Четвер, 28.03.2024, 17:58















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Вересень » 07

    Ось і минуло літо, а це пора для відпочинку. Відпочивати можна по різному. Хтось надає перевагу зручному диванчику, хтось швиденько вмощується перед екраном комп’ютера чи телевізора, хтось читає книги, а хтось опановує нові гаджети, а хтось!?...
А хтось збирає рюкзак, бере в руки фотоапарат і рушає в мандри, у пошуках нових стежок, нових вражень, нових друзів. Саме це стало вже доброю традицією для учнів Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. 
Ось і цього року учні нашої школи , які є вихованцями гуртка «Екологічного краєзнавства» і «Юні туристи», були учасниками спортивного туристсько-виховного наметового пересувного табору «Райдуга», де під час табірної зміни стали учасниками пішохідного походу 1 категорії і 3-го ступеня складності Українськими Карпатами. Підкорили найвищу вершину Українських Карпат – гору Говерла, побували на водоспаді Женецький Гук, піднялись на г.Хом’як з якої відкриваються неймовірні краєвиди, пройшли небезпечний і від цього ще більш захоплюючий хребет Явірник, відвідали кладовище часів І Світової війни, отримали масу задоволення, хороший настрій і гарну засмагу.
І тепер сильні не лише фізично, але й морально і духовно прагнуть нових знань, чекають нових викликів.                                   

Проглядів матеріалу: 623 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.09.2015 | Комментарії (0)

       Управління освіти Глибоцької РДА рекомендує в рамках олімпійського тижня провести 11.09.2015 року Олімпійський урок та запросити провідних спортсменів району та області для участі в Олімпійському уроці.

Інформацію про проведення Олімпійського уроку з фотографіями просимо надсилати на електронну адресу управління освіти Глибоцької РДА.

  План заходів з підготовки та проведення в навчальних закладах Глибоцького району Олімпійського тижня, Олімпійського уроку та з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту - тисни тут!

Проглядів матеріалу: 546 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.09.2015 | Комментарії (0)

    Літо – пора відпочинку! А відпочивати можна по різному. Хтось надає перевагу зручному диванчику, хтось швиденько вмощується перед екраном комп’ютера чи телевізора, хтось читає книги, а хтось опановує нові гаджети, а хтось!?...

      А хтось збирає рюкзак, бере в руки фотоапарат і рушає в мандри, у пошуках нових стежок, нових вражень, нових друзів. Саме це стає вже доброю традицією для учнів Слобідського НВК.

Ось і цьогоріч учні Слобідського НВК, які є вихованцями гуртка «Юні туристи», були учасниками спортивно туристсько-виховного наметового пересувного табору «Райдуга», де під час табірної зміни стали учасниками пішохідного походу 3-го ступеня складності Українськими Карпатами. Підкорили найвищу вершину Українських Карпат – гору Говерла, побували на водоспаді Женецький Гук, піднялись на г. Хом’як, пройшли небезпечний  хребет Явірник, відвідали кладовище часів І Світової війни, отримали масу задоволення.

І тепер сильні не лише фізично, але й морально і духовно прагнуть нових знань, чекають нових викликів.

Проглядів матеріалу: 574 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.09.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024