П'ятниця, 29.03.2024, 13:19















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Жовтень » 25

      25 жовтня відбувся районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему: «Педагогічні читання: нове звучання традиційних форм методичної роботи » .

Розпочала роботу Намака О.С., завідувач РМЦ, яка ознайомила всіх присутніх з планом роботи та презентувала проблему семінару. Потім виступив заступник директора Кам'янської ЗОШ І-ІІІ ст. з навчально-виховної роботи Білійчук Л.І. з доповіддю «Сім чудес світу. Світ семи-«най». Далі учасники семінару мали змогу почути  директора Петричанського НВК Катренюк М.П. з доповіддю «Веселковий дивограй Петричанського НВК. Педагогічні читання як форма науково-методичної роботи» . Зеленівська Л.М., заступник директора Слобідського НВК, ознайомила присутніх з доповіддю «Від успішного педагога-до успішного учня. Ділова гра як засіб розвитку професійних компетентностей педагогів.». Роботу семінару продовжив Зегря Ю.М., заступник директора Станівецького НВК, який розповів про роботу педагогічного колективу в системі виховання особистості учня.

Згідно плану практичного семінару Олеся Сидорівна провела практикум на тему: «Педагогічні читання: нове звучання традиційних форм методичної роботи».

За круглим столом учасники семінару обмінялися думками з проблеми семінару та виробили методичні рекомендації.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут
Проглядів матеріалу: 456 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.10.2018 | Комментарії (0)

      У середу, 24.10.2018р. на базі конференц-зали РМЦ, відбувся районний семінар практичних психологів, який працював над проблемою: «Психологічний супровід освітнього процесу в НУШ». Досвід роботи та матеріали з даного напрямку презентував психолог Багринівської школи – Топало Ю.Г.

Розпочався семінар з виступу методиста РМЦ А.І. Колесник, яка презентувала психологам основні аспекти, форми та види роботи, які включає в себе психологічний супровід НУШ.

Також слід зазначити те, що на семінарі був презентований методичний посібник, «Психологічний супровід освітнього процесу в умовах НУШ», розроблений А.І. Колесник, психологом Привороцької ЗОШ, та затверджений методичною радою РМЦ (від 28 серпня 2018р., протокол №1), який містить в собі практичні розробки та діагностичний інструментарій для роботи з педагогами з обраної проблематики.

Продовжив роботу районного семінару, психолог Багринівської ЗОШ – Топало Ю.Г., який поділився з учасниками семінару власним досвідом роботи, а також провів психологічний тренінг з розвитку професійної ідентичності як одного із засобів професійно-творчого становлення педагога.

Наступним етапом районного семінару був переїзд до м. Вижниця, у ВКПМ ім. В.Ю.Шкрібляка. Психологів району зустрів директор ВКПМ – Гаврилюк Р.М. з візитівкою коледжу. Учасники семінару мали нагоду здійснити екскурсію до етнографічного музею коледжу та музею робіт студентів.

Майстер-клас «Глина.Діти.Творчість:вправи до скарбнички арт-терапевта», який провів викладач ВКПМ - Шутурма М.Б. – з психологами, став справжньою родзинкою семінару і можливістю емоційно розвантажитися та відпочити.

Завершився районний семінар-практикум підведенням підсумків та виробленням методичних рекомендацій у подальшій роботі з обраної тематики.

Методист РМЦ    А.І. Колесник

Проглядів матеріалу: 450 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.10.2018 | Комментарії (0)

    19 жовтня 2018 року на базі Глибоцького РМЦ відбувся районний семінар вчителів трудового навчання (обслуговуючої праці) на тему: «Методичні основи впровадження технологій НУШ на уроках трудового навчання».

Роботу семінару розпочала методист РМЦ Трошина Н.В., яка познайомила присутніх з планом роботи, поставила проблемні питання.

Продовженням семінару була екскурсійна поїздка до клубу родинного відпочинку «Буковинська троя», села Реваківці, Кіцманського району, Чернівецької області.

Ознайомив учасників семінару з місцевістю Воронюк Володимир Іларійович – директор клубу родинного відпочинку «Буковинська троя».

Складовою семінару був виступ завідувача науково-методичного кабінету дослідження та збереження традиційної культури УМЦКБ, кандидата філологічних наук, письменниці Стефюк Іванни Іванівни, яка ознайомила присутніх з трипільською культурою у «Буковинській Трої». Засідання круглого столу відбулося в громадському музеї трипільської культури і співпраці з етнографічним проектом «Спадщина» від учбово-методичного центру культури Буковини. Відбувалося все серед атмосфери прадавніх експонатів та реконструйованих зразків кераміки.

Привернули увагу учасників семінару хатинки, побудовані за трипільською технологією.

У залах «Брук-Бету» була організована постійно діюча виставка оригінальних зразків декоративно-прикладного мистецтва Буковини та інших регіонів, де присутні отримали нові знання та масу задоволення: побачили багату колекцію вишивок, тканих виробів, малярства, давній буковинський одяг, рушники, предмети побуту.

... Читати далі - тисни тут
Проглядів матеріалу: 394 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.10.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024