Вівторок, 19.03.2024, 04:36















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Вересень » 14

    Традиційно на початку нового навчального року та на передодні дня фізичної культури і спорту в Купському НВК №2 в  рамках Олімпійського тижня, змістовно, масово та яскраво відбувся позакласний захід.

    Урочисте відкриття  пройшло під гаслом «Гори, палай вогонь Олімпіади». Кращі спортсмени школи підняли олімпійський прапор та пронесли олімпійський вогонь. Шкільне свято було присвячене гармонії краси, інтелекту, здоров’я.  Під час проведення олімпійського свята вчитель фізкультури Дулгер В.Г. зосередив увагу на ролі олімпійського руху у зміцненні миру і дружби між народами. Основною метою проведення заходу було виховання в учнів гуманістичних цінностей, олімпійського духу, формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом.

     Класні керівники залучали школярів до  участі у спортивних змаганнях з футболу, проведення естафет, «веселих стартів», рухливих народних ігор. Кращі спортсмени школи були нагороджені грамотами та дипломами.

     Цей захід був чудовою нагодою для учнів проявити себе як відмінних спортсменів, загартованих, здібних до великих фізичних навантажень.

 

Вчитель фізичної культури  Дулгер В.Г.

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 485 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.09.2015 | Комментарії (0)

     З 7 по 11 вересня 2015 року учні та вчителі Грушівського НВК взяли участь у проведенні “Олімпійського тижня”, під час якого учні закладу отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи, про те, як загартовувати себе не лише фізично, а й інтелектуально.

Зокрема учні впродовж тижня змагалися у спритності та витривалості. Розпочалися заходи із урочистої лінійки, на якій було оголошено план проведення заходів, а також учні розповіли про виникнення, розвиток та  символіку Олімпійських Ігор.

Протягом тижня, а саме: на уроках української мови школярі вивчали олімпійські традиції та легенди різних країн світу, на уроках історії та географії дізнавались про положення та звичаї Олімпійських держав, міста, де проводились попередні Олімпійські ігри та традиції Олімпійського руху в Україні. На уроках музики школярі ознайомились з гімнами, народними піснями інших держав. Вчитель образотворчого мистецтва провів конкурс на кращий малюнок зі спортивної тематики серед учнів початкових класів.

Класні керівники та класоводи провели наступні години спілкування:

«Здоровим бути – зі спортом дружити» (3 клас);

«Спорт – сила, краса, здоров’я» (4 клас);

«Історія Олімпійських ігор» (5-7 класи);

«Досягнення українських спортсменів» (8-9).

10-11 вересня учні 7-9 класів зібралися на спортивні змагання «Старти надії». Змагалися команди на спритність (долання перешкод на велосипеді), силу (перетягування канату), кмітливість та винахідливість, вміння в'язати туристичні вузли. Також проводився турнір з шахів та шахматів між учнями середніх класів.

У п’ятницю, 11 вересня, відбувся Олімпійський урок у 8 – 9 класах. Вчитель фізичної культури Вільчак Д.Д. розповів про історія Олімпійських Ігор та досягнення  українських спортсменів в Олімпійських Іграх.

Після завершення змагань підведено підсумки. Переможців змагань, найактивніших учасників тижня було нагороджено Грамотами.

Тиждень пройшов у закладі цікаво, ефективно та корисно. Отже, даний тиждень був прожитий недаремно, адже він подарував учням ще одну незвичайну зустріч із природою та спортом.

 

Заступник директора з ВР                                  Зінкевич Д.В.

 

Проглядів матеріалу: 426 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.09.2015 | Комментарії (0)

     Вже стало традицією щороку в період другого навчального тижня проводити Олімпійський тиждень, присвячений Дню фізичної культури та спорту.

Ось і в цьому році в рамках підтримки Олімпійських ігор, пропаганди здорового способу життя та залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом  та з метою втілення в життя науково-методичної проблеми школи «Формування культури здорового способу життя, виходячи з соціальних основ здоров‘я та усвідомлення відповідальності  суспільства за здоров‘я дітей» в нашому НВК відбулося відкриття Олімпійського тижня під гаслом «Ми – майбутні олімпійці!»

На протязі 07.09-11.09.2015р. було проведенно змагання з волейболу, шахів та настольного тенісу.

Заключним етапом став загальношкільний, олімпійський урок(11.09.2015),на якому учні школи ознайомилися з історією  виникнення Олімпійських ігор та їх відродженням в ХІХ ст.,а також з історією спортивних досягнень ношого навчального закладу.Діяла й книжкова виставка "Олімпійський рух",оформлена бібліотекарем НВК Горло Н.С. Урок підготував та провів вчитель фізичного вихованння  Баранюк В.А.     

Проглядів матеріалу: 456 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.09.2015 | Комментарії (0)

  Олімпійський урок стартував 11 вересня у спортивному залі Черепковецької   ЗОШ. Захід підготував вчитель фізичного виховання Баланюк Михайло Іванович. Олімпійський урок – це родинне свято спорту, де кожен знайде собі заняття до душі та зможе відчути себе справжнім олімпійцем.

Вчитель наголосив, що на учнів чекає: олімпійська вікторина, віртуальна зустріч з відомими олімпійцями та показові виступи з різних видів спорту.

Всеукраїнський олімпійський урок було започатковано у 2005 році з ініціативи Національного олімпійського комітету України та за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.

Вчитель фізичної культури                                                Баланюк М.І.

Проглядів матеріалу: 505 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.09.2015 | Комментарії (0)

   Ще під час канікул  було розпочато збір  лікарських рослин для наших захисників, які знаходяться  в  зоні АТО та у військових госпіталях. Учні Червонодібровського НВК  засушили липовий цвіт. Липовий чай – найсмачніші ліки від застуди (смачніше — тільки малинове варення). Та це і просто ароматний чай. Також було зібрано та засушено звіробій, мелісу, шиповник, ромашку лікарську.  8 вересня  ми передали зібрані лікарські рослини в управління освіти Глибоцької РДА.

Також активісти шкільного самоврядування  взяли участь в акції "Подаруй дитині українську книгу",про яку було оголошено на загальношкільній лінійці 1 вересня .  Учні купили дві цікаві українські книги з віршами та казками для  дітей Луганської області. Книги були передані районному кординатору акції  .

 

 

Проглядів матеріалу: 509 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.09.2015 | Комментарії (0)

вибори Лідера    7 вересня у Глибоцькому ліцеї відбулися вибори Президента учнівського самоврядування.На посаду голови учнівського парламенту балотувалося 2 кандидати. У ході передвиборчої компанії вони ознайомлювали учнів з своїми програми, проводили передвиборчу агітацію, таким чином учні ліцею мали можливість детально ознайомитись з позицією кожного кандидата.
За результатами підрахунку голосів Президентом учнівського самоврядування стала учениця 10 філологічного класу Гринчишин Кароліна та віце-президентом: Магалюк Юлія учениця 10 фіз.мат. класу. Бажаємо плідної співпраці.
Проглядів матеріалу: 517 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.09.2015 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 473 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.09.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024