Середа, 08.05.2024, 20:44















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Грудень » 04

   Протягом останніх п’яти років, а саме - 3 грудня, люди, що живуть у Петричанському психо-неврологічному будинку-інтернаті, з нетерпінням чекають на вихованців комунального закладу «Глибоцький будинок творчості дітей та юнацтва». Саме цього дня відзначається Міжнародний День  інваліда – справедлива пошана суспільством людей з особливими потребами та нагадування всім про обов’язки перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей нелегкий час.

Вихованці Глибоцького БТДЮ зі Станівецького НВК, Глибоцької ЗОШ, Глибоцького ліцею, Корчівецької ЗОШ, Купського НВК, Димківського НВК, Багринівської ЗОШ підготували святковий концерт, який тепло прийняли підопічні та працівники Петричанського психо-неврологічного будинку-інтернату. Не скупилися глядачі на емоції та сльози, коли слухали вітання у виконанні дітей: Сандуляк Аделіни, Мірзамедова Михайла, Плеван Мірабелли, Рєпіної Анастасії, вокального ансамблю «Дзвіночки» (кер. Юркевич О.І.), вихованців хореографічного колективу сучасного танцю «Небесне сяйво» (кер. Шова Д.Л.), Горобець Наталі, Ткачук Олександри  (кер. Леонтій Е. М.), хореографічного  колективу «Зорепад» (кер. Патраш І.І.), Коваль Ольги, Загудалової Анни (кер. Данилова Н.В).

Спільними зусиллями влади, громадськості, колективу закладу створено належні умови,  все можливе для того, щоб перебування  у будинку-інтернаті було по-домашньому затишним, якісно забезпеченим.Мешканці установи  завжди раді гостям, зустрічають дітей щирими посмішками, оплесками, радістю та теплотою в очах. Вони висловлюють свої побажання, дякують за зустріч та просять не забувати про них.

 Зусиллями працівників закладу, вихованців та небайдужих людей по закінченню концертної програми присутнім було роздано смачні гостинці та  висловлено щирі побажання:

  Бажаємо хай у Вашому житті не буде горя,
  Хай сонце світить повсякчас!
  Хай кожен день Ваш буде світлим!
  А Ви не забувайте нас!

Так важливо додати частку душевного тепла і любові тим, хто цього потребує. Такі відвідини роблять щасливими і дітей і мешканців будинку-інтернату. Тож ми і надалі підтримуватимемо цю добру традицію, продовжуватимемо естафету доброти.

 

Проглядів матеріалу: 568 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.12.2014 | Комментарії (1)

   Не залишили поза своєю увагою роксоланці Старововчинецького ліцею акцію «Аптечка для солдата». На поклик активістів відгукнулися всі учні, починаючи з першого класу. Зібрано медикаменти першої необхідності для наших воїнів з АТО. Це той маленький вклад, який ліцеїсти можуть зробити для того, щоб підтримати наших ГЕРОЇВ.

  

Проглядів матеріалу: 613 | Завантажив: Жанет | Дата: 04.12.2014 | Комментарії (2)

           Зима – прекрасна пора року! Улюблена пора малюків! Та цього року вона нелегка, особливо для воїнів АТО, які змушені захищати кордони нашої країни, від наших іще нещодавніх побратимів, а сьогодні - загарбників наших територій. А для того, щоб підтримати акцію «Обігрій солдата», допомогти обігрітися нашим солдатам-односельцям, учні Старововчинецького ліцею, за ініціативи членів сектора з питань толерантності та духовного розвитку учкому ліцею та за активної організації відповідальних по напрямку «Помагай» д.о. «Веселка» та членів «Барвінкових осель» провели цю акцію у ліцеї. 

Дізнатись більше - Тисніть тут

Проглядів матеріалу: 614 | Завантажив: Жанет | Дата: 04.12.2014 | Комментарії (0)

      Стало традицією щорічно, восени  проводити місячник оборонно-масової роботи. В цьому році місячник присвячений 23-тій річниці Збройних Сил України.

Управління освіти Глибоцької РДА в ході місячника зосереджує всю організаційну і військово-патріотичну роботу на якісному виконанні Постанов КМУ та відповідно до районного розпорядження щодо святкування 23-ї річниці Збройних Сил України з метою поліпшення героїко-патріотичного виховання молоді на бойових і трудових традиціях старших поколінь.

