П'ятниця, 26.04.2024, 04:17















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Листопад » 20 » Тиждень знань основ безпеки життєдіяльності в Молодійському ДНЗ
11:29
Тиждень знань основ безпеки життєдіяльності в Молодійському ДНЗ

    На виконання наказу управління освіти Глибоцької РДА та наказу  Про організацію і проведення «Тижня знань основ безпеки життєдіяльності» з 10 по 17 листопада у закладі  було проведено  різні заходи з метою поліпшення якості навчально – виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя, пропаганди здорового та безпечного способу життя серед дітей та батьків, вироблення у дітей дошкільного віку умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров’я під час надзвичайних ситуацій.

Вихователями всіх вікових груп проводилися   бесіди на тему «Небезпека в природі», «Безпека побуту», « Електроприлади», «Вогонь–друг, вогонь–ворог», які були закріплені дидактичними, рухливими та сюжетно – рольовими іграми,  оформлено  куточки для батьків « Безпека дитини».

В середніх групах « Сонечко» та «Дзвіночок» повчальним  стало читання  казок « Кицькин дім» та « Лікар Айболить»,   під час чого діти мали можливість обіграти сюжети казок.

Керівник  гуртка Л.І.Клим  організувала виставку малюнків « Небезпека в довкіллі», де діти   відобразили свої уявлення про небезпечні ситуації.

 Вихователь О.Г. Ропчан  провела екскурсію – огляд пожежного щитка чим закріпила знання про професію пожежника.

Вихователь Лодба М.М.  під час заняття  « Вогонь добрий – вогонь злий»   змоделювала ситуацію гасіння пожежі, яка виникла під час не правильного поводження з вогнем.

14.11.2014 р. о 10.00 проведено практичний тренінг з евакуації вихованців і працівників ДНЗ на випадок надзвичайної ситуації. Вихованці та співробітники груп старшого віку « Веселка» та « Барвінок» евакуювалися з пожежного виходу ( другого поверху) в безпечне місце.

 На завершення тижня безпеки приємним сюрпризом для дошкільнят  був показ  вистави «Небезпечні пригоди лісових звірят»,  артистами Вінницького театру, де діти мали змогу бути не тільки глядачами , а й  учасниками дійства. А отримані знання про безпеку для малят, які тільки починають жити,  можуть стати надійним фундаментом, по якому повинен будуватися світогляд особистості , готової до життя в безпечному світі. Хотілося б сподіватися , що набуті  навички діти  зможуть використати в разі необхідності в реальному житті. 

 

Переглядів: 633 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024