Четвер, 25.04.2024, 05:41















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Жовтень » 15

    Щороку український народ відмічає свято Покрови – покровительки всього козацького роду. Це свято є не тільки релігійним, а й національним. Указом Президента України – 14 жовтня оголошено Днем українського козацтва.

В рамках тижня козацьких традицій в Луковицькій ЗОШ проводилася посвята в козачата учнів 2-го класу, яких було нагороджено козацькими грамотами та урочисто прийнято до козацьких лав.

Для учнів школи проводились змагання «Козацькі забави», всі бажаючі змагались у спритності, силі, влучності, дотепності, козацькій звитязі.

Говорять старі люди, що козацькому роду – нема переводу. І сьогоднішні змагання показали, що в Луковицькій школі козачата не дадуть згинути козацькій славі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 406 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.10.2018 | Комментарії (0)

    Традиційно в Луковицькій школі проводився фестиваль юнацької творчості «Луковицька зіронька». У фестивалі брали участь учні з 1 по 11 клас. Виступи учасників оцінювало журі за 5-ти бальною шкалою у номінаціях: поезія, вокал та хореографія.

Серед учнів початкової школи І-місце розділили між собою учениця 3 класу Косован Анастасія та учениця 4 класу Гнатюк Надія.

Серед учнів середньої школи І місце між собою розділили учениця 5 класу Топольницька Юлія та учениця 8 класу Рихло Анастасія.

Дякуємо всім учасникам за участь у фестивалі!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 382 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.10.2018 | Комментарії (0)

    Складний для України час вимагає відродження та безперервної еволюції питань національного змісту і характеру. Адже перемогу в житті здобуває не сила рук і навіть не сила розуму, а сила духу. Важливо, щоб сучасні діти, юнацтво, мали розум, зігритий серцем, інтелект, не байдужий до долі народу, нації, батьківщини, щирі прагнення, здатні виплекати сонцелюбні пагони віри у вічні цінності та високі національні ідеали.

У передддень 14 жовтня – Дня захисника України, Дня українського козацтва, Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці – у Привороцькій ЗОШ було проведено виховна година «День українського козацтва» ( 8-9 кл.), виховний захід «День захисника України» (5А-5Б кл.), конкурс малюнків «В серцях несемо вдячності немало всім тим, хто землю боронить» (5-9 кл.), метою якого стало формування в учнів розуміння понять «єдність», «цілісність», «незалежність», «захисник», плекання громадянських якостей, почуття щирої поваги і вдячності до захисників Вітчизни усіх поколінь та історичних віх. І дорослим, і дітям було відрадно, що вони причетні до гарної із славних традицій – вшанування захисників Вітчизни.

З великою надією висловлювали переконання, що Мир – це Добро, а Добро завжди перемагає, хоч і оскаженіле часом, але нице перед силою Правди зло.

 

Проглядів матеріалу: 347 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.10.2018 | Комментарії (0)

   Виховання громадянина – одне з найважливіших завдань сьогоднішньої школи. Це процес, який сприяє формуванню комплексу таких особистісних якостей і рис характеру, як патріотична свідомість, відповідальність і мужність, готовність працювати на благо Батьківщини, захищати та зміцнювати її міжнародний авторитет; повага до культури, звичаїв і традицій нашої країни.

Тому з метою виховання української молоді в дусі військових традицій українського народу, формування патріотично зрілої особистості та ціннісного ставлення юних громадян України до історичних культурних і духовних надбань українського народу у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ступенів до Дня захисника України проходив тиждень козацької слави «Степ і воля – козацька доля».

Розпочався він із святкової лінійки «Славні часи козацтва», на якій виступили члени учнівського самоврядування.

Протягом тижня для учнів 1-11 класів були проведені тематичні години класного керівника : «Свято Покрови - свято українських козаків», у вівторок у шкільній бібліотеці діяла тематична виставка літератури «Козацька слава живе». Крім цього, для учнів 11- го класу була організована і проведена інформаційна перерва, під час якої вони мали змогу ознайомитись із короткими відео презентаціями про історію виникнення українських козаків. Упродовж тижня, перед початком занять члени учнівського самоврядування проводили з учнями патріотичні руханки, виконуючи різні фізичні вправи.

Проведені заходи закріпили знання дітей про славне минуле українського народу, боротьбу за волю, незалежність України.

\

Проглядів матеріалу: 333 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.10.2018 | Комментарії (0)

    Тематичний тиждень, присвячений захисникам Вітчизни, у Грушівському НВК був наповнений різноманітними подіями і заходами, метою яких є вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві, формування патріотичної свідомості у підростаючого покоління.

З 8 по 12 жовтня класні керівники 1-4 класів, а саме: Мудрак М.Г. (кер. 1-го класу), Попеску М.Г. (кер. 2-го класу), Кімчинська М.І. (кер. 3-го класу) та Беженар Р.І. (кер. 4-го класу) провели години спілкування на тему: «Майбутній захисник України». На уроках трудового навчання і образотворчого мистецтва у початкових класах, діти намалювали малюнки відповідно до тематики даного свята, а дівчатка оформили листівки-привітання для майбутніх захисників, хлопчиків свого класу.

Вихователь ГПД Попович В.Г. провела бесіду на тему: «Захист Вітчизни – гордість України», після бесіди учні висловили свої думки через призму своїх малюнків.

Класні керівники 5-7 класів, а саме: Галушка Ж.І., Доготар К.В. та Попович А.М. провели класні години на тему: «Свято Покрови – свято українських козаків», а у 8-9 кл. вчитель українознавства Оленюк В.О. провів урок мужності на тему «14 жовтня – День захисника України». Учні 7-9 кл. також переглянули відеоматеріали про борців за незалежність та воєнну історію України та її героїв.

До Дня захисника України вчитель образотворчого мистецтва Захарчук М.І. у 5-7 кл. організувала конкурс малюнків «Козаки очима дітей». Юні живописці були нагородженні почесними грамотами.

У «День захисника України» ми приєднуємося до привітань на адресу всіх захисників нашої Вітчизни! Ми вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідній землі. Ми дякуємо солдатам України, які зараз перебувають у зоні АТО. Нехай ваші сила і мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоров’я, успіхів і надійного тилу!
З Днем захисника України!!!

 

Заступник директора з ВР Зінкевич Д.В.

Проглядів матеріалу: 347 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.10.2018 | Комментарії (0)

    З нагоди Дня українського козацтва та Дня захисника України у всіх навчальних закладах району проводяться навчально-виховні заходи патріотичного спрямування.  Так, 12 жовтня в Слобідському навчально-виховному комплексі відбулися спортивні змагання «Козацькі забави», які пройшли між учнями 5-9 класів. Змагання визначали найвитриваліших та найсильніших у 7 видах змагань, які вдало поєднували виховання здорового способу життя із національними традиціями та культурною спадщиною українського народу. Нагороди отримали всі учасники. Завершився день у школі смакуванням козацького кулешу, приготований в умовах польової кухні. Пригощали всіх охочих, дітей та працівників НВК.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 384 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.10.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024