Четвер, 25.04.2024, 14:38















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Жовтень » 15 » День захисника України у Грушівському НВК
20:59
День захисника України у Грушівському НВК

    Тематичний тиждень, присвячений захисникам Вітчизни, у Грушівському НВК був наповнений різноманітними подіями і заходами, метою яких є вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві, формування патріотичної свідомості у підростаючого покоління.

З 8 по 12 жовтня класні керівники 1-4 класів, а саме: Мудрак М.Г. (кер. 1-го класу), Попеску М.Г. (кер. 2-го класу), Кімчинська М.І. (кер. 3-го класу) та Беженар Р.І. (кер. 4-го класу) провели години спілкування на тему: «Майбутній захисник України». На уроках трудового навчання і образотворчого мистецтва у початкових класах, діти намалювали малюнки відповідно до тематики даного свята, а дівчатка оформили листівки-привітання для майбутніх захисників, хлопчиків свого класу.

Вихователь ГПД Попович В.Г. провела бесіду на тему: «Захист Вітчизни – гордість України», після бесіди учні висловили свої думки через призму своїх малюнків.

Класні керівники 5-7 класів, а саме: Галушка Ж.І., Доготар К.В. та Попович А.М. провели класні години на тему: «Свято Покрови – свято українських козаків», а у 8-9 кл. вчитель українознавства Оленюк В.О. провів урок мужності на тему «14 жовтня – День захисника України». Учні 7-9 кл. також переглянули відеоматеріали про борців за незалежність та воєнну історію України та її героїв.

До Дня захисника України вчитель образотворчого мистецтва Захарчук М.І. у 5-7 кл. організувала конкурс малюнків «Козаки очима дітей». Юні живописці були нагородженні почесними грамотами.

У «День захисника України» ми приєднуємося до привітань на адресу всіх захисників нашої Вітчизни! Ми вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідній землі. Ми дякуємо солдатам України, які зараз перебувають у зоні АТО. Нехай ваші сила і мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоров’я, успіхів і надійного тилу!
З Днем захисника України!!!

 

Заступник директора з ВР Зінкевич Д.В.

Переглядів: 348 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024