Четвер, 18.04.2024, 23:28















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Вересень » 28
Проглядів матеріалу: 485 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.09.2015 | Комментарії (0)

     Zilele trecute la tabăra «Сurcubeul» din satul Prisăcăreni r. Hliboca și-a luat startul cea de-a XXVIII etapă a competițiilor raionale la turism.

         29 de școli din raionul Hliboca au participat la cele mai felurite competiții, cum ar fi expediția topografică, cunoașterea ținutului natal, înotul cu bărcuțele pe lac, competiții la ciclism și altele. Au avut loc și un șir de concursuri, ca cel fotografic, prezentarea gazetelor de perete, a bucletelor, cântecelor turistice, patriotice etc.

         La deschiderea oficială a recentelor competiții doamna Galina Sâsoletina împreună cu grupul de elevi membri ai cercului «Cântecul turistic» de la Centrul de turism raional au oferit tuturor o surpriză plăcută. Poezia mea proprie «Cântecul verii» a pus-o pe note muzicale și au interpretat-o pentru toți cei prezenți.

         La mai multe probe sportive, dar și concursuri au luat parte și tinerii turiști de la CIE Cupca conduși de profesorii Serghei Schipor și Eleonora Schipor.

         La focul de tabără singuri copii au pregătit mâncare. Două nopți au dormit în corturile pe care le are fiecare școală.

         Copiilor le plac astfel de competiții, atât că am avea nevoie de un specialist care să-i ajute la unele probe.

                                     Emilia Spătaru   

Проглядів матеріалу: 514 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.09.2015 | Комментарії (0)

     В першій декаді вересня вже традиційно відбулися заходи присвячені Дню фізичної культури і спорту та Олімпійському тижню. Зокрема в рамках Олімпійського тижня вчителями фізичної культури  були проведені Олімпійські уроки та бесіди про олімпійський рух. Також відбулось урочисте відкриття шкільної спартакіади та змагання з легкоатлетичного кросу і мініфутболу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 481 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.09.2015 | Комментарії (0)

     Ми повні  сили і надії,

     Мета і праця в нас одна.

     З ним в майбутнє наш політ.

     Добро і мудрість любить світ!

      24 вересня  2015 року у Тарашанській  ЗОШ  I-III cт. відбулася церемонія інавгурації Президента школи  учениці 9 класу Бойко Олесі, а також представлення помічників - Віце-президента   Горощука  Івана учня 10 класу  та голів  комісій .

 Кожен з них посів своє місце в шкільному парламенті і з гідністю відстоюватиме інтереси шкільної родини.
Урочиста лінійка  розпочалося з виконанням учнями Гімну України. Після цього ведучі свята вручили Бойко Олесі символи президентської влади - Знак Президента школи, а  також  посвідчення Президента школи.
 У своїй інавгураційній промові новий лідер школи  наголосив на важливості збереження шкільних традицій, пообіцяв завжди бути вірним шкільній родині, справедливо відстоювати інтереси школярів, особистим прикладом надихати їх на досягненнях у навчанні, примножувати добру славу школи, любити і шанувати Україну, своїх батьків, рідну шкільну родину.

                                               ЗДВР Станіцька Я.М.

Проглядів матеріалу: 489 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.09.2015 | Комментарії (0)

  Діти – наше майбутнє, найцінніше, що має суспільство, з ними пов’язані наші мрії і задуми, наші надії.

27 вересня ми святкуємо день дошкільного працівника. Напередодні цього свята у Старововчинецькому ДНЗ відбулося свято під назвою «Наш веселий дитсадок». Вихованці садочка вітали працівників піснями, віршами, а також продемонстрували свої акторські здібності.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 515 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.09.2015 | Комментарії (0)

   На березі річки Дністер стоїть велична, славетна в історії  Хотинська фортеця. Її укріплення зводили турки, поляки, росіяни, українці. Під командуванням самого гетьмана Петра Конашевича - Сагайдачного,  козаки  під її стінами розбили  багатотисячне військо Сулеймана ІІ. Стіни фортеці прошиті кулями, розбиті ядрами, политі сльозами, скроплені кров’ю багатьох героїв. Її рахують своєю історичною пам’яткою Туреччина, Польща, Молдова, Україна.

