Вівторок, 23.04.2024, 17:35















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Жовтень » 3 » На старті педагоги-туристи
08:22
На старті педагоги-туристи

    Вже традиційно, всіх небайдужих до туризму освітян району, зібрав XXIX туристський зліт педагогічних працівників Чернівецької області, який проходив 28-30 вересня в таборі «Лунка» Сторожинецького району.

Учасниками збірної команди Глибоцького району були педагоги закладів освіти: Блисенко Юрій Дмитрович, директор Глибоцької гімназії; Гумельник Василь Михайлович, директор Димківського НВК; Товарницький Василь Георгійович, вчитель Карапчівського ліцею; Лук'ян Ніна Іванівна, заступник директора Старововчинецького ліцею; Щур Руслан Васильович, методист РМЦ; Баланюк Петро Іванович, вчитель Старововчинецького ліцею та Косован Світлана Іванівна, заступник директора Глибоцької ДЮСШ.

Освітяни мали змогу показати свої сили та застосувати досвід і навики на дистанціях зі спортивного орієнтування та туристській смузі перешкод. Обов'язковим видом на зльоті була конкурсна програма, в яку входили декілька конкурсів: конкурс фотографій, презентація команд, конкурс відеофільмів та художньої самодіяльності.

Після урочистого відкриття зльоту, команди стартували на дистанціях естафети зі спортивного орієнтування. На дистанції учасникам доводилось долати стрімкі підйоми, зарості та декілька разів вертатись на арену змагань, що додавало неабиякого азарту. Команда Глибоцького району впевнено виборола перше місце, подолавши першими всі чотири етапи естафети, та не давши жодній команді шансів на перемогу.

Погода наступного дня намагалася зіпсувати передстартовий настрій команд, але педагоги впевнено вийшли на старт та подолали технічні етапи «Смуги перешкод». Здобувши ІІІ місце на «Смузі перешкод», освітяни Глибоччини в підсумку посіли ІІ загальнокомандне місце, поступивши тільки команді Строжинецького району.

Найвищими балами була оцінена презентація команди та представлені на конкурс фотографії.

Цікаві спортивні змагання та насичена конкурсна програма створили незабутній букет вражень для учасників зльоту. Команди в черговий раз підтвердили високий рівень вмінь, знань та навиків педагога-туриста.

Переглядів: 382 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024