Основна мета місячника — активізувати роботу з військово-патріотичного виховання молоді. В  загальноосвітніх навчальних закладах Глибоцького району заходи в рамках місячника  проводилися з урахуванням досвіду минулих років у взаємодії та за підтримки місцевих органів влади, прикордонними заставами, районною та міською радами ветеранів війни та праці, спортивних та інших громадських організацій.

За узгодженням з командуванням прикордонних застав, військових частин в період проведення місячника було провідано призовною та допризовною молоддю прикордонних застав, військових частин для зустрічі з воїнами, ознайомлення з військовою технікою, зброєю, бойовим минулим частин, службою та побутом військовослужбовців. В період проведення місячника в ЗНЗ району проведено тематичні вечори під назвами “Вони захищали свою Батьківщину” та “Уроки мужності”, на які були запрошені  ветерани війни і праці, воїни, які відслужили та служать в Збройних Силах України, проведені  виховні години “Збережемо пам’ять про подвиг”, святкові лінійки та інші заходи. Організовувалися походи по місцях бойової і трудової слави нашого народу, зустрічі з учасниками боїв за звільнення України.

Напередодні Дня Збройних Сил України з метою покращення героїко-патріотичного виховання молоді та підготовки юнаків до служби в армії в рамках місячника оборонно-масової роботи  та з нагоди святкування 23-ої річниці  Збройних Сил України 3 грудня 2014 року на базі Глибоцької ЗОШ відбулися військово-спортивні змагання з предмету «Захист Вітчизни» серед ЗНЗ Глибоцького району.

В змаганнях прийняло участь 24 загальноосвітні навчальні заклади Глибоцьткого району. Переможцем та призерами стали:

І місце – Кам"янська ЗОШ, вчитель предмету «Захист Вітчизни» Доготар Д.П.

ІІ місце – Глибоцька ЗОШ, Вчитель предмету «Захист Вітчизни» Урсу В.М.

ІІІ місце – Глибоцький ліцей,  вчитель предмету «Захист Вітчизни» Безпалько І.Р.

Слід відмітити роботу в напрямку патріотичного виховання учнівської молоді вчителів предмету «Захист Вітчизни» Старововчинецького ліцею  - Чаплі Д.П., Сучевенської ЗОШ – Сучеван Г.І., Купського НВК – Морар П.В.. 

     Методист РМЦ                                                 М.Г. Лях

Проглядів матеріалу: 830 | Завантажив: Жанет | Дата: 04.12.2014 | Комментарії (0)

     Дитячий голос дзвінко пролунав: ,, А де гості?”  Ми  заходимо і  дивиться на нас 23 пари дитячих оченят: голубих і сірих, великих і ясних, сумних і веселих. Але в глибині очей стоїть Надія і Віра в те, що серед гостей будуть і очі рідної матусі. Вона обніме, пригорне міцно до себе, поцілує і тихо-тихо прошепоче: ,,Як я тебе люблю! Пішли додому!”

 Гралися, говорили, будували, сміялися, пригортали ніжно до себе і відчували у відповідь биття  дитячого сердечка, дотик маленьких рученят, які міцно трималися за шию, чули веселий сміх, бачили радісну усмішку. Ми віддавали цим дітям своє тепло , ніжність і любов.

Настала мить прощання. Маленькі дітки плакали, махали нам рученятами, а наші очі наповнювалися сльозами. Ми залишили тут  частинку свого серця і віру в те, що ці діти будуть щасливі, зігріті батьківською любов`ю і теплом. Вони чекають батьків!

      Година Добра і Любові пролетіла дуже швидко для учнів 10-х класів Глибоцької ЗОШ І – ІІІ ст. Поїздку до обласного спеціалізованого  будинку дитини  організували і провели  вчитель основ здоров`я Андрон Т. О. та соціальний педагог Цуренко Н.Г..  Насамперед, щира дяка учням 10-х кл. та їхнім батькам за милосердя і небайдужість,  вчителю української мови та літератури  Бошелюк А.О. за матеріальну підтримку,  Карлійчуку І.М. за те, що дорога  до Чернівців була безпечною.

 

               Вчитель основ здоров`я  Глибоцької ЗОШ  І – ІІІ ст..  Андрон Т.О.

Проглядів матеріалу: 640 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.12.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024