Вівторок, 23.04.2024, 09:26















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Жовтень » 03

Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем працівників освіти!

Ваша професія – найблагородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви. Ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерно прекрасного, світлого, вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради, які відтак для багатьох стають життєвим кредом.
Знаємо, що кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, разом з тим відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе й почесне звання. В умовах суперечливого сьогодення все це здається непросто. Та радує те, що, незважаючи ні на що, свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним світочем у всебічному житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.
Низький уклін вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі.
Хай засіяна невтомною працею освітянська нива дає урожай новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті, а слово вчителя буде завжди святим і чистим на землі.
Бажаємо вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України!

Начальник управління освіти

Глибоцької райдержадмінстрації                                                            В.І. Барарюк

 

Голови Глибоцької районної організації

профспілки працівників освіти                                                                     С.І. Лазурко

Проглядів матеріалу: 423 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.10.2018 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1269 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.10.2018 | Комментарії (0)

    02.10.2018 року на базі РМЦ відбулося засідання команди «Радикал» та творчої групи вчителів математики Глибоцького району по підготовці команди до участі в ТЮМБ. До складу команди ввійшли учні Качуляк Олександра, Тюфтій Олександра (Старововчинецький ліцей), Борош Денис (Сучевенська ЗОШ), Морар Роміна, Іримеску Сабіна (Купський НВК), Карпюк Анастасія (Кам̓янської ЗОШ), Василаш Марія-Антоніна (Тереблеченська ЗОШ).

Члени команди представили розв’язки задач, створені презентації до задач; спробували себе в ролі доповідача, опонента та рецензента. Більш досвідчені члени команди (Качуляк О., Борош Д.) ділились власним досвідом, допомагали новачкам у розумінні правил проведення гри.

Педагоги – наставники (Трошина Н.В., Біла З.В., Тюфтій С.М., Олар Л.Г., Карпюк О.Д.,Чередниченко Д.П., Зінькевич В.І., Бурюк О.В.) уважно слухали доповіді учнів, ставили уточнюючі запитання, вносили корективи в створені презентації та підготовлені питання для опонування і рецензування.

До роботи творчої групи долучилась зав.РМЦ Намака О.С., яка побажала всій групі педагогів та учнів плідної праці, гарних результатів.

Трошина Н.В., методист РМЦ

Біла З.В., голова МО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 419 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.10.2018 | Комментарії (0)

   28 вересня у дошкільному підрозділі Купського НВК «Ластівка» святкували день дошкілля. В цей особливий день працівників дошкільнята вітали особливим чином. Діти показали своїм вихователям, які вони гарні під час конкурсу «Міс садочок 2018», які кмітливі під час – творчих завдань, які веселі - під час виконання пісень та таночків. А вихователі порадували дітей інсценізацією казки. Всі діти та працівники дошкільного закладу отримали масу емоцій і хороший настрій.

 

Проглядів матеріалу: 412 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.10.2018 | Комментарії (0)

    Педагог, письменник, гуманіст, мудра і творча людина. Вся Україна святкує 100-річчя від дня народження цієї могутньої постаті. Це людина, яка залишила у спадщину чисті джерела науки, і нас з тих джерел напоїв Духом надмірно високим.

Не омайнули золотого слова Василя Сухомлинського і учні Димківського НВК, які провели ряд виховних заходів на честь людини, яка понад усе любила дітей.

Перелік основних заходів присвячених Тижню Василя Сухомлинського:

1. Тренінгове заняття «Людина починається з добра» (7 клас, відповідальний – психолог Постевка Дана-Маріана М., 24.09.18) ;

2. Виставка «Людина народжується, щоб залишити по собі слід вічний»

В. Сухомлинський (7 клас, відповідальний Бібліотекар Сандуляк Т.К., 25.09.18) ;

3. Перегляд мультфільму «Урок доброти» (1 клас, відповідальний

Ванзуряк О.П., 26.09.18) ;

4. Вікторина «10 правил чого не можна робити» ( 7 клас, відповідальний психолог Постевка Дана -Маріана М., 27.09.18) ;

5. Відкритий виховний захід «Людина починається з добра» (6 клас, відповідальний Пую Н.Г.,28.09.18) ;

6. Перегляд відеоматеріалів «Педагогічна спадщина В.Сухомлинського»

(6 клас, відповідальний Пую Н.Г.,28.09.18) .

Психолог Постевка Дана-Маріана М. провела тренінгове заняття на тему «Людина починається з добра», метою якого було виховання працелюбності, поваги до старших і любов до рідної землі, доброту, людяність, потребу в справжній дружбі. Дітям 7-го класу надовго запам’ятається цікаві вправи, адже вони зрозуміли, які риси притаманні справжньому другу.

З виставки бібліотекаря Сандуляк Т.К. учні познайомилися з основними періодами життя і творчості педагога, дізналися про ще невідомі для них казки, оповідання, притчі, новели, легенди.

