П'ятниця, 26.04.2024, 06:03















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Грудень » 09

    Зона АТО. Щодня до неї прикута увага як дорослих, так і дітей. Багато наших українців стали учасниками дій у зоні АТО. Тож учні Глибоцького ліцею стали ініціаторами проведення акції «Зігрій солдата у зоні АТО». Її метою стали допомога та підтримка воїнів у зоні антитерористичної операції. Всі учні ліцею активно долучились до акції: на добровільних засадах було зібрано теплі речі, засоби гігієни, продукти харчування для воїнів, які боронять єдність та цілісність нашої держави. Крім того, діти передали листи, малюнки та плакати, які зігріватимуть воїнів сердечним та душевним теплом.

Зібрані речі було передано волонтерам з "Козацької варти", які доставили допомогу на Схід. Волонтери зупиняються майже на кожному блок-посту з українським прапором.

Ми віримо , що проведена акція «Зігрій солдата в зоні АТО» допоможе нашим воїнам вистояти та перемогти у боротьбі за єдину Україну.

 

 

          

 

 

Проглядів матеріалу: 587 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2014 | Комментарії (0)

   У переддень Дня Збройних Сил України у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулись віськово-спортивні змагання «Нумо, хлопці!». Організували та провели свято між учнями десятого та одинадцятого класів школи вчитель фізичної культури Німіжан О.К. та вчитель ЗВ Русу С.В.

Під час змагань відбулись різні конкурси: естафети з веденням м’яча та перев’язуванням стрічок, підтягування на перекладені,  стрибки з місця, змагання з армреслінгу, стрільба по мішені та інші.

Також до Дня Збройних Сил всі учні та педагогічні працівники школи за покликом серця долучилися до акції «Одягни та зігрій воїна». Для бійців у зоні АТО було зібрано та передано до управління освіти Глибоцької РДА багато теплих речей,  серед яких кілька в’язаних комірів,  засоби гігієни, гарячі напої, цукор та різні солодощі.

А в  шкільній бібліотеці було організовано тематичну виставку періодичних видань та фотоматеріалів, присвячених історії та розвитку Українського війська.

ЗДВР                               Чупрун В.Л.

      

 

Проглядів матеріалу: 509 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2014 | Комментарії (0)

   5 грудня  в Михайлівському НВК  відзначали  День Збройних Сил України (для молодших школярів) під керівництвом вчителя фізкультури Гушула Василя Івановича. Метою заходу було: згуртування дитячого колективу, розвитку розумових і фізичних здібностей, кмітливості і спритності,  виховання  патріотичних почуттів до рідної землі, дружби та взаємоповаги один до одного.

Розпочинали наше свято команди «Дужі» та  «Силачі», які представили себе та  змагалися в таких естафетах: Естафета «Передай м’яч наступному»,  «Човниковий біг»,  «Смуга з перепонами»,  «Хто сильніший -  молодець», «Збери фішки», «Павучок», «Хокеїст», «Кенгуру» та  естафета дружби. Також   учні старших  класів  співали пісні, декламували вірші та гуморески, ставили сценки.

Виграла команда «Силачі», учасники,  яких були нагороджені грамотами. Всі учні були задоволені і чекають наступного свята.

 

 

      

 

 

Проглядів матеріалу: 570 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2014 | Комментарії (0)

 засідання клубу "Родина"   Будь-яка дитина має золоте зерно душі, яке потрапляючи на родючий ґрунт родинного виховання, дає світлолюбні пагінці добра, правди, гідності, гордості.
Однією з форм виховної роботи з учнями 5 – Б класу  Глибоцького ліцею є робота клубу «Родина», яка розпочала працювати цього року.
Робота клубу розвиває інтерес дітей до знання свого родоводу, традицій, звичаїв, обрядів роду, тому в 5 класі ми працюємо над проблемою: « У мого роду сто доріг, сто доріг у мого роду».

На засідання клубу присутні самостійно готують відповідний матеріал, проявляючи свою активність, набувають практичних вмінь, запрошують батьків, письменників, артистів, видатних людей Глибоччини.

Статут клубу «Родина»

Девіз клубу: «З родини є життя людини»

Речівка клубу:
Усміхніться всім навколо,
Небу, сонцю, квітам, людям,
І тоді обов’язково
День для вас щасливим буде.

Проглядів матеріалу: 724 | Завантажив: ToniaRMC | Дата: 09.12.2014 | Комментарії (0)

    Традиційно в Черепковецькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася посвята в об'єднання «Струмочок». «Струмочок» - громадське, створене на добровільних засадах  самодіяльне об`єднання дітей  до якого входять учні 1-4 класів.

Кожен дитячий потічок має відповідну назву: Потічок першокласників «Капітошки», другокласників «Котигорошко»,третьокласників «Бусленятко» і четвертий клас «Соняшник».

Тому кожного року  для новобранців цього об`єднання проводиться посвята підготовлена відповідно старшокласниками.  Цей навчальний рік не став винятком. Діти вміло підготували інсценівки та співали пісень, розповідали вірші та танцювали.

На святі були присутні педагоги, батьки, учні, які відмітили що захід проведено на високому організаційному рівні.

Учні молодших класів отримали масу вражень та задоволення.

 

Заступник з ВР                                                Ткачук Є. І.

      

Проглядів матеріалу: 480 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024