Четвер, 25.04.2024, 13:59















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 12
Гостей: 12
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Травень » 31 » Прощавай, рідна школо
22:04
Прощавай, рідна школо

      У п'ятницю у більшості навчальних закладів України завершився навчальний рік. У навчальних закладах проведено свято "Останнього дзвоника".      

        Останній дзвінок — традиційне свято школярів, які закінчують навчання. Останні дзвінки в школах проходять у кінці травня, коли навчання вже закінчилося. Останній дзвінок підводить риску, ставить крапку в багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями.

           Останній дзвінок — велике загальношкільне свято, яке адресоване випускникам, вчителям і батькам. Урочиста церемонія включає виступи гостей, директора, першої вчительки, батьків, вітання першокласників, напутнє слово учнів 11-х класів. У цьому навчальному році Багринівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, Глибоцького району закінчують 24 учня. Похмура погода і дрібний  весняний дощик не зіпсували настрою жодному  з цих випускників. Сьогодні був особливий день для тих школярів, які закінчують школу. Для когось — це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя.

      До школи на свято завитали методист науково-методичного центру природничо-математичних дисциплін ІППОЧО Воскобойник  Юрій  Миколайович, завідувач кафедрі декоративно-прикладного мистецтва ЧНУ ім. Ю.Федиковича, член Національної спілки народних майстрів України, заслужений майстер народної творчості Курик Дмитро Миколайович,  начальник управління праці та соціального захисту населення Глибоцької РДА Лазоренко Степан Іванович, методист РМЦ управління освіти Лях Микола Георгійович. Всі гости привітали учнів з святом, побажали веселих канікул, випускникам - успіхів на ЗНО, вдалого вступу до вузів…

    Минають роки… Учні прощаються зі школою, ідуть у нове життя. Вони працюють лікарями і вчителями, юристами і бухгалтерами, продавцями і перукарями, будівельниками і механізаторами, водіями і столярами. Проте Багринівська школа може пишатися тим, що її випускники не тільки знайшли своє місце в житті, але й всі стали справжніми спеціалістами і поважними людьми. 

  

   

  

  

Переглядів: 682 | Додав: Bagrunivka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024