Субота, 20.04.2024, 16:10















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Жовтень » 26 » Засідання «Школи молодого заступника директора з виховної роботи та педагога організатора»
13:16
Засідання «Школи молодого заступника директора з виховної роботи та педагога організатора»

     Виховання учнівської молоді – майбутньої еліти нашого народу – набуває особливого, державного значення. І тому заступник директора з виховної роботи є тією людиною в навчальному закладі, від якої залежить конкретна виховна політика та умови, що стимулюють і спрямовують діяльність всіх учасників виховного процесу. Від його компетенції у сфері виховання, рівня знань, загальної культури, професійних та людських якостей великою мірою залежить ефективність і результативність виховної роботи.

24 жовтня 2018 року методичним центром управління освіти Глибоцької райдержадміністрації було проведено засідання «Школи молодого заступника директора з виховної роботи та педагога організатора». На засідання розглядались такі питання, як: створення системи виховної роботи закладу освіти, перспективи та пріоритетні напрямки роботи; організація діловодства у ЗЗСО; аналіз виховного заходу, виховної справи, уроку.

Досвідом роботи з питань організації роботи з класними керівниками у закладі освіти з молодими колегами поділилася Простебі Мар'яна Миколаївна – заступник директора з виховної роботи Коровійського ЗЗСО.

Метою Школи ознайомити молодих заступників із моделлю річного виховного плану роботи ЗЗСО, нормативно-правовою документацією з виховної роботи та плануванням роботи заступника директора з виховної роботи (річне, семестрове, щоденне), створення якісної моделі виховної роботи закладу освіти.

Побачити щось нове, навчитися реалізовувати його у своїй роботі – завдання, що мотивувало всіх учасників засідання, адже професійна майстерність завжди є наслідком досить тривалої практичної праці, осмисленої і наповненої вдумливими міркуваннями над проблемами своєї професійної діяльності.

Підводячи підсумки роботи засідання усі присутні висловили свої побажання, пропозиції щодо подальшої роботи.

Переглядів: 382 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024