласної діяльності з англійської мови.

Віра Заяц нагадала вчителям про Рамку безперервного професійного розвитку вчителів, її складові та ознайомила вчителів з «Індивідуальним журналом рефлексії».

Після засідання методичної студії відбулася нарада з питань проведення І та ІІ етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови, ведення документації, оформлення та перевірки учнівських робіт тощо.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 393 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.10.2018 | Комментарії (0)

    17 жовтня 2018 року на базі Глибоцького РМЦ відбувся районний семінар шкільних бібліотекарів на тему: «Інноваційна діяльність бібліотекаря у формуванні читацької компетенції школярів».

Роботу семінару розпочала методист РМЦ Трошина Н.В., яка познайомила присутніх з планом роботи, поставила проблемні питання.

 

Візитку Чагорської ЗОШ І-ІІІ ст., як навчального закладу, презентувала заступник директора школи з виховної роботи Біла З.В.. У своєму виступі Зінаїда Володимирівна розповіла історичну довідку про створення школи у селі Чагор, її традиції та досягнення.

Віртуальне знайомство з шкільною бібліотекою Чагорської ЗОШ провела завідуюча бібліотекою – Калараш О.П.

«Українська казка як засіб виховного впливу на особистість» - тема виступу шкільного бібліотекаря Чагорської ЗОШ – Возняка М.М.

Окрасою семінару стала зустріч із Олександрою Григорівною Приходько-Возняк – вчителем-методистом, громадським діячем, членом Національної Спілки журналістів, членом Асоціації українських письменників, лауреатом чотирьох літературно-мистецьких премій імені Дмитра Загула, Ольги Кобилянської, «Сентіменто поетіко» (м. Мілан, Італія) та педагогічної премії імені Омеляна Поповича, керівником літературно-мистецької студії «Витоки». Олександра Григорівна нагороджена орденом «Знак Пошани», знаком «Відмінник освіти України», її ім’я внесено до енциклопедії «Кращі люди України». У своєму виступі Олександра Григорівна розповіла про роль поетичного слова в морально-естетичному вихованні дітей. Під час зустрічі була прем’єра поезії «Я Богу дякую за все!», що прозвучала з уст автора.

Продовженням семінару була екскурсійна поїздка до Наукової бібліотеки ЧНУ ім. Ю.Федьковича (м. Чернівці). Учасників семінару радо зустрів Зушман М.Б., директор бібліотеки, кандидат філологічних наук. Михайло Богданович розповів про історію створення бібліотеки, структуру та бібліотечний фонд.

Знайомство з основними відділами бібліотеки та їх роботою провела завідуюча науково-методичним відділом Мурашевич Тетяна Дем’янівна.

Підсумком зустрічі стало обговорення побаченого впродовж всієї роботи семінару, обмін думками та досвідом роботи, вироблення методичних рекомендацій з даної теми.

Трошина Н.В. підкреслила, що головним завданням шкільних бібліотек району є – цілеспрямована праця на розвиток інтересу в учнів до знань, відродження духовності, традицій українського народу, виховання патріотизму та високих моральних якостей.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 480 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.10.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024