Субота, 20.04.2024, 06:31















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Листопад » 13 » Стартував Всеукраїнський конкурс «Учитель року –2015»
10:10
Стартував Всеукраїнський конкурс «Учитель року –2015»

Стартував Всеукраїнський конкурс «Учитель року –2015»      12 листопада на базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, відбулася нарада із завідувачами районних (міських) методичних кабінетів щодо проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року».

У своєму вступному слові директор Інституту післядипломної педагогічної освіти з науково-методичної роботи Григорій Білянін відзначив: «Попереду нас чекає відповідальна, цікава та серйозна робота в рамках підготовки до конкурсу.

Зауважу, що передбачалося багато змін у проведенні Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015», але в результаті їх не так багато».

Тамара Богачик, заступник директора Інституту післядипломної педагогічної освіти з науково-методичної роботи, окреслила умови участі, детально зупинилася на алгоритмі проведення конкурсу.

Як повідомила Тамара Степанівна, Всеукраїнський конкурс «Учитель року 2015» буде проводитися у таких номінаціях: «Українська мова та література», «Хімія», «Образотворче мистецтво» та «Правознавство».

І тур (районний) буде проведено у грудні 2014 року, ІІ тур (обласний) заплановано провести з 16 по 23 лютого 2015 року, а ІІІ тур – у квітні 2015 року.

«Варто вкотре наголосити, що участь у конкурсі є добровільною. Учасниками «Учителя року» можуть стати вчителі з педагогічним стажем не менше п’яти років і яким присвоєно не нижче І категорії.

Оцінювання конкурсантів повинно бути об’єктивним і прозорим. Перемогти мають справді високопрофесійні, творчі і креативні педагоги, які достойно будуть захищати честь району на обласному, а потім області – на державному рівні», – зауважила Тамара Богачик.

Вона також закцентувала увагу присутніх на тому, що важливою є інформаційно-роз’яснювальна робота з громадськістю.

Заступник директора Інституту ознайомила учасників наради з переліком матеріалів переможця І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015», які необхідно подати для участі в ІІ турі: інформаційну картку, анкету учасника, особисту заяву на ім’я голови районного/міського оргкомітету, висновок міського (районного) методичного об'єднання про педагогічну та методичну діяльність конкурсанта (обсяг – до 2 сторінок).

Тамара Степанівна підкреслила, що персональну відповідальність за подання всіх матеріалів, документів лежить на відповідальному працівнику районного (міського) управління (відділу) освіти, або методичного кабінету.

«Кожна робота має бути досконало вичитана, перевірена, сформована відповідно до всіх вимог», – зазначила Тамара Богачик.

У нараді також взяли участь керівники структурних підрозділів та методисти Інституту післядипломної педагогічної освіти, а саме: П.В.Осколов, заступник директора Інституту з наукової роботи та міжнародного співробітництва; О.Я.Біляніна, завідувач НМЦ природничо-математичних наук; Є.Д.Квітень, завідувач НМЦ суспільно-гуманітарних дисциплін; М.М.Одинак, завідувач НМЦ безперервної педагогічної освіти; П.С.Старовойт, завідувач НМЦ виховної роботи; Н.К.Куриш, завідувач НМЦ менеджменту та з координації діяльності РМК/ММК; О.В.Желеско, методист НМЦ виховної роботи; П.С.Ткачук, методист НМЦ менеджменту та з координації діяльності РМК/ММК.
 

Переглядів: 652 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024