П'ятниця, 29.03.2024, 16:56















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Березень » 16 » Засідання РМО працівників психологічної служби
17:32
Засідання РМО працівників психологічної служби

    У середу 16.03.2016 року на базі глибоцького РМЦ відбулося чергове засідання РМО працівників психологічної служби, яке працювало над проблемою: «Розвиток та формування психологічної культури та компетенції педагогів та батьків», яке носило практичний характер.

   Відкрила засідання методист РМЦ Колесник А.І., яка у своєму виступі наголосила на основні завдання, які очікують працівників психологічної служби у наступному, заключному кварталі навчального року. Також проаналізувала результати моніторингів щодо: психологічного супроводу інклюзивних класів, психологічного супроводу учасників АТО та їх сімей,  профілактика насилля, та профілактика правопорушення серед шкільної молоді.

   Наступним етапом засідання РМО були виступи працівників  психологічної служби з матеріалами практичних наробок з обраної проблематики. Працівники психологічної служби об’єдналися в творчі групи, які у вигляді дискусійних платформ, круглого столу, мультимедійних презентацій, уривків тренінгових занять, психолого – педагогічних семінарів, консиліумів працювали на даному засіданні.

   Слід відзначити роботу приміського об’єднання працівників ПС під керівництвом Ю.В,Флюндри до якого ввійшли: Валякузьмінська ЗОШ, Коровійська ЗОШ, Молодійська ЗОШ та Чагорська ЗОШ(теми доповіді «Конфлікти в навчально – виховному процесі»).

  Психологи та соціальні педагоги Старововчинецького ліцею, Черепковецької ЗОШ, Багринівської ЗОШ, Слобідський НВК обрали напрямок «Стилі батьківського виховання дітей». Працівники ПС презентували цікаві практичні вправи, прийоми і методи роботи у цьому напрямку роботи з батьками.

   Працівники ПС Михайлівського НВК, Димківського НВК, Червонодібровського НВК та Нижньосинівецької ЗОШ акцентували свою практичну діяльність у напрямку профілактики суїцидальної  поведінки школярів. Ознайомили присутніх з психодіагностичним інструментарієм, вправами та корекційними програмами.

   Тренінг батьківвської ефективності продемонстрували психологи та соціальні педагоги  Тарашанської ЗОШ, Тарашанський ДНЗ,  Турятський НВК, Волоківська ЗОШ, Купський НВК та Купський НВК №2.

   Профілактичну роботу щодо стресових станів педагогів та батьків демонстрували психологи та соціальні педагоги Грушівського НВК, Петричанського НВК, Корчівецької ЗОШ та Кам’янської ЗОШ.

   Глибоцький ліцей , Глибоцька ЗОШ, Опришанська ЗОШ, поділилися з присутніми методами практичної роботи щодо формування психологічної компетентності педагогів та батьків, у вигляді педагогічного консиліуму.

    Збереження  психічного здоров’я педагогічних працівників, на думку психологів Тереблечанської ЗОШ,  Станівецького НВК, Стерчанської  ЗОШ  та Карапчувського ліцею, є однією  з основних задач , які стоять перед працівниками ПС , і вони здійснюють їх за допомогою автотренінгів, індивідуальних консультувань та арт терапії.

    У такій творчій та плідній атмосфері відбулося практичне засідання РМО працівників ПС.

 Методист-психолог РМЦ

А.І. Колесник

Переглядів: 483 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024