Вівторок, 19.03.2024, 07:38















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Вересень » 23

     22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Партизанський рух завжди відображав прагнення народу до свободи. Понад п’ятсот з’єднань і сотні загонів народних месників, що діяли в тилу ворога під час Другої Світової війни на території України, зробили вагомий внесок у визволення країни від фашистських загарбників.

  В Червонодіброваському НВК було проведено ряд заходів до дня Партизанської слави, а саме::
— уроки з історії України, бесіди з нагоди вшанування пам’яті загиблих партизан під час Другої Світової війни за темами: «У вічній пам’яті народній не закінчилася війна», «Правда про ті роки».(вч.історії Арманаш О.Д)
— лінійка – реквієм ….(адміністрація НВК)
— книжкова виставка  «Партизанськими стежками», на якій було продемонстровано художня, довідкова література, енциклопедичні видання, історичні документи (бібліотекар .Горло Н.С.)

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 425 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2015 | Комментарії (0)

    Свято партизанської слави встановлено в Україні «...на підтримку ініціативи ветеранів війни та з метою всенародного вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, увічнення їхньої пам'яті...». 
Про це сказано в Указі Президента України «Про День партизанської слави» від 30 жовтня 2001 року N1020/2001.
Це - державне визнання внеску народних месників у велику Перемогу над нацизмом, відновлення історичної справедливості щодо масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали. Це - свято людей сильних духом і з чистою совістю, які не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом. Про це розповіла старшокласникам Глибоцького ліцею вчитель історії Сиротюк Алла Костянтинівна під час урочистої лінійки присвяченій Дню партизанської слави.
 
 
 
 
 
 
Проглядів матеріалу: 479 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2015 | Комментарії (0)

     Позашкільний оздоровчо-виховний заклад «Лунка», що розташований в мальовничому куточку Буковинських Карпат гостинно приймав туристів-краєзнавців на ІV профільній зміні, яка тривала з  9 по 29 серпня 2015 року. Під час зміни тут відпочили, оздоровилися і проявили свої знання, вміння та навички набуті під час занять у туристсько-краєзнавчих гуртках 150 дітей. Учням  Йорданештської ЗОШ І-ІІІ ст.,також  випала така  нагоду побувати в таборі.

Цікавими та захоплюючими для дітей були такі конкурси, як: день Індіанця «Дари для Вождя Червоношкірих», «День Нептуна», «День мумії», день самоврядування, свято Helloween,  «Стара казка на новий лад»,« Розсміши коміка», «Лунка має таланти».
  Свої знання, уміння, навички та можливості діти демонстрували у інтелектуально-розважальних іграх та конкурсах: КВК, «Зелена п’ятка», Квест «У пошуку піратських скарбів». Для дівчат та хлопців відбулися конкурси краси, таланту та грації «Міс Лунка 2015» та «Містер Лунка 2015».
До Дня Прапора та Дня Незалежності України було проведено урочистості та святковий концерт, у якому взяли участь всі бажаючи. Кожен загін підготував народну пісню про Україну, що виконувалися під музичний супровід баяна. 
Протягом зміни діти приймали участь у плетінні маскувальної сітки для військовослужбовців у зоні АТО. 
Закриття зміни відзначилось запаленням величезної ватри, яку готували протягом дня. Її полум’я зібрало навколо себе велику Лунківську родину, яка утворилася під час зміни. 
За  час зміни діти набули туристського досвіду, позитивних вражень та емоцій, знайшли нових друзів, навчились бачити і насолоджуватись красою буковинської природи, виховували відчуття колективізму, допитливості, патріотизму, бажання долати перешкоди разом.
Відпочинок в ПОВЗ «Лунка» безумовно залишив слід в серцях дітей.
 
Гушулей Маряна 10- клас, Куба Альона 10- клас, Божеску Анна –Марія    10- клас, Голунга Іонела 10 - клас, Куба Олександр 6 клас
Лунка – країна, що єднає друзів

 

Лунка – країна, що єднає друзів

 

Лунка – країна, що єднає друзів

 

Лунка – країна, що єднає друзів

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 552 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2015 | Комментарії (0)

    21 вересня в усьому світі відзначається Міжнародний день миру, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. Цей день присвячений укоріненню ідеалів миру як у відносинах всередині держав, так і у відносинах між усіма державами і народами.

Практичним психологом Купського НВК № 2 Ванзуряк Анною Василівною було проведено тренінгове заняття з учнями 6-го класу «Всі ми хочемо миру». Метою якого було формування у школярів понять: "дружба", "взаємодопомога", виховання доброзичливого ставлення один до одного. 
 Тренінгове заняття почалося з привітання. Цікавою та змістовною була бесіда про святкування дня миру. Учням з задоволенням брали участь у вправах «Мій внесок у справу миру», «Чи потрібна дружба в класі», «Вислови свою думку», «Ланцюжок побажань». Заняття завершилось молитвою про мир та релаксаційною вправою «Я-зірка».

