Вівторок, 19.03.2024, 11:07















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Вересень » 01
 Вересень. Сонця повінь. Золотиться осінній лист
 Дім наш знову усмішок повен, ми – його невмирущий зміст

  Ми всі - одна велика родина. Ми – брати і сестри не по крові, а по духу. А наша школа – наша мати, що нас ростить, навчає, виряджає на незвідані шляхи-дороги, а потім чекає, щоб порадіти нашим успіхам і поспівчувати, коли трапляються невдачі. Ось і сьогодні ліцей світиться щастям, бо на його поріг вернулися діти.
  Закінчилося ще одне, сповнене веселощів  і радості, літо. Якби не впертий календар, то ми б і не повірили в це, адже зелень на деревах ще така свіжа, а небо таке пронизливо синє і високе. І лише замріяні вечори, напоєні сяйвом осінніх зірок, підтверджують правоту календаря. А отже, настав час вирушати в нову,  захоплюючу мандрівку дивовижною країною знань.
  Спливе зовсім небагато часу і наші схвильовані малюки стануть справжніми школярами. Але це буде згодом. А зараз – вони збентежені. Усміхніться, адже поруч із вами ваші батьки та добрі другі мами, ваші перші наставники Гуцуляк Ольга Іллівна та Каменюк Світлана Іванівна, які будуть від сьогодні   розкривати таємничий, цікавий  шкільний світ.
Привітати школярів з початком навчального року прийшли гості:
 -  голова профспілки працівників освіти Глибоцького району, методист районного методичного центру Лазурко Світлана Іллівна;
- начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Глибоцької райдержадміністрації Маслюк Сергій Вікторович;
- голова Старововчинецької сільської ради Остафйчук Петро Радулович.
.   В народі кажуть, що гарна прикмета для тих, хто вирушає в дорогу,  - пройти під веселкою. Веселка,  райдуга, дуга раю  - це і надія, і дороговказ, це арка, яка веде до щастя. Той, хто пройде під веселковою аркою, той прямує назустріч щастю. Але в реальному житті нікому ще не вдавалося це зробити.Та сьогодні у нас день чудес. І ми даруємо першакам та одинадцятикласникам дивовижну можливість - увійти у рідний ліцей через веселкові ворота, ворота щастя! Хай вам щастить!

  Дізнатись більше - Тисніть тут

Проглядів матеріалу: 626 | Завантажив: Жанет | Дата: 01.09.2015 | Комментарії (0)

      Теплий вересень покликав нас мелодійним калиновим дзвінком і сповістив про початок нового 2015 / 2016 навчального року.

До великої дружньої шкільної родини цьогоріч приєдналося 999 наймолодших школярів – першокласників.

В загальноосвітніх закладах району відбулися святкові лінійки, присвячені Дню знань.

Очільник Глибоччини Георгій Придій відвідав урочистості у Станівецькому НВК, а у Привороківській ЗОШ взяв участь у відкритті шкільного стадіону.

На  лінійці   у Кам’янської ЗОШ були присутні вельмишановні гості: Звоздецький І.Д. –  заступник голови районної ради, Хохуляк А.М. – депутат районної ради, Мунтян І.М. – депутат обласної ради, Шмідт Д.І. – сільський голова, які щирими побажаннями та добрими словами привітали учнів, учителів та батьків із початком нового навчального року і подарували букварі та портрет Т.Г Шевченка .

Святковий захід з нагоди Дня знань в Глибоцькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся за участі Ванзуряка Григорія Cтепановича,  голови Глибоцької районної ради, Лупуляка І.К. – заступника голови РДА, Мінченко Т.А.- методиста ОІППО, Пенюк Л.С. – методиста управління освіти Глибоцької РДА, Дудки А.П.- директора Глибоцького ЦТКСЕУМ, Григорчука В.Н. – учасника революції гідності, Крючка О.В. – учасника визвольних боїв на сході держави, Гуцуляка Т.М. – почесного директора. Найкращі учні школи поклали квіти і запалили свічку пам’яті до меморіальної дошки загиблому в зоні АТО випускнику школи Лук’янюку Костянтину, пам’ятників Т.Г.Шевченку та Борцям за свободу і волю України. Гості побажали учням, педагогам та батькам здоров’я, відповідальності, наснаги, щоб плідна праця учнів та вчителів прославляли освіту України. Також були вручені грамоти за досягнуті успіхи у навчанні, спорті, волонтерстві.   Учасники АТО для шкільної кімнати бойової слави вручили прапор з військової частини з підписами воїнів АТО.

Традиційно на свято до Коровійської ЗОШ  завітало багато гостей : батьки, родичі, друзі школярів, а також почесний гість – голова Коровійської сільської ради Флюндра Георгій Васильович. З ініціативи заступника президента учнівського самоврядування – Білик Дарії та активу одинадцятикласників в школі започаткували акцію «Прапор миру» для вчителів фізичної культури та хореографії - Лукашева Д.О та Чорнея М.К, які зараз знаходяться в АТО.

Гостем свята Грушівського НВК був  сільський голова Глопіна Валентин Іванович, який подякував адміністрації, педагогічному та учнівському колективам за  високі досягнення у навчанні.

На свято  до Станівецького НВК завітали: Придій Г. В.- голова Глибоцької РДА, Жиряда Г. Р.- голова Станівецької сільської ради, гості привітали учнів та батьків з початком  нового навчального року.

Почесними гостями Глибоцького ліцею були: учасник АТО, підполковник, нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня Рожка Мирослав Михайлович; начальник відділу правової роботи  Глибоцької районної ради Бадюк Олена Іллівна; заступник селищного голови Крилюк Василь Петрович, які привітали всіх присутніх з початком нового начального року.

З привітаннями до учнів Волоківської ЗОШ звернулися сільський голова Глопіна В.І., представник управління освіти Глибоцької РДА Швець В.Г.,  начальник пенсійного фонду Крецу І.П., усіх присутніх поблагословив Благочинний Глибоцького району Іван Горда. Лунала молитва за мир і єдність України.

Свято Першого дзвоника у  загальноосвітніх закладах району цьогоріч пройшло під гаслом єдності, злагоди і миру.

Згадали і тих, чия відвага і мужність подарувала нам змогу вчасно розпочати новий навчальний рік і запросити дітей у світлі відремонтовані просторі класи. Хвилиною мовчання вшанували школярі, батьки, вчителі та всі гості пам'ять про героїв Майдану, Небесної сотні і тих, хто, на жаль, не повернувся додому, проте ціною власного життя боронив честь і волю України.

Сподіваємось і віримо, що новий навчальний рік стане початком усього нового: нових перемог і злетів, досягнень та успіхів, нового життя! Нехай тепла і лагідна осінь принесе добробут і злагоду в кожну родину! Миру і спокою усій нашій країні!

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 733 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 01.09.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024