П'ятниця, 29.03.2024, 07:16















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Лютий » 28

    До наших малям, Купського НВК №2, завітав колобок. Вони дуже полюбляють казки. На заняття аплікації, діти вирізували та приклеювали колобка, працювали підгрупами. Із завданням впорались швидко та вправно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 406 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.02.2019 | Комментарії (0)

   27 лютого 2019р. на базі Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся обласний конкурс української декоративної творчості.

Цьогорічну обласну виставку-конкурс української декоративної творчості було проведено на тему «Українські ремесла – від минулого до сучасного» у номінаціях: «Українська кераміка», «Український рушник», «Традиційне ліжникарство, ткацтво», «Український костюм».

Мета конкурсу: розширення знань дітей про українські традиційні ремесла та тенденції їх розвитку, розвиток фантазії та творчого мислення, виховання любові до рідного краю, до українських народних традицій та звичаїв, пошани до оберегу.

Учасники виставки провели кропітку пошукову та дослідницьку роботу, знайшли у «бабусиних скринях» та відтворили чудові вишиті сорочки, рушники, національні костюми нашого регіону, ткані байорки, ліжники .

Яскраві виступи наших конкурсантів високо оцінило поважне журі та нагородило грамотами:

за ІІ місце Сандуляк Ємануелу, вихованку гуртка «Моделювання іграшок сувенірів» Глибоцького РБТДЮ на базі Димківського НВК, Мокана Павла, Резничук Ангеліна-Марія вихованців гуртка «Небесне сяйво» Глибоцького РБТДЮ на базі Станівецької ЗОШ, керівники Команюк З.Л, Шова Д.Л.

за ІІІ місце Кожокарь Марію, вихованку гуртка «Ткацтво» Глибоцького РБТДЮ на базі Горбівецької ЗОШ, кер. Кожокарь О.В.

Вітаємо переможців та бажаємо успіхів у майбутніх конкурсах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 314 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.02.2019 | Комментарії (0)

«Немає абстрактного учня. Мистецтво й майстерність навчання і виховання полягає в тому , щоб розкривати сили і можливості кожної дитини, дати їй радість успіху в розумовій праці…»

В.О. Сухомлинський

З 25 лютого по 1 березня 2019 року в школі був проведений Тиждень фізики, мета якого підвищити інтерес до вивчення фізики, збагатити кругозір та інтелект учнів додатковими знаннями.

Заплановані заходи проводилися у доступній ігровій формі.

Відкриття предметного тижня розпочалося лінійкою, у ході якої учасників освітнього процесу школи ознайомлено з планом проведення заходів, а учні 7-Б класу розповіли про історію розвитку фізики як науки, підкреслили її значимість у нашому житті.

У рамках тижня відбулася виставка дитячих робіт (проектні роботи, стінгазети, явища природи в малюнках і фотографіях) «Що я знаю про фізику?». Були представлені кросворди для розгадування. У кабінеті фізики оформлено виставку висловів видатних людей.

Учням 7-х та 8-х класів було запропоновано цікаві задачі з конкурсу «Левеня» для їх самостійного опрацювання. Учні 9-х класів ознайомилися з розділом «Атомна і ядерна фізика». Вони ж запропонували організувати флешмоб «Природа – це життя», а основою життя є кисень.

Також відбувся конкурс творчих робіт серед учнів 10-го класу на тему «Видатні фізики». Цікаву роботу представила Косташ Аделіна, яка підготувала пізнавальну розповідь про видатного фізика Альберта Ейнштейна, його життя та творчу діяльність. Було продемонстровано фотографії. Учні 8-х класів (команда дівчат «Неон» та команда хлопців «Ерудит») взяли участь у «Брейн-рингу», на якому продемонстрували свої вміння та навички у різних галузях фізики. Учасники команд показали не лише свої знання предмету, а й вміння працювати у команді. Восьмикласники були активними учасниками пізнавальних і веселих конкурсів.

Завершився тиждень заходом, організованим учнем 11-Б класу Павловичем Іоаном на тему « Творці фізичної науки» та ученицею 11-А класу Молдован Мариною на тему «Внесок українських фізиків у розвиток науки». У своїй розповіді Марина звернула увагу школярів та познайомила їх з біографією і науковими досягненнями українського та австро-угорського фізика, електротехніка, винахідника, основоположника вчення про рентгенівське проміння, організатора науки, публіциста, перекладача Біблії українською мовою, громадського діяча Івана Пулюя, чий день народження відзначався 2 лютого.

В ході проведення заходів протягом тижня учні проявили зацікавленість, допитливість, вміння шукати та узагальнювати інформацію, творчо підходити до справи.

 

< ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 337 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.02.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024