Практичний психолог    Ванзуряк А.В.


 

Проглядів матеріалу: 505 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2015 | Комментарії (0)

   21 вересня кілька десятків школярів Черепковецької ЗОШ, членів ради учнівського самоврядування, провели в спортивному залі закладу,  флешмоб "Ми за Мир". Танцювальні виступи юнь присвятила темі миру в нашій державі. Патріотичні синьо-жовті стрічки на руках учасників дійства символізували любов до рідного краю, а їхні хореографічні композиції зачаровували яскравістю та неординарністю.

             Педагог організатор           Колотило С.І.

 

Проглядів матеріалу: 605 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2015 | Комментарії (0)

    З давніх-давен, коли Земля мала тільки сіре та зелене вбрання, ве­селка піднялася дуже близько до Сонця і почала танути, її кольоро­ві краплі пролилися вниз — так з'я­вилися на Землі квіти, кущі, трави. А оскільки барвистих відтінків ве­селки було дуже багато, то і кольо­рове розмаїття квітів виявилося ди­вовижним. Вони тішать нас ранньою весною і теплим літом.   Але всі ми з нетерпінням  чекаємо прихід величавої і чарівної красуні-осені, яка дивує нас своїми барвами. Адже  саме у вересні  ми збираємо її дарунки і проводимо свято квітів.  

      Сьогодні в нашій  школі відбулася традиційна виставка квітів та декоративних композицій з природнього матеріалу. Цього року воно співпало зі святкуванням Всесвітнього дня Миру та пройшла під гаслом «Хочемо миру в нашій Україні». Учні декламували вірші, співали пісні про мир та свої сподівання виразили в малюнках на асфальті «Квітки миру».

    У виставці взяли участь учні 1-11 класів.  Цьогорічні композиції підкорили всіх своєю винахідливістю, оригінальністю. Усі роботи разом створили неймовірну квіткову красу, якою милувалися учні, батьки й учителі школи. Усі з цікавістю роздивлялися, коментували композиції, а потім фотографувалися на згадку.

   Всі ми любимо квіти і своє бажання щодо настання миру виразили в композиціях «Noi pace vrem», «Україна – моя Батьківщина», «Голуб миру», «Миру Вам».

Заступник директора з ВР Скутарь В.І.

Проглядів матеріалу: 537 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2015 | Комментарії (0)

        Для більшості людей планети Земля мир – це повсякденна реальність. На вулицях спокійно, діти ходять до школи. Там, де підвалини міцні, безцінний дар миру може ніким особливо і не помічатися. Для тих, хто весь час жив у світі благополуччя, ці слова нічого не значать. Їм важко оцінити ту величезну роль Міжнародного дня миру, де розриваються снаряди під вікнами  будинків. Однак для дуже багатьох людей в сучасному світі цей дар – не більше, ніж казкова мрія. Привернути увагу до проблеми миру Землі – ось основна мета цього свята. Ще недавно і для України цей день був не більше, ніж черговою датою в міжнародному календарі. Але зараз, у наш час, коли на сході нашої рідної України лунають постріли та проливається людська кров,  це свято особливе. 

Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення цього свята щороку долучається і Червонодібровський НВК.  Учні старших класів презентували стінгазету « Мир у всім світі!», в якій зазначалося про те, що життя на Землі є найголовнішою ціною. 

  У той момент, коли питання миру є особливо нагальним для      України, усі бажання, усі сподівання і мрії  пов’язані з мирним майбутнім України. Нехай же увесь світ почує голоси наших маленьких українців: «Хай буде мир на всій Землі!». Закінчилося свято флешмобом - діти утворили міжнародний  знак миру "Пасифік".

Проглядів матеріалу: 447 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2015 | Комментарії (0)

     21 вересня 2015 року в приміщенні актової зали школи відбулися загальношкільні батьківські збори, на яких було обговорено важливі питання навчально-виховного процесу в школі та роль батьківської громадськості в справі навчання та виховання дітей.

Заслухавши та обговоривши питання порядку денного, збори прийняли відповідне рішення щодо підвищення відповідальності батьків за сімейне виховання дітей, зміцнення зв’язків зі школою та дальшого удосконалення навчально-виховного процесу в навчальному закладі.

                        Елеонора Скіпор, педагог-організатор Купського НВК

       

Проглядів матеріалу: 555 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024