П'ятниця, 19.04.2024, 12:59















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Листопад » 26 » Школа - це майстерня, де формується майбутнє
12:38
Школа - це майстерня, де формується майбутнє

Хто з дитинства вивчає математику, той розвиває увагу,

 тренує свій мозок, свою волю,

 виховує в собі наполегливість і завзятість у досягненні мети.

Маркушевич А.І

                25 листопада на базі Кам'янської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар вчителів математики на тему: "Розвиток життєвих компетентностей учнів у процесі викладання математики на основі впровадження інноваційних технологій". Розпочала робота методист РМЦ Трошина Н.В, яка ознайомила з планом роботи, сказавши, що  основна увага на семінарі буде закцентована на викладанні математики у шостих класах за новою програмою. Директор школи Карлійчук О.В. презентував матеріально-технічну базу кабінетів, вказавши, що у школі є 20 плазмових телевізорів та 3 мультимедійних проектора.

Загарюк О.М. провела відкритий урок-проект у 6-В класі. Учні самостійно досліджували тему уроку, підібрали та склали свій власний збірник задач на застосування пропорції.

Учні 6-А класу під керівництвом вчителя Козуб О.О. не тільки вдосконалювали свої практичні знання з математики, працюючи в парах, а й дізналися багато корисного з географії склавши з пазлів карту України. Сюрпризом було відео, створене вчителем, "Ми діти твої, Україно". На уроках використані різноманітні форми роботи (робота в парах,індивідуальна та самостійна робота). По закінченні уроків вчителі здійснили самоаналіз, а учасники семінару - аналіз проведених уроків. З семикласниками Карпюк О.Д. провела інтелектуальну гру "Найрозумніший".

 Учителі школи показали фрагмент засідання методичного об'єднання. Роботу презентувала Телегуз Т.Д.  Під час семінару педагоги школи широко використовували сучасні інноваційні педагогічні технології.

Керівник районного МО Крецу Д.М. дала рекомендації щодо проведення ЗНО - 2015. Трошина Н.В. підвела підсумок роботи, відмітила позитивні моменти. Члени семінару розробили рекомендації по  даній проблемі.

Учасники семінару звернули увагу, що вчителі Кам'янської ЗОШ не тільки навчають дітей математики, а й виховують почуття любові та поваги до рідної землі.

Переглядів: 661 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024