Четвер, 25.04.2024, 00:06















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Жовтень » 22 » На Глибоччині відбувся фінальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)
14:29
На Глибоччині відбувся фінальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

    18-го жовтня у селі Купка, на місці знищеної нкведистами криївки УПА, відбулося урочисте відкриття Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), в якому взяли участь голови Глибоцької райдержадміністрації та районної ради Георгій Придій і Петро Панчук, начальник управління освіти району Василь Барарюк та настоятель храму УПЦ КП св.Княгині Ольги отець Роман Грищук, який відслужив молебень за загиблими героями УПА, воїнами-героями, які віддали своє життя захищаючи Україну на сході нашої держави у війні з російським окупантом.

У своєму вітальному слові Георгій Придій зазначив, що «Джура» вже не просто гра, а потужний патріотичний дитячо-юнацький рух, який об’єднав гідних нащадків лицарів-козаків, оборонців волі українського народу. Посадовці привітали учасників гри та побажали кожному юному патріоту здобутків, вольової і справедливої боротьби у грі та радощів від перемоги.

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, важливим засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи.

Метою гри «Джура» є виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя духовно багатої та фізично розвиненої особистості.

Учасники гри “Джура” продемонстрували свою фізичну та військову підготовку, вміння марширувати, виконувати стройові пісні, а також взяли участь у змаганнях зі  стрільби з пневматичної зброї, підтягування, медичної підготовки.  Команди представили також звіти про доброчинні справи під гаслом “Добре діло”, кожен рій мав свій гімн, емблему, девіз, прапор, позивний, однострій. Участь у грі приймали команди 26 загальноосвітніх закладів освіти району. Змагання відбувалися на базі Корчівецької ЗОШ І-ІІІ ст. Директор навчального закладу, учасник АТО - Чорнописький Ярослав Миколайович підготував разом з колективом відповідні умови для проведення спортивних та інтелектуальних конкурсів гри. Для учасників змагань працівниками районної бібліотеки було презентовано банерну виставку про боротьбу Української повстанської армії із нацистським та більшовицьким тоталітарними режимами.

Учасники змагань також продемонстрували знання історії України,  Збройних Сил України та історії козацтва.

Команди були сповненні козацького запалу та духу змагань. На офіційному закритті Гри від методичного центру Глибоцького управління освіти були вручені кубки, грамоти переможцям, також  лунали слова, які гартували команди до подальших  перемог.

За рішенням журі районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у загальному заліку переможцями стали команди:

Старововчинецького ліцею, Горбівецької ЗОШ І-ІІ ст.- І місце;

Глибоцької гімназії, Корчівецької ЗОШ- ІІ місце;

Купського НВК №2, Карапчіввського ліцею- ІІІ місце.

Ми гордимося вами, джури, ви - достойні продовжувачі кращих козацьких традиції України! Так тримати!

 

Переглядів: 510 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024