Середа, 24.04.2024, 15:23















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Листопад » 27 » Хочеш пізнати «Невідомі Чернівці» - бери участь у квесті
10:40
Хочеш пізнати «Невідомі Чернівці» - бери участь у квесті

    Нещодавно вихованці Глибоцького центру туризму і краєзнавства вперше стали учасниками краєзнавчого квесту «Невідомі Чернівці», який вже втретє проводить Чернівецький обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.

Учасниками команди були вихованці гуртка «Спортивний туризм» Гаврилоє Денис, Дем’янюк Владислав, Дудка Павло та Карлійчук Аня – капітан команди та тренер Меленко Оксана.

За умовами квесту команда отримала карту, аркуш із завданнями та старі фотографії, деякі світлини зроблені більше 100 років тому.

На виконання завдання юні краєзнавці мали три з половиною години. За цей час наша команда знайшла і оглянула 42 об’єкти, які знаходяться в центральній частині обласного центру.

Ми познайомилися з цікавими об’єктами на вулиці Ольги Кобилянської, відвідали музей пожежної справи, побували на Турецькій площі та площі Філармонії. Організатори квесту запропонували учасникам дізнатися, хто був автором пам’ятника О.Кобилянській, що біля драмтеатру, порахувати риб’ячі хвости на «носі» будинку-корабля та кількість коліс у ручного пожежного насоса, знайти емблему пекарів на Театральній площі та жінку з ореолом на барельєфі, який є на будинку, у якому жив Назарій Яремчук. Крім цього, учасники шукали відповіді на інші питання, які вимагали логічного мислення та уваги.

Перебування всіх учасників біля досліджуваного об’єкту необхідно було підтвердити фотографіями, за які команда отримувала окремі бали.

Незважаючи на те, що наша команда виступала у наймасовішій групі та всі конкуренти були мешканцями Чернівців, ми показали високий результат. Завдяки допитливості, наполегливості та компетентностям, які юні краєзнавці набули на заняттях туристського гуртка, команда «Глибоцькі орли» (як нарекли себе самі учасники) посіла друге місце.

А ще участь у квесті дала можливість нашим учням пізнати сховані від погляду пересічного екскурсанта цікаві об’єкти та подивитись на Чернівці по-новому. Тож дякуємо за такі пізнання автору квесту завідуючому відділом Чернівецького ОЦТКУМ Омельченку І.А.

Оксана Меленко, керівник гуртка Глибоцького ЦТКСЕУМ

 

 

 

 

 

Переглядів: 515 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024