Вчитель першого класу Ванзуряк О.П. показала учням «Урок доброти», з метою наслідувати позитивні риси персонажів з мультфільму.

Вчитель української мови та літератури Пую Н.Г. підготувала і провела відкритий виховний захід «Людина починається з добра». Під час заходу присутні мали змогу ознайомитися з біографією та творчістю В.О. Сухомлинського, послухати пісні у виконанні учениці 6-го класу Надії Стратійчук. Також усі із захопленням спостерігали інсценівки учнів 6-го класу за творами видатного письменника та вчителя.

Всіх вразили інсценівки найвідоміших оповідань видатного діяча. Були відтворені колоритм мови письменника, важливість дотримування у житті високих моральних цінностей.

 

Барбаза В.М. – заступник директора з виховної роботи ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 452 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.10.2018 | Комментарії (0)

      В рамках профілактичних заходів «Обережно! Діти на дорозі», учні 3-Б класу  Глибоцької гімназії взяли участь у конкурсі «Безпечна дорога до школи»!, який проводив проект «Всеосвіта». Метою конкурсу, який проводився у форматі онлайн та оффлайн, було підвищити рівень правової свідомості та відповідальності учасників дорожнього руху, правильного та безпечного поводження на дорозі для учнів 1-4 класів.

Учні змогли не лише перевірити власні знання з Правил дорожнього руху та навчитися орієнтуватися на шляху від школи додому, але й дізнатись іншу важливу інформацію завдяки роботі над помилками, яка автоматично проводилася після внесення всіх відповідей. Конкурс складався з блоків тематичних питань, які охоплювали вміння орієнтуватися на вулиці за допомогою дорожніх знаків, а також системи правил поведінки під час дорожньо-транспортних ситуацій.

По закінченню виконання завдань, третьокласники отримали Дипломи I, II, III ступеня, а також Свідоцтва про участь; яскраві та оригінальні подарунки, а саме - розробку «Автомобіль Всеосвіта», яку потрібно скласти власноруч; корисну пам’ятку щодо найнеобхідніших дорожніх знаків, схематичну карту «Безпечна дорога до школи», за допомогою якої кожний учень зміг прокласти свій безпечний маршрут від дому до навчального закладу.

Проглядів матеріалу: 406 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.10.2018 | Комментарії (0)

    Вже традиційно, всіх небайдужих до туризму освітян району, зібрав XXIX туристський зліт педагогічних працівників Чернівецької області, який проходив 28-30 вересня в таборі «Лунка» Сторожинецького району.

Учасниками збірної команди Глибоцького району були педагоги закладів освіти: Блисенко Юрій Дмитрович, директор Глибоцької гімназії; Гумельник Василь Михайлович, директор Димківського НВК; Товарницький Василь Георгійович, вчитель Карапчівського ліцею; Лук'ян Ніна Іванівна, заступник директора Старововчинецького ліцею; Щур Руслан Васильович, методист РМЦ; Баланюк Петро Іванович, вчитель Старововчинецького ліцею та Косован Світлана Іванівна, заступник директора Глибоцької ДЮСШ.

Освітяни мали змогу показати свої сили та застосувати досвід і навики на дистанціях зі спортивного орієнтування та туристській смузі перешкод. Обов'язковим видом на зльоті була конкурсна програма, в яку входили декілька конкурсів: конкурс фотографій, презентація команд, конкурс відеофільмів та художньої самодіяльності.

Після урочистого відкриття зльоту, команди стартували на дистанціях естафети зі спортивного орієнтування. На дистанції учасникам доводилось долати стрімкі підйоми, зарості та декілька разів вертатись на арену змагань, що додавало неабиякого азарту. Команда Глибоцького району впевнено виборола перше місце, подолавши першими всі чотири етапи естафети, та не давши жодній команді шансів на перемогу.

Погода наступного дня намагалася зіпсувати передстартовий настрій команд, але педагоги впевнено вийшли на старт та подолали технічні етапи «Смуги перешкод». Здобувши ІІІ місце на «Смузі перешкод», освітяни Глибоччини в підсумку посіли ІІ загальнокомандне місце, поступивши тільки команді Строжинецького району.

Найвищими балами була оцінена презентація команди та представлені на конкурс фотографії.

Цікаві спортивні змагання та насичена конкурсна програма створили незабутній букет вражень для учасників зльоту. Команди в черговий раз підтвердили високий рівень вмінь, знань та навиків педагога-туриста.

Проглядів матеріалу: 381 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.10.2018 | Комментарії (0)

    25 вересня у ошатній актовій залі Глибоцької гімназії відбулася перша у цьому навчальному році конференція НТУ «Гіперіон», де юні науковці підвели підсумки минулого року і окреслили плани на 2018-2019 н.р.

На конференцію були запрошені усі , кого зігріває своїм теплом, не дає спокою жага пошуку, жага відкриттів та натхнення.