    Під стінами Хотинської фортеці  частіше  забилися серця учнів 6 – Б класу Глибоцької ЗОШ І – ІІІ ст. Класний керівник Андрон Т.О. і вчитель української мови та літератури Крючко І.П. дали можливість цим юним українцям наповнити маленькі серця гордістю за мужність українського народу і бажанням  ще більше дізнатися про його історичне минуле, бо хто не знає минулого, той не може будувати майбутнє.

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 559 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.09.2015 | Комментарії (0)

    Робота з організації компанії виборів президента школи розпочалася 2 вересня 2015 року і передбачала розповсюдження моделі позитивного досвіду взаємодія учнів та вчителів у житті учнівського самоврядування в школі. В проекті брали участь педагог-організатор Нагірняк  Діана Сергіївна, активісти учнівського самоврядування, вчителі та учні 5-9класів.

З 8 вересня 2014 року у нашій школі було розпочато агітаційну компанію кандидатів на посаду Президента шкільного самоврядування «Джерельце». Кожен з кандидатів створив свою власну програму, в якій вказав всі свої наміри та плани як президента шкільного самоврядування. Передвиборча агітація проходила шляхом  особистого спілкування кандидатів з виборцями. Команди підтримували своїх кандидатів, виявляли неабияку активність.У ході виборів президента школи однією із найбільших проблем було складання та уточнення списків кандидатів на посаду президента школи. Кандидатів у Президенти зареєструвалося троє: учениця 7- класу Кукурудзяк Крістіна, учениця 7- класу Тимофійчук Богдана  та дев’ятикласник  Петрюк Рудольф.Треба відзначити, що всі кандидати говорили, що зміни у школі треба починати з себе. Тому приємний охайний зовнішній вигляд, старанна підготовка до уроків, активність у всіх шкільних справах стали нормою для цих учнів. На зустрічах з класними колективами всі кандидати трималися дуже достойно і коректно, давали відверті відповіді на всі поставлені запитання, навіть на ті, які стосуються власних недоліків. Щирість і прагнення вдосконалення роботи учнівського самоврядування з боку кандидатів, небайдужість в обговоренні шкільних проблем всіх присутніх учнів дають надію, що спільними зусиллями життя в школі буде ще цікавішим.

Після цих зустрічей було не просто зробити свій вибір. Адже достойний кожен! Всі готові бути однією командою і вести за собою. А це радує найбільше.

У рамках передвиборчої роботи було надруковано 50 бюлетенів, а також виготовлено скриньку для таємного голосування.

11 вересня відбулося таємне голосування, у ньому взяло участь 25 осіб. За підсумками шкільних виборів переможцем стала учениця 7- класу Тимофійчук Богдана.

14 вересня на загальношкільній лінійці відбудеться інавгурація Президента шкільного учнівського самоврядування «Джерельце», на якій адміністрація школи привітає Президента школи Тимофійчук Богдану.

 

 

 

Проглядів матеріалу: 488 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.09.2015 | Комментарії (0)

     25 вресня у Тарашанській ЗОШ І – ІІІ ст. відбулося справжнє свято краси та фантазії. Діти усіх класів представили на виставку свої роботи, тема якої була присвячена осені. Це були композиції з квітів та овочів, листя та гілок. Небачені тварини з природного матеріалу, овочеві скульптури казкових персонажів, апетитні торти з квіткових віночків, оригінальні екебани та вражаючі своєю натуральністю сюжетні композиції дивували всіх глядачів. Особливе ставлення до осені показали учасниці конкурсу «Міс  Осінь».  Підготувати цікаві художні номери  їм допомогли однокласники та класні керівники. Красу цього дійства змогли споглядати не лише вчителі та учні, а й батьки, бо саме в цей день у школі відбулися загальношкільні батьківські збори.

                                               Педагог – організатор  Бужак А.Є.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 628 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.09.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024