Субота, 20.04.2024, 13:32















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Листопад » 16 » Тиждень знань основ з безпеки життєдіяльності в Димківському НВК
16:21
Тиждень знань основ з безпеки життєдіяльності в Димківському НВК

     З 09-13 листопада з метою проведення цілеспрямованої профілактичної роботи з вихованцями та співробітниками щодо попередження нещасних випадків, виховання усвідомленості цінності людського життя, вироблення навичок з дотримання правил безпечної поведінки , запобігання загибелі дітей  в умовах надзвичайних ситуацій, навчання правил безпеки життєдіяльності та набуття ними практичних навичок поведінки під час їх виникнення в Димківському НВК  був проведений тиждень знань основ з безпеки життєдіяльності.

Заступником директора з виховної роботи був розроблений план проведення Тижня знань з безпеки життєдіяльності. У рамках Тижня знань з учнями 1-11 класів проводилися різноманітні заходи. Так, 9 листопада на загальношкільній лінійці відбулось ознайомлення з планом заходів на тиждень та проводилась зустріч із представниками рятівної служби , які розповіли всім присутнім правила пожежної безпеки та нагадали про важливість їх дотримання. Після цього відбувся показ спецтехніки, за допомогою якої рятувальники виконують завдання   за призначенням. Учні закладу отримали подарунки з малюнками про надзвичайні ситуаціі, здобули знання, потім відповіли на запитання представників рятувальної служби.

На другий день Тижня класоводи закладу проводили вікторини , бесіди з правил безпеки життєдіяльності. Учні 6-го класу взяли участь у творчій грі «Уникаючи небезпеки». Конкурс стінних газет проводився на трєтий день Тижня. Переможцями стали учні 9-го класу. Тренінг «За здоровий спосіб життя», проведений практичним психологом з учнями 7-8 класів приніс велике задоволення учасникам.

 Протягом Тижня були оформлені стенди: «Безпека дитини», «Інформаційно-довідковий куток цивільного захисту», «Служба порятунку МНС України».            Бібліотекарем  Сандуляк Т.К. була оформлена виставка матеріалів з даної тематики. 

    Медична сестра закладу провела практичне заняття з учнями 9-11 класів  щодо надання першої медичної допомоги. В останній день Тижня проводились підсумки з учнями  всього закладу. Найактивніші учні отримали листи подяки.

На батьківських зборах  нагадуємо батькам, що разом з вчителями навчати дітей правил безпеки повинні і самі батьки, дбати про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті, виховувати у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводжені з вогнем, газом, побутовою хімією, ліками, виділяти декілька хвилин для нагадування дитині основних правил безпечної поведінки та про важливість їх дотримання. Ці хвилини вимірюватимуться ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди, потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Переглядів: 476 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024