П'ятниця, 26.04.2024, 16:45















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Листопад » 2 » Всеукраїнський конкурс «Класний керівник року»
12:52
Всеукраїнський конкурс «Класний керівник року»

«Якщо вчитель має тільки любов до своєї професії, він буде добрим учителем. Якщо він має тільки любов до учня, як батько, мати, він буде кращим, ніж той учитель, який прочитав усі книги, але не буде мати любові ні до професії, ні до учнів. Якщо ж учитель об’єднує у собі любов і до своєї справи, і до учнів, він – досконалий учитель».

   Саме під таким гаслом підвели підсумки Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року – 2015»  у Глибоцькому  районі. Сьогодні класний керівник: здійснює виховання в учнів культури поведінки, формує високі моральні якості; забезпечує єдність педагогічних вимог з боку сім’ї і школи; організовує в разі необхідності допомогу учням (навчальну, матеріальну, моральну); проводить заходи, які передбачають зміцнення здоров’я учнів; організовує суспільно корисну працю учнів, веде документацію класу; будує свої взаємини з учнями і їх батьками, сприяє розвитку самоврядування учнів.

 Конкурс спрямований на виявлення досвіду кращих вчителів – класних керівників, які у практичній роботі ефективно використовують різноманітні форми і методи виховної роботи, інноваційні виховні технології; популяризацію педагогічних здобутків класних керівників - новаторів; створення інформаційно-освітнього простору з питань роботи класних керівників; привернення уваги представників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, громадськості до проблем освіти, виховання підростаючого покоління.

Класні керівники, презентуючи досвід, використали  іноваційні технології виховних справ, ігрові тренінги.

За сумою балів, одержаних конкурсантами на районному (заочному й очному) етапах конкурсу, журі визначило переможців у номінації «Класний керівник року – 2015».

Перемогу у конкурсі «Класний керівник року – 2015» отримала Димчук Тетяна Мирославівна (Глибоцький ліцей) та Німіжан Галина Дмитрівна (Коровійська ЗОШ).

Таким чином, учителі Глибоцького району не вперше доводять, що вони гідні носити звання «Вчитель» та «Класний керівник».

Хочеться побажати талановитим педагогам Глибоччини не зупинятися на досягнутому, ділитися й надалі родзинками таланту, заявляти про себе на всю Україну!

Хай словосполучення «Класний керівник» буде завжди святим і чистим на землі, а засіяна невтомною працею освітянська нива щедро зарясніє сходами юних талантів, яскравих особистостей, які прославляться визначними перемогами та збагатять наше суспільство новими досягненнями.

Переглядів: 666 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024