Вівторок, 19.03.2024, 12:49















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Вересень » 03

    Сьогодні кожний громадянин України виборює мир та спокій для нашої рідної землі. По  особливому це здійснюють дошкільнята Нижньосинівецького ДНЗ, виборюють мир – творчістю! Адже, творчість – це єдина зброя, яка в них є.

                      Всі ми хочемо жити у мирі,

                     щоб здіймались у вись журавлі

                     І дитячі хай посмішки щирі

                   завжди сяють на нашій землі!

 

Хай процвітає наша незалежна Батьківщина! Віримо у щасливе майбутнє України! Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння!

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 537 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.09.2015 | Комментарії (0)

     Життя прекрасне, тому що можна мандрувати. І з цим погодиться кожен із гуртківців Глибоцького центру туризму на базі Турятського НВК, які хоча б одне літо провели у профільному пересувному наметовому таборі «Райдуга».

«Райдуга» - незвичайний табір. Тут ми спимо в наметах, самі варимо собі їсти, облаштовуєм бівуаки, відвідуємо різноманітні майстеркласи, зустрічаємось з цікавими людьми, вчимось, спілкуємось, танцюємо, змагаємось, відпочиваємо.

Та не лише табірне життя приваблює наших вихованців. Рік за роком ми підкоряємо все нові й нові вершини, вивчаємо і досліджуємо свій рідний край. Цього року маршрут нашого походу пролягав Свидовцем і Горганами – ще незвіданою для наших гуртківців частинкою Українських Карпат.

Всього група налічувала 14 чоловік – троє дорослих і 11 дітей. Тут і досвічені туристи, такі як Пантєлєєв Олександр, Лінецький Петро, Гуштюк Андрій, Качур Андрій, Нікорич Сергій, а також новачки – Федорчук Дмитро, Сигедін Микола, Олару Інна, Качур Олена, Чорней Юлія, Пинзару Олександра.

Круті схили, стрімкі урвища, неочікувані сніжники, холодні прозорі гірські озера, просторі смарагдові полонини, загублені у просторі та часі, дрімучі старезні ліси, височезні дерева, розсипи курумників і за кілометри жодних ознак цивілізації – вся велич, краса і могутність цього куточка Карпатських гір надзвичайним калейдоскопом поєднались у нашому поході. Додайте хороший настрій і дружню атмосферу, і ви зрозумієте, якою цікавою, веселою і пізнавальною була наша подорож. Взаємодопомога, підтримка, вечори біля вогнища, незвичність туристського побуту згуртувала учасників подорожі. Вони стали більш відповідальними, самостійними , дорослими…

Нас обійняла хмарами гора Близниця, ми бачили похмурі Жандарми, купалися в озері Геришаска, дізнались, де бере початок річка Чорна Тиса, слухали легенду про річку Бистрицю, пориви вітру несли нас вершинами Горганських гір -Синяка і Хом’яка, де незмінними провідниками слугували стовпчики колишнього польсько-чехословацького кордону. Ми раділи прохолоді смерекових лісів і слухали, як шумить водоспад Женецький Гук.

90 кілометрів і всього 8 днів та варті півжиття! Спогади про похід неодмінно будуть одними із найяскравіших і найцікавіших в житті кожного його учасника.

Нас кличе у мандри дорога… Подорожуйте з нами!!!

Троєцька Неля,  керівник  групи.

Проглядів матеріалу: 583 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 03.09.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024