Вівторок, 19.03.2024, 05:28















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Вересень » 02

    25-28 серпня 2015 року  Національна академія педагогічних наук України разом з Інститутом педагогіки провели  веб-конференції для вчителів, методистів та освітян, присвячені початку нового навчального року. Записи можна переглянути по наступних посиланнях:

 

  1. Відеозапис «Учені НАПН України – українським вчителям»

Окремі виступи, презентації:

  1. Ляшенко О. І. Про зміст загальної середньої освіти
  2.  Макарчук Н. О. Навчально-методичне забезпечення освіти дітей з особливими освітніми потребами 
  3. Топузов О. М. 

 

  1. Відеозапис «Особливості навчання суспільствознавчих предметів у 2015-2016 навчальному році»

Окремі виступи, презентації:

  1. Пометун О. І.  ... Читати далі - тисни тут
Проглядів матеріалу: 1086 | Завантажив: Микола | Дата: 02.09.2015 | Комментарії (0)

   Волоківська школа розпочала свою роботу традиційною першовересневою  святковою лінійкою! Цьогоріч вперше переступили поріг школи 38 учнів, для яких школа стане новою домівкою,а вчитель-мамою.

До нас на свято завітали почесні гості: методист Районного Методичного центру  Управління освіти –Швець Василь Григорович, начальник Глибоцького управління пенсійного фонду - Крецу Іван Пантелеєвич, голова Волоківської сільської ради - Глопіна Валентин Іванович та Благочинний Глибоцького району –отець Іван Горда,який розпочав лінійку з молитви та благословіння учнів і вчителів на вдалий навчальний рік.

Кожен з нас щиро вірить в те,що невдовзі на Україні запанує МИР!У підтримку солдатів на Сході країни ми провели флешмоб-«Україна незламна».

 

 

Проглядів матеріалу: 516 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.09.2015 | Комментарії (0)

     1 вересня – приємне та водночас сумне свято. Молодійська ЗОШ впевнено та патріотично відзначила День Знань попри непросту ситуацію, яку переживає зараз наша країна. Свій високий національний дух та відданість Україні вкотре показали учні школи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 515 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 02.09.2015 | Комментарії (0)

Перший день осені щороку дарує всім школярам України свято Першого Дзвоника. І сьогодні в Коровійській ЗОШ І-ІІІ ст. радісно пролунав веселий сміх школярів, серця батьків і вчителів були переповнені щастям і скрізь панувала радість.

Традиційно на свято завітало багато гостей: батьки, родичі, друзі школярів, а також почесний гість –Коровійський сільський голова Флюндра Георгій Васильович.

Наша шкільна родина поповнилася 51 першокласником, яких Королева Знань урочисто запросила на першовересневу лінійку і перетворила на мешканців Країни Знань – справжніх учнів. Перші вчителі - Крецу Марія Петрівна та Паладій Аліна Вікторівна сміливо прийняли нових учнів, а найстарші учні школи (11 кл.) підготували першачкам подарунки - індивідуальні значки учня Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. та жовто-блакитні кульки.

Перший день навчального року – це урочистий час, тому директор школи Ольга Георгіївна Лупуляк звернулася до всіх учнів школи з вітаннями та побажаннями, щоб кожна дитина була щаслива і впевнено в науку робила крок.

Так як нині наша країна переживає важкі часи боротьби за збереження соборності, лінійка пройшла в піднесеному патріотичному дусі: скрізь майоріли жовто-сині кольори у дівочих косах, весело гойдалися повітряні кульки та гордо звучали слова й пісні про Україну. Адже кожний мріє про сильну і мирну державу.

З ініціативи заступника президента учнівського самоврядування Білик Дарії та активу одинадцятикласників в школі провели акцію «Прапор миру» для наших вчителів Лукашева Д.О. та Чорнея М.К, які зараз знаходяться в АТО. Діти сподіваються, що ці прапори з побажаннями всіх школярів нададуть їм сили, терпіння, наснаги і, звичайно, перемоги над ворогом. Саме тому завершилася святкова лінійка патріотичним флешмобом «Україна - НЕЗЛАМНА!» А потім всіх присутніх запросили на ПЕРШИЙ УРОК 2015/2016 н.р.

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 776 | Завантажив: Коровійська_ЗОШ | Дата: 02.09.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024