Девізом конференції були слова «Від мудрих дітей – до мудрих людей». Адже в Глибоцькій гімназії навчаються саме ті діти, які своєю сумлінною працею підтвердили, що зерна науки і знань впали в благодатну землю і ростуть, розквітають відмінними оцінками в класних журналах, множаться дослідженнями та власними відкриттями майбутніх академіків і авіаконструкторів, лікарів і політиків, майбутніх будівничих нашої України.

НТУ «Гіперіон » є центром науково – дослідницької роботи гімназії. НТУ «Гіперіон» існує з 2016 року. У НТУ є Статут у якому визначені структура, мета, завдання НТУ, права та обов’язки його членів.

Зі звітною доповіддю про досягнення гіперіонівців виступила заступник директора з НМР Вороніна Л.А., яка проаналізувала досягнення юних науковців у 2017-2018 н.р.

Так , учениця Мінтянська Альона була учасником обласного і державного етапів хімічного турніру , а Стрельчук Анастасія – призер обласного математичного турніру.

У 2017-2018 н.р. серед учасників V обласної учнівської науково-практичної конференції «Буковинський край очима юних науковців» знову були школярі Глибоцької гімназії. (Коваль Ольга, Влад Валерія, Захарків Микола, Мінтянська Альона, Крилюк Світлана).

Учні гімназії у цьому навчальному році вперше були учасниками обласного форуму юних науковців «Об’єднані наукою» (Лупуляк Євгенія, Захарків Микола, Топала Віктор, Мінтянська Альона, Влад Валерія).

Коваль Ольга – призер (І місце) обласної конференції Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна»

Стрельчук Анастасія перемогла у XVI Всеукраїнській конференції-конкурсі науково-дослідних робіт школярів «Зоряний шлях» (ІІІ місце) , що проходила 19-21 квітня 2018 року у Національному центрі аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова в місті Дніпро.

Ця ж учениця стала призером на Всеукраїнському інтерактивному конкурсі «МАН - Юніор Дослідник» (номінація «Астроном-Юніор») Національного центру «Мала академія наук України». Юний науковець Стрельчук Анастасія нагороджена дипломом І ступеня, а її наставник учитель фізики, керівник секції фізики та астрономії наукового товариства «Гіперіон» Глибоцької гімназії – Романюк Віктор Михайлович відзначений подякою Національного центру «Мала академія наук України» за підготовку переможця конкурсу.

Малайку Марія успішно виступила з тезами науково-дослідницької роботи на ІV Стартах юних економістів 2017 року в Чернівецькому національному університеті ім.Ю.Федьковича і удостоєна почесного ІІІ місця.

До районного етапу Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт члени НТ «Гіперіон» підготували 24 роботи , з яких 19 удостоєні дипломів І-ІІІ ступенів. 9 робіт удостоєні дипломів І ступеня і представили Глибоцький район на ІІ обласному етапі Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт , з яких п’ять НДР удостоєні дипломів І-ІІІ ступенів.( Мінтянська А. – секція хімії (І місце),географії( ІІ місце) . А учениця Мінтянська Альона на ІІІ етапі конкурсу-захисту НДР з хімії здобула ІІІ місце в державі. Захарків Микола – секція історії (ІІІ місце), Коваль Ольга - секція мистецтвознавства (ІІ місце), Влад Валерія – секція екології (ІІІ місце)

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 418 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.10.2018 | Комментарії (0)

    В квітні 2018р. Глибоцька гімназія прийняла участь в проекті Компола (скор. від «КОМПост» + «шкОЛА») — .спільному екологічному проекті міністерств екології та природних ресурсів і освіти та науки України з компостування відходів шкільних їдалень, направлений на підвищення рівня екологічної освіти та залучення молоді до практичних навичок сталого розвитку та споживання.
3 травня було оголошено 200 переможців - і ми в їх числі. Минулого тижня ми отримали спеціальний побутовий компостер і сьогодні учні 11 класу його зібрали.
В компостер можна класти:
Очистки сирих овочів та фруктів;
Шкаралупу сирих яєць;
Заварку від чаю;
Залишки крупи чи каші без додавання масла;
Скошену траву;
Папір, картон;
Зів’ялі квіти;
Опале листя;
Тоненькі гілочки (але не багато).
Що не можна відправляти до компостера
Овочі та фрукти після термічної обробки;
Шкірки від цитрусових;
М’ясо;
Рибу;
Хліб;
Молочні продукти;
Жири та олії.
Компост за своєю структурою нагадує звичайну землю. Він має чорне забарвлення, пухку структуру та не має неприємного запаху.В середньому процес компостування займає 3–6 місяців, в залежності від погодних умов. Чим тепліше навколо, тим швидше проходить процес визрівання компосту. Готовий компост можна використати для підживлення кімнатних рослин, квітів на клумбах та дерев,які ростуть біля школи.

/Files/images/еко2.jpg

Проглядів матеріалу: 405 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.10.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024