Вівторок, 19.03.2024, 13:41















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Вересень » 30

    З метою розвитку творчих здібностей  учнів з 21 по 26 вересня в Йорданештській ЗОШ І-ІІІ ст. був проведений І етап конкурсу «Космічні фантазії». Наші учні, члени гуртка «Умілі руки» під керівництвом Іонець В.П. та «Технічний» під керівництвом Опаець К.Г. прийняли активну участь у цьому конкурсі. Учні створили гарні і цікаві роботи  про космос. Найкращі роботи були нагороджені грамотами.

    Педагог –організатор                    Шапка А.- М.М.

    ЗДВР                                                  Кирчу О.Г.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 497 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.09.2015 | Комментарії (0)

    «Здоров’я – це ще не все, але все інше без нього – ніщо» – так говорить народна мудрість. Проблема збереження здоров’я належить до тих глобальних проблем, вирішення яких зумовлює подальший розвиток суспільства. Особливої уваги потребує молодь, усвідомлення нею цінностей здоров’я, розуміння визначальної ролі здорового способу життя та формування індивідуальної поведінки на цих засадах.

    Саме тому, ми вчителі Черепковецької ЗОШ, працюючи у напрямку формування у дітей засад здорового способу життя, намагаємося допомогти їм оволодіти необхідними знаннями, здобути певні вміння та навички, які сприятимуть їхньому життєвому успіху. Наше завдання – навчити дітей цінувати своє здоров’я і робити правильний вибір.  
   Слід сказати, що цей День відзначається вже досить давно, починаючи з 1948 року. Його мета – допомогти людям зрозуміти цінність свого здоров’я та необхідність його збереження.  
    Учні нашої школи святкували цей день особливо. Він розпочався загальношкільною лінійкою, на якій діти отримали інформацію про започаткування Всесвітнього Дня здоров’я, провели гімнастику і закликали всіх бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя. Впродовж всього дня діти змагалися, гралися та забавлялися.

Педагог організатор                                                              Колотило С.І.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 520 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.09.2015 | Комментарії (0)

     Дитячий садок - це Країна Дитинства, в якій господарюють найменші мешканці нашої країни - діти віком від 3 до 6 років. А допомагають їм добрі, щирі, люблячі дорослі: вихователі, няні, музичні керівники, медсестри, психологи. Вони проводять цікаві заняття, прогулянки, екскурсії, свята, слідкують за здоров'ям вихованців... Саме тому до професійних свят додалося ще одне - Всеукраїнський день дошкілля.

День дошкілля – це ще одна нагода «золотому трикутнику» - педагогам, дітям та батькам – спільними зусиллями подарувати одне одному радість, створити яскраве свято, насичене вітаннями, музикою і сміхом.

У дошкільному підрозділі Грушівського НВК 25 вересня був організований виховний захід присвячений Дню дошкіллю. Вихованці привітали всіх присутніх з даним святом. У приміщенні пролунали прекрасні вірші, жарти, загадки. Приємним подарунком до свята стали музичні привітання з боку дітей та участь дошкільнят у різних конкурсах.

День дошкілля у Грушівському НВК став святом для усіх. Дорослі відчули особливе ставлення і любов до себе, а малюкам було приємно і цікаво вітати своїх вихователів, створюючи радісний настрій.

За словами В.О.Сухомлинського «Виховання в широкому розумінні – це багатогранний процес постійного духовного збагачення й оновлення і тих, кого виховують, і тих, хто виховує». 

 

Заступник директора з ВР                                        Зінкевич Д.В.

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 445 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.09.2015 | Комментарії (0)

         27 вересня в Україні відзначають Всеукраїнський День дошкілля та всіх дошкільних працівників. Ідея цього свята – допомогти суспільству звернути більше уваги на дитячий садок і на дошкільне дитинство в цілому.  Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість і закладається подальша доля кожної людини.

             Тому в  рамках проведення Дня дошкілля у Молодійському дошкільному навчальному закладі було розроблено ряд заходів, які всебічно охоплюють життєдіяльність дитини.

По групах проведені тематичні заняття: «Правила поведінки у дитячому садку», «У країні етикету»; бесіди: «Ти та твоя іграшка»,  сюжетно-рольові ігри: «Мій дитячий садок».

До свята була влаштована виставка дитячого малюнку «Мій улюблений садочок», а також оформлена виставка «Осінні дари природи», яка продемонструвала творчість дітей та дорослих через яскраву та різнобарвну палітру кольорів.

  Приємні хвилини  естетичної   насолоди  малюки  отримали  від спільно проведеного концерту, під час якого лунали пісні, вірші, танці та сміх. Позитивний настрій та святковість для усіх присутніх подарував улюбленець дітей Ведмідь з мультика «Маша і Ведмідь».
 

Отже, День Дошкілля став для Молодійського садочка символом різнобарвного і чарівного, безтурботного і казкового дитинства. Саме такі свята завжди єднають родини батьків, вихованців та працівників дитячого садка.

Проглядів матеріалу: 509 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.09.2015 | Комментарії (0)

     День дошкілля – це ще одна нагода спільними зусиллями подарувати одне одному радість, створити яскраве свято, насичене вітаннями, музикою і сміхом.   25.09.2015 року вихованців, працівників та батьків  дошкільного підрозділу Купського НВК з нагоди Дня дошкілля прийшли привітати учні першого класу(класний керівник  Цугуй Р.В.). разом з вчителем української мови Алергуш М.В. та практичним психологом Броско А.І. Вони з захопленням декламували, співали, ділилися враженнями, як пройшов перший місяць шкільного життя. Гарний настрій , сюрпризи, чудові  подарунки отримали всі дошкільнята без винятку.

