Субота, 27.04.2024, 00:08















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Грудень » 21

    Завершився районний тур конкурсу Вчитель року.  Затверджено протоколи, видано підсумковий наказ, нагороджено найкращих.

За круглим столом конференц-зали РМЦ у дружній невимушеній атмосфері педагоги ділились враженнями від участі в конкурсі, планами на майбутнє, ідеями щодо обласного туру конкурсу та новими знаннями, що здобули за дні районного туру. Конкурсантами відзначено позитивні зміни в умовах конкурсу. Переможці районного туру одностайно стверджують, що персональний інтернет-ресурс кожного вчителя виводить на якісно новий рівень як самоосвітню  діяльність педагога, так і його роботу з учнями та батьками.

Вітання від заступника начальника управління освіти Інни Цуркан, дипломи  управління освіти та премії від райкому профспілки, що вручила Світлана Лазурко, разом з оплесками та щирими словами вітань від колег стали  приємним подарунком для кращих вчителів району. А до складу Зоряної Команди Переможців цьогоріч ввійшли: Сиротюк Алла Костянтинівна, Козачук Ольга Олександрівна,  Поліщук Наталя Миколаївна, Карпюк Домніка Георгіївна. Тож педагоги Глибоцького ліцею та Кам`янської школи мають нагоду представляти всіх освітян Глибоччини на ІІ турі конкурсу «Вчитель року-2015»

           

       

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Проглядів матеріалу: 784 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2014 | Комментарії (1)

 Рік за роком з краю в край

  Йде Угодник Миколай!

    Святий Миколай завітав до найменших учнів Тереблеченської школи. Звуками веселих мелодій почалася концертна програма. Учні 3-4 класів запросили на свято дошкільнят старшої групи. Педагог-оганізатор школи Ауріте Марія Сергіївна та класоводи Пуюл Віоріка Віорелівна і Панчук Олена Василівна  постаралися на славу і створили прекрасну святкову програму.  Дітки співали, танцювали, розповідали про історію улюбленого зимового свята, читали легенди про Святого Благодійника, якого в народі іменують Великим Чудотворцем.  Всі учасники свята славили Миколу Чудотворця піснями і віршами та читали молитви до Святителя. І добрий дідусь не забарився до них із іграшками та солодощами: за слухняність і гарне навчання.

ЗДВР           Чупрун В.Л.

 

Проглядів матеріалу: 454 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2014 | Комментарії (0)

Коли замерзла річка
І став біленьким гай,
Прийшов у темну нічку
На землю Миколай!!!
Він в шапці-невидимці,
У теплім кожушку
Приніс усім гостинці
У чарівнім мішку!

   Сьогодні йде Святий Миколай. Невидимою рукою він здійснює найзаповітніші дитячі мрії, приносить у кожну родину щиру втіху і любов. І в Йорданештській ЗОШ І – ІІІ ст. учні – гуртківці  8 –го класу драматичного гуртка під керівництвом  Ігнатуш О.І. провели свято – виставу. Гуртківці колядували , співали, декламували вірші. Святий Миколай був дуже щедрий з учнями нашої школи. Завдяки  спонсорам учні початкових класів отримали подарунки. Це свято віри, світла і добра.  Подаруймо своє тепло і увагу тим, кого обділила доля, адже кожний сьогодні чекає на свято.

 

Проглядів матеріалу: 514 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2014 | Комментарії (0)

     Zilele acestea au avut loc tradiţionalele competiţii raionale la jocul de dame (şah) între echipele şcolilor raionului Hliboca.

Printre participanţi s-au numărat şi elevii eminenţi de la CIE  Cupca fraţii Cristian şi Mirabela Plevan. Ambii au câştigat întâietatea la categoria de vârstă respectivă obţinând astfel titlul de câştigători.
După cum a menţionat Cristian, elev în clasa 11-ea, anul acesta nivelul de pregătire al participanţilor a fost cu mult mai bun decât în anii precedenţi. Au participat toate cele 36 de şcoli ale raionului Hliboca. La echipa de băieţi locul ântâi i-a revenit lui Cristian, iar la cea de fete Mirabelei.

 Îi felicitşm pe învingători şi le dorim succese frumoase în viitor.

  La buna lor pregătire şi-au adus aportul domnul Petru Marcu, profesor de educaţie fizică şi sport. Le-au ajutat, i-au antrenat şi tânărul profesor de fizică Sergiu Schipor şi profesorul de chimie şi informatică Ion Plevan, care nu este altcineva decât tatăl celor doi copii talentaţi.

      ELEONORA SCHIPOR

Проглядів матеріалу: 460 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2014 | Комментарії (0)

   Україна все ще в небезпеці, а  її мужі-сини – наші воїни, захисники потребують нашої підтримки, як моральної, так і матеріальної. Саме тому гасло „Все для фронту, все для перемоги” останнім часом набуло надзвичайно важливого значення. Учні та вчителі Купського НВК №2 долучилися до благодійної акції «Одягни та зігрій воїна». Учні написали листи та малювали малюнки для духовної підтримки воїнів в зоні АТО.
 Сподіваємось, що наші передачі допоможуть солдатам бути сильнішими, нададуть їм віри, що все буде добре. Віримо у вас, наші захисники, віримо у перемогу, віримо в Україну!

 

Заступник директора з ВР  Скутарь В.І.

 

 

 

Проглядів матеріалу: 581 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024