П'ятниця, 26.04.2024, 20:40















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Лютий » 08

        З метою поглиблення та розширення знань учнів з фізики, формування пізнавального інтересу до цієї науки у Слобідському НВК 21-25 січня 2019 р. було проведено ряд позакласних заходів. Одним з основних принципів організації позакласної роботи з фізики є її тісний зв´язок з обов´язковими заняттями.

Поєднання класної та позакласної форм роботи збагачує урок, наповнює його новим змістом, підвищує до нього інтерес учнів. Для учнів 7 класу Слобідського НВК вчителем фізики Зеленівською Л.М. проведений виховний захід «Роль фізики у нашому житті» в ході якого, учні ознайомилися з цікавими експериментами з фізики, навчилися класифікувати фізичні явища. Цікавим доповнення до виховного заходу стало перегляд презентації «Фізика і гроші». В ході перегляду презентації учні дізналися більше цікавих фактів про життя і наукову діяльність фізиків, портрети яких зображені на банкнотах різних держав світу.

З метою заохочення учнів до вивчення фізики учні 8 класу презентували свої роботи «Фізика для всіх», «Фізика навколо нас».

Позакласні заняття поглиблюють і розширюють знання учнів, одержані на уроці, підвищують їхній інтерес до предмету. Відомості, здобуті на цих заняттях, дають змогу учневі доповнювати в класі відповіді товаришів, наводити цікаві приклади чи виконувати складні досліди.

Позакласні заняття привчають до самостійної творчої праці, розвивають ініціативу учнів, вносять елементи дослідництва в їхню роботу, допомагають обрати майбутню професію. Крім того, вони мають велике виховне значення: сприяють розвитку особистості учня як члена колективу, виховують почуття відповідальності за доручену справу, готують до трудової діяльності, тобто формують ключові і предметні компетентності.

Проглядів матеріалу: 432 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.02.2019 | Комментарії (0)

  06 лютого 2019 року на базі конференц-залу районного методичного центру управління освіти відбувся семінар-нарада із заступниками директора із виховної роботи та відповідальними за правовиховну роботу у закладах освіти району. Мета заходу - аналіз стану проведення правовиховної роботи в закладах освіти району в 2018/2019 навчальному році. В рамках семінар-наради було розглянуто наступні питання:
1)аналіз нормативно-правової бази з правовиховної та правоосвітньої роботи у закладах освіти району;
2)система профілактики правопорушень у закладах освіти;
3)внутрішньошкільний контроль;
4)роль психологічної служби у правоосвітній та правовиховній роботі.
Практичними порадами щодо ведення внутрішньошкільного обліку та ролі практичного психолога та соціального педагога в правовиховній роботі навчального закладу поділилась керівник психологічної служби району Колесник Альона Іванівна.
Методист із виховної роботи РМЦ Руслан Васильович Щур розповів про нормативно-правову базу з правовиховної та правовосвітньої роботи, надав методичні рекомендації щодо планування роботи закладу освіти з правовиховної діяльності.

Начальник відділу з питань виховної роботи, позашкільної освіти, молоді та спорту Юлія Дмитрівна Дячук провела аналіз стану скоєння правопорушень неповнолітніми району за 2018 рік.
 
Проглядів матеріалу: 455 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.02.2019 | Комментарії (0)

    На виконання листа Департаменту освіти і науки облдержадміністрації № 01-31/250 від 29.01.2019 року та управління освіти Глибоцької райдержадміністрації, у четвер, 07 лютого у Димківському НВК відбулися загальношкільні батьківські збори у зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації із захворюванням на грип та гострі респіраторні інфекції, необхідності проведення профілактичних щеплень (вакцинації), протиепідемічних та дезінфекційних заходів щодо попередження, локалізації та ліквідації масових захворювань на грип та ГРІ, дотримання правил безпеки під час знаходження невідомих предметів.

Були розглянуті наступні питання:

1. Алгоритм дій учасників освітнього процесу та батьків у разі виявлення підозрілих предметів, вибухонебезпечних предметів, зброї тощо.

2. Алгоритм дій у разі виявлення булінгу/цькування дітей та дорослих, заходи щодо їх попередження. Покарання за вчинення морального чи фізичного насильства та за приховання таких дій.

3.Проведення обов’язкових профілактичних щеплень (вакцинацій) проти кору, зокрема комбінованою вакциною проти кору, епідемічного паротиту та краснухи.

Батьки взяли активну участь у обговоренні всіх питань порядку денного. Вирішили:

  1. Учасникам освітнього процесу та батькам у разі виявлення підозрілих предметів, вибухонебезпечних предметів, зброї звертатися до правоохоронних органів.
  2. У разі виявлення булінгу /цькування дітей та дорослих, вжити наступні заходи для їх попередження:проінформувати адміністрацію закладу, практикувати ефективні способи вирішення конфліктів, батькам та педагогам щоденно обговорювати справи дитини та її почуття, виявляти терпимість до помилок, невдач і вікових проблем.
  3. Уточнити проведення щеплень проти кору за останній період і у разі виявлення порушень додатково провести бесіди з батьками.

Заступник з виховної роботи Барбаза В.М.

Проглядів матеріалу: 373 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.02.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024