Вівторок, 19.03.2024, 09:20















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Вересень » 25

  Побачити світ - мрія кожної людини. У світі існує величезна кількість надзвичайно красивих місць. Окрім природніх цікавинок, наша країна багато на історичні та культурні пам’ятки.

Але для цього необов'язково далеко їхати, можна зробити екскурсію по рідному краю і дізнатися багато цікавого і непомітного на перший погляд. Тому учні 5-А класу разом з класним керівником Скибінською Л.С. та батьківського комітету класу здійснили поїздку до музею природи та побувати на екологічній стежині у с.Бергомет Сторожинецького району та відвідали чудові краєвиди з лебедями в селі Чортория Кіцманського району .

Наступним кроком може стати поїздка в місто Чернівці, з багатою історією та архітектурою. І так, поступово, ми побачимо і дізнаємося багато нового, відчуємо різноманітність і красу життя.

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 522 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.09.2015 | Комментарії (0)

        23 вересня, з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля за сприяння Департаменту освіти і науки облдержадміністрації та  ІППОЧО було проведено педагогічний міст «Панорама ідей забезпечення якості дошкільної освіти» у режимі відеоконференцзв’язку.

      До проведення заходу долучились заступник голови Глибоцької районної державної адміністрації Ілля Лопуляк , в.о. начальника управління освіти Оксана Стрельчук, голова райкому профспілки працівників освіти Лазурко Світлана, завідувач РМЦ Олеся Намака, керівники ДНЗ, НВК вихователі району.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 490 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.09.2015 | Комментарії (0)

«Було це давно…

В ту сувору годину,

Як кров’ю вмивалась Земля України,» –

такими словами розпочався виховний захід по вшануванню пам’яті Дня партизанської слави у Слобідському НВК. 22 вересня 2015 року зібралися вчителі та учні 5-9-х класів, аби вшанувати героїчний подвиг уславлених партизанів і підпільників Великої Вітчизняної війни.

      День партизанської слави – 22 вересня – збігається з початком героїчної підпільно-партизанської боротьби з німецько-фашистськими загарбниками. Цей день є державним визнанням неоціненного внеску народних месників у велику Перемогу.

     Учні 9 класу розповіли присутнім про велике випробування, що випало на долю українського народу в роки Великої Вітчизняної війни. Десятикласники розповіли про перші загони партизанів під керівництвом Миколи Попудренка та Сидора Ковпака, переглянули безцінні відеорозповіді учасників та очевидців тих подій про подвиги нашого народу в ті грізні роки. Хвилиною мовчання вшанували тих, хто, нехтуючи життям, зупинив нацистську навалу. А наостанок всі дружно: і присутні, і виступаючі виконали пісню про Україну, цим самим довівши, що День партизанської слави вшановується з покоління в покоління та зберігає в наших серцях такі поняття, як Батьківщина, честь, обов’язок та пам’ять.

Любіть Україну, вона в нас одна,

Другої немає й не буде,

Любіть Україну, як матір щодня,

Тоді вона й нас не забуде.

Любіть Україну, всім серцем любіть,

Священную матір – Вкраїну,

Як предки великі її бороніть,

Кохайте її до загину.

Проглядів матеріалу: 557 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.09.2015 | Комментарії (0)

   Далекий Всесвіт.  Зіркова поляна небесних тіл. Картина, яку художник має тільки в своїй уяві. Все це космос.

В уявний  світ космосу намагалися потрапити і учні Йорданештскої ЗОШ №2. У школі був організований І етап конкурсу «Космічні фантазії». Кожний гурт разом з класним керівником та батьками намагався створити щось своє –  небесне, гарне та цікаве. Не лишилась осторонь і тема миру, стверджуючи, що й космос за мир. Гурти проявили максимум винахідливості.

          Ще раз було доведено, що школа, батьки і діти - це один букет квітів і в єдності сила, бо без підтримки та винахідливості батьків та класних керівників, дітям не вдалось би створити такі гарні роботи. Таке свято - це чудова нагода для дітей, вчителів і батьків створити щось разом, а спільна праця і спільна творчість завжди об’єднує і приносить радість. 