Підсумковим і радісним акордом урочистостей була проведена святкова нарада колективу, на якій лунали теплі, щирі слова – привітання від директора закладу Лазурка М.І., які були підкріпленні грамотами за  плідну творчу працю, вагомий внесок у розвиток дошкільної освіти та з нагоди святкування Всеукраїнського дня дошкілля. Зі сторони вихователів також звучали гарні слова наповненні добротою та вдячністю всім колегам за дружню співпрацю.

Саме такі свята завжди єднають колектив, створюють місток наступності між школою та садочком, згуртовують школярів та дошкільняток.

М.В.Дуган

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 458 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.09.2015 | Комментарії (0)

Вірними помічниками та добрими порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – невтомні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Від Вашої праці залежить інтелектуальне майбутнє нашої молоді, а отже – й успішний розвиток нашої держави.

Прийміть найщиріші вітання і побажання з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек!

Бажаємо Вам творчого натхнення і завзяття у Вашій почесній справі, міцного здоров'я, життєвих успіхів, а головне – допитливих, розумних, талановитих і добрих серцем читачів!

Проглядів матеріалу: 598 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.09.2015 | Комментарії (0)

      Вже вкотре до Дня туриста на базі табору «Райдуга» відбувся зліт юних туристів-краєзнавців Глибоцького району. Мета зльоту: розвиток туристсько-краєзнавчої роботи як важливого засобу виховання школярів; перевірка навиків та умінь зі спортивного туризму, знань із краєзнавства, топографічної підготовки, вміння орієнтуватись на місцевості; обмін досвідом між учнями навчальних закладів ,вихованцями Центру туризму та їх керівниками; творчий звіт гуртків Центру туризму, краєзнавства,спорту та екскурсій учнівської молоді.

       Не зважаючи на погані погодні умови та зміну керівника ( керівник – Тодеренчук Аліна Сергіївна) учасники команди Глибоцької ЗОШ І-ІІІст. «Кіліманджаро» –Ткачук Олександра, Банилівська Крістіна, Горобець Наталія, Коваль Ольга, Адамчук Віктор, Піцул Олег, Морар Антон, Кузик Михайло, Захарків Микола – працювали злагоджено, підтримували один одного. І як наслідок - наша команда здобула чимало призових місць та зайняла I місце у загальнокомандному заліку на XXVIІІ зльоті юних туристів-краєзнавців Глибоцького району.

Дипломи  І ступеня  отримали за перемогу у конкурсах: «Пропаганда і реклама туризму і краєзнавства», «Конкурс  фотографій», «Туристська пісня»,  «Будні зльоту», «Візитка команди», «Конкурс буклетів», конкурсі патріотичної пісні. У  конкурсі бівуаків та на дистанціях водного туризму були другими. Вперше у змагання з  виду « Маршрутна топографічна зйомка місцевості» команда посіла ІІІ місце. Злагоджено та результативно спрацювали велосипедисти.

           Попереду у юних туристів новий навчальний рік, нові дослідження з краєзнавства, нові тренування, походи та змагання. Хай щастить їм на цьому нелегкому, але такому захоплюючому й цікавому маршруті!

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 510 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.09.2015 | Комментарії (0)

   Таке покликання Вам долею дано

З любов'ю серце дітям віддавати

Цей шлях життєвий обрано давно,

Професія чудова - вихователь

     Всеукраїнський День дошкілля - це свято дитинства й визнання його , як щасливої пори .Недарма кажуть , що дитинство-це ранок життя, а ранок має бути щасливим. Святковий захід пройшов  у  Нижньосиньовецькому ДНЗ 25 вересня в теплій й дружній атмосфері.Це ще одна можливість педагогам,батькам і дітям-спільними зусиллями подарувати одне одному радість,створити веселе свято,музикою і сміхом.

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 448 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.09.2015 | Комментарії (0)

     25 вересня 2015 року у Київському палаці дітей та юнацтва за участю заступника Міністра освіти і науки Андрія Гевка відбувся урочистий захід, присвячений Всеукраїнському Дню дошкілля.

 У холі палацу оркестр урочисто зустрічав гостей столиці, працівників дошкільної освіти з різних куточків України. У відзначенні свята взяли участь понад 800 учасників, серед яких – науковці, практики, управлінці, меценати, партнери, батьківська громадськість.  У заході взяла участь завідуюча Камʼянським ДНЗ  Грижук В.І. Учасники зібрання отримали змогу відвідати майстер-класи, ЛЕГО-містечко, виставку-ярмарок дидактичних посібників та освітянських фахових видань. Для учасників заходу було організовано роботу консультаційного пункту від цифрового видавництва МЦФЕР.

   Заступник міністра освіти і науки України  Андрій Євгенович  Гевко привітав працівників дошкілля  України і зауважив, що  педагог має відігравати в суспільстві провідну роль,  особливо у складні для держави часи та вручив нагороди кращим з кращих  працівникам дошкільної  галузі, переможцям різноманітних конкурсів, фестивалів та вшанував педагогів ветеранів.

   Директор департаменту загальної середньої  та дошкільної освіти МОНУ Юрій  Кононенко долучився до привітань і підкреслив актуальність завдання виховання  патріотизму. Упродовж усього свята панував дух  любові до професії вихователя, творчості, патріотизму та єднання педагогів різних регіонів.

    Проведений захід вкотре підтвердив, що педагоги дошкільних навчальних закладів – це одна велика родина. Тісна та плідна співпраця педагогів з усієї України є запорукою успіху у вихованні дошкільників.

 

 

Проглядів матеріалу: 570 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.09.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024