Субота, 20.04.2024, 13:25















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Березень » 3 » Вони віддають своє серце дітям
14:28
Вони віддають своє серце дітям

Нехай учитель поспішає до дітей,

радіє кожній зустрі­чі з ними,

тоді й діти поспі­шатимуть у школу

і щиро ра­дітимуть кожній зустрічі

зі своїм учителем.
                                                                       Ш. Амонашвілі

Згідно плану роботи школи, в Просіцькій ЗОШ І-ІІ ступенів проходив методичний тиждень педагогічної майстерності вчителів.

Проведенню тижня передувала певна робота. На засіданні методичної ради був розроблений план проведення тижня, призначені відповідальні за проведення даних заходів та відкритих уроків. Заступник директора з навчально-виховної роботи Попеску А.М. провела консультації для організації запланованих заходів, запропонувала методичні рекомендації для успішного проведення відкритих уроків. Були запропоновані нетрадиційні уроки, які педагоги змогли відвідати протягом тижня: урок природознавства в 1  класі (вчитель Іонець А.В.), урок  українського читання  у 3 класі (вчитель Семенович О.І.) та урок румунського читання з елементами тренінгу у 4 класі (вчитель Овдеюк Л.В.).

З метою патріотичного виховання учнів, вчитель Семенович О.І. провела виховну годину з учнями 2-3 класів, під час якої вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, адже саме вони гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.

Особливо цікавим був захід, який провела вчитель Іонець А.В. у 1 класі на тему «Знай, люби і бережи природу!». Мабуть, найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає в нас природа. Вона завжди чарувала і чарує, хвилювала і хвилює людину. Шепіт прозорої води, зелених дібров, спів пташок, запах квітів – усе це дороге серцю і ні з чим його не можливо зрівняти. Рідний край – наш дім, вишенька біля хати, хрущі над вишнями, вулиця, по якій ми ходимо, річечка, біля якої відпочиваємо.

         1 березня - це день, коли на лісову галявинку виходить красуня Весна й бачить, як крізь густу тернину вибивається з-під снігу перший ніжний пролісок… Саме це дивовижне свято надихнуло вчителя 4 класу Овдеюк Л.В. провести свято «Мерцишор». Вчителька підкреслила, що у нас, на Буковині прийнято носити  мерцішори впродовж цілого першого місяця весни. Вважається, що мерцишор приносить здоров'я та благополуччя. Люди прив'язують їх до дверей, вікон, на роги домашніх тварин, так як вважається, що вони відганяють злих духів і додають життєвих сил.  

         Справжній педагог повинен працювати на майбутнє, адже, як казав відомий педагог Ш. Амонашвілі: «Дитина - вище творіння Природи і Космосу і несе в собі їхні риси - могутність і безмежність».

Вчитель української мови та літератури           Лупуляк М.Г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 487 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
+1  
1 О_С_Намака   (03.03.2016 16:28) [Материал]
heart heart heart

+1  
2 Maria   (04.03.2016 23:12) [Материал]
Молодці! У творчих вчителів - творчі діти!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024