Найкращим бажаємо успіхів і в конкурсі районного рівня, впевнено крокуючи до перемоги.

Опаіць М.І.

Вчитель румунської мови та педагог-організатор

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 456 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.09.2015 | Комментарії (0)

     27 вересня у світі та  Україні відзначають День туризму.   Туризм - це один із способів пізнати та відчути світ, природу, історико-архітектурні пам’ятки, історію, культуру, життя і, першочергово, відкрити себе, а цей процес безкінечний.

Учні Луковицької ЗОШ радо долучились до відзначення цього свята (22 вересня). Чимало учнів школи є учасниками збірної команди  на обласних та всеукраїнських чемпіонатах з пішохідного туризму. Є значні досягнення, досвід багатьох змагань і кращі вихованці гуртка «Пішохідний туризм» (кер. Чоботар О.В.) показали майстер-клас проходження дистанції «Смуга перешкод особиста». В пришкільному саду навели етапи: «Паралельні мотузки», «Траверс схилу», «Навісна переправа через умовну річку», «Горизонтальний маятник», «Вертикальний маятник», «Спуск по схилу» та «Жердини». Цікавим і новим для учнів, та й вчителів, було спостерігати як в'яжуть ноші і транспортують потерпілого через річку на етапі «Навісна переправа». Бажаючі змагались на швидкість розкладання намету, а наймолодші учасники заходу випробовували його на міцність і місткість. Також, на окремих етапах,  учні мали змогу спробувати свої сили самостійно.

 В захопленні від побаченого чимало школярів виявили бажання навчитись майстерності туриста-пішохідника і записатись на туристський гурток.

У 5-8 класах гуртківці розповідали про туристські походи, які вони пройшли за останні роки, показали слайд-презентації.

 На шкільному повір'ї пройшов Чемпіонат школи з «Фігурного володіння велосипедом»:старші учні пробували  свої сили, молодші – із захопленням спостерігали і вболівали.

Загалом до заходу залучили учнів 4-11 класів, близько 130 дітей.

Продовженням святкування Дня туризму є участь команди школи у ХХVІІІ зльоті юних-туристів краєзнавців Глибоцького району: завзяті тренування, напружена підготовка і прагнення перемоги!

Проглядів матеріалу: 519 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.09.2015 | Комментарії (0)

Цього дня вся країна вітає тих, хто за покликанням душі допомагає пізнавати світ, віддаючи силу й серце своїм вихованцям.

Шановні колеги! Прийміть щирі вітання з професійним святом, Ви заслуговуєте на шану і повагу від суспільства, адже щодня віддаєте тепло своїх сердець дітям!

Нехай лагідна посмішка сонечка дарує Вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя Ваше буде наповнене щастям, добробутом та натхненням, а в оселі вашій панують світло і злагода, а в серці - добро і мудрість, а в житті - достаток і удача.

Бажаємо Вам  професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю.

Проглядів матеріалу: 452 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.09.2015 | Комментарії (0)

  У Глибоцькому ліцеї відбулося планове методичне об'єднання класних керівників. На ньому були розглянуті наступні питання:
1. Підсумок/аналіз виховної за 2014/2015 н.р.
2. концепція національно-патріотичного виховання дітей і молоді; методичні рекомендації щодо національно-патріотичного виховання у загальноосвітніх навчальних закладах; заходи щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді. 
3. Ознайомлення з методичними рекомендаціями ІППОЧО щодо організації виховної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах області на 2015/2016 н.р.
4. Упровадження Основних орієнтирів виховної роботи. Здосвіду роботи класного керівника.
5. Індивідуальна виховна робота класного  керівника з учнями різних вікових груп.
6. Обговорення та затвердження плану роботи методоб`єднання класних керівників на 2015/2016 н.р.
7. Підсумок діяльності шкільної ради учнівського самоврядування.
8. Огляд періодичної педагогічної преси та опрацювання видатних документів.
9. Розгляд рекомендацій щодо атестації вчителів-класних керівників.
10. Різне.

Проглядів матеріалу: 535 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.09.2015 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 517 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.09.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024