Середа, 08.05.2024, 23:04















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Березень » 25 » Щопонеділкова нарада управління освіти.
15:24
Щопонеділкова нарада управління освіти.

24 березня  відбулась чергова  нарада  управління освіти, РМЦ та керівників позашкільних навчальних закладів.

 Начальник управління освіти Василь Григорович Швець розпочав нараду з обговорення проведеної наради директорів, яка відбулася 19 березня. Ще раз оголосив доручення, які були дані директорам шкіл до виконання(Тисни тут!) .

Василь Григорович проаналізував основні заходи, що відбулись минулого тижня, зокрема зауваживши, що система освіти району працює у звичному режимі, згідно плану проводяться заняття, семінари, наради, конкурси. «Особлива увага цього тижня - атестації педагогічних працівників району. Засідання районної атестаційної комісії має пройти організовано та у відповідності до вимог » ,- наголосив  начальник управління освіти, нагадавши, що дане засідання проходитиме 27 та 28 березня у конференц - залі РМЦ за встановленим порядком та затвердженим графіком.

Заступник начальника управління освіти Цуркан Інна Юріївна озвучила план роботи на тиждень, ( з 24 по 28 березня), а також повідомила, що у суботу відбулося пробне ЗНО на базі Глибоцького ліцею. Участь взяло 111 школярів району.

Митранюк Надія Арсенівна ознайомила членів атестаційної комісії з порядком проведення атестації педагогічних працівників, обов`язками членів атестаційної комісії.

Завідувач РМЦ Намака Олеся Сидорівна прозвітувала про участь нашого району в V Міжнародній виставці « Сучасні заклади освіти – 2014» . Напрацювання РМЦ відзначено почесним дипломом та бронзовою медаллю даної виставки. Зав. РМЦ повідомила, що успішно наближається до завершення виконання графіку районних семінарів, зокрема, минулого тижня відбулись два ключових районних семінари: заступників директорів з виховної роботи - на базі Коровійської ЗОШ І-ІІІ ступенів та заступників директорів з навчально-виховної роботи - на базі Корчівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Інформації про семінари розміщуються на офіційному сайті управління освіти.

Методист РМЦ Лях Микола Георгійович  доповів про участь навчальних закладів району в Міжнародному проекті      « FAIR PLAY- ЧЕСНА ГРА», в рамках якого учасники отримали спортивний інвентар з Німеччини.

Про активну роботу позашкілля інформували керівники цих навчальних закладів: Анатолій Петрович Дудка доповів про районні змагання зі спортивного орієнтування, екскурсії, заплановані на канікули та підготовку до обласного етапу краєзнавчої олімпіади, Прокіп Григорович Стрільчук розповів про успіхи вихованців ДЮСШ у змаганнях з дзю-до та баскетболу, Наталя Василівна Ванзуряк ознайомила присутніх з заходами, що проходитимуть  під час канікул у БТДЮ та обласних центрах позашкілля.

Методист-психолог Альона Іванівна Колесник доповідала про графік та хід реалізації на теренах району Програми  «Розвиток психологічної компетентності керівників навчальних закладів системи освіти». Начальник управління освіти Василь Григорович Швець затвердив запропонований графік та форми реалізації програми, наголосивши, що дана програма сприятиме самоосвіті та професійному росту керівників навчальних закладів.

За підсумками наради начальник управління освіти  дав ряд доручень.

 

 

Переглядів: 742 | Додав: Ulia_RMC | Теги: Щопонеділкова нарада управління осв | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024