Вівторок, 19.03.2024, 07:17















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Вересень » 05

Першого вересня 2015 року в Коровійській школі  проведено флешмоб "Україна незламна!", учасники якого продемонстрували дух патріотизму та своє  прагнення до об’єднання спільною справою, єдністю думок, сподівань та мрій за майбутнє рідної країни. Учні, батьки та вчителі активно долучалися до благодійних акції на допомогу українському війську упродовж минулого навчального року. Ми ВСІ робили ВСЕ, щоб разом із нашими захисниками наблизити ПЕРЕМОГУ. Неможливо допустити посягання на державну територіальну цілісність та поділу на Захід і Схід, Північ та Південь. Сьогодні основне завдання сучасного молодого покоління – робити все, щоб показати –  ми одна єдина держава.  УКРАЇНА НЕЗЛАМНА! СЛАВА УКРАЇНІ!

Вже другий рік поспіль в школі проходять різноманітні акції на підтримку АРМІЇ. Так, в ході проведення Свята ЗНАНЬ в Коровійській ЗОШ І-ІІІ ст. (01 вересня 2015 р.), проходила благодійна акція «Відмовся від квітів – допоможи армії». До участі долучилися усі учні школи та їх батьки, а також педагоги школи. Завдяки небайдужості оточуючих, нам вдалося зібрати 2751 грн. Окрім цього учні школи написали нашим вчителям-військовим (Лукашеву Д.О. та Чорнею М.К.) листи (малюки початкової школи) та  побажання, розміщені на прапорі нашої держави (учні старшої школи).  Благодійну акцію вирішено продовжити і на жовтень місяць.

  Дякуємо всім небайдужим! СЛАВА УКРАЇНІ! 

Проглядів матеріалу: 474 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 05.09.2015 | Комментарії (0)


5 вересня Міжнародним днем благодійностіВіддавай світові найкраще, що в тебе є, і цього може ніколи не вистачати.
Все одно віддавай світові найкраще, що в тебе є.

 
Мати Тереза

     Сьогодні весь світ відзначає день благодійності. Щиро вітаємо з цим Міжнародним святом доброчинців, учасників волонтерського руху – усіх, хто віддає часточку душі своєму ближньому! Бажаємо всім міцного здоров’я, успіхів та натхнення у такій важливій для всіх людей справі! Світ врятує доброта. Будемо добрими!

У грудні 2012 року Генеральна Асамблея ООН проголосила 5 вересня (день смерті Матері Терези) Міжнародним днем благодійності. Саме у започаткуванні цього дня Асамблея переслідувала ціль заохотити благодійність за допомогою освіти та підвищення рівня обізнаності.

Волонтер – це людина, що володіє певними особистісними характеристиками, зокрема такими, як готовність допомогти, небайдуже ставлення до навколишнього життя і людей, жертовність, висока самоорганізованість, відповідальність за себе та інших, енергійність та готовність завжди йти до кінця.
Покликання волонтерів Глибоцького ліцею – творити добро просто так, бути корисним у цьому житті і показувати приклад небайдужості і доброчинності оточуючим! Не будьте байдужими, творіть добро!
Напередодні цього свята наші волонтери взяли участь в акції "З Луганщиною разом!". У скрутний для Луганської області час реалізація проекту «З Луганщиною разом!» є важливим заходом у розвитку співробітництва та практичною допомогою дітям.
Зібрані канцелярські приладдя (зошити, олівці, щоденники, фарби, альбоми тощо) безпосередньо будуть передані учням Луганщини!!!
Українці! Нехай кожен з нас зробить 5 вересня добру справу, яка допоможе зараз або в перспективі. Україна – благодійна країна. Нехай світ про це знає.

5 вересня Міжнародним днем благодійності

 

 

 

 

 

 

 

 


5 вересня Міжнародним днем благодійності

 

 

 

 

 

 

 

 

5 вересня Міжнародним днем благодійності


5 вересня Міжнародним днем благодійності

5 вересня Міжнародним днем благодійності

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 570 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.09.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024