Четвер, 28.03.2024, 22:16















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Лютий » 11

     Міністерство молоді та спорту України у співпраці з Департаментом освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації та Державною прикордонною службою України орієнтовно з 21 по 30 червня 2019 року планують проведення в Одеській області, м. Ізмаїл Всеукраїнського вишколу, спрямованого на збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, «Джура - Прикордонник» (далі - Вишкіл).

Зазначений захід проводиться з метою залучення мешканців прикордонних районів до національно-патріотичного виховання, створення позитивного іміджу українського військовослужбовця серед дітей та молоді, що сприятиме підготовці молоді до охорони державного кордону у складі державних органів і громадських формувань.

Упродовж вишколу з юними вихованцями будуть проведенні навчальні стрільби, практичні відпрацювання патрулювання кордону, навчання з орієнтування на місцевості за допомогою компаса, місцевих об’єктів, визначення азимуту, відстаней, практичні заняття з тактичної медицини. Відвідування відділу прикордонної служби, демонстрація техніки та озброєння, що перебуває на озброєнні Державної прикордонної служби України та багато іншого.

Основні завдання:

- надати молоді знання та навички для розвитку в прикордонних районах Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), в тому числі за додатковим напрямком «Джура-Прикордонник»;

- зміцнити в молоді компетенції, які сприятимуть всебічному розвитку особистості, зміцнять громадянсько-державницьку позицію, що сприятиме охороні державного кордону;

- фізично та морально загартувати молодь на засадах цінностей українського козацтва, героїки українських визвольних змагань;

- збільшити чисельність молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України.

Учасники: до участі в заході допускаються одна команда (рій) від прикордонного міста/району/(ОТГ) або таких, що знаходяться на розмежувальній лінії з окупованими і неконтрольованими територіями України.

Рій (команда) складається з учнів вік яких складає від 14 до 16 років.

Склад рою (команди):

- 10 осіб: 8 учнів (з них не менше трьох дівчат) та 2 керівника

або 5 осіб: 4 учні (хоча б одна дівчина) та 1 керівник.

Участь у заході безкоштовна!!!

Зголоситися на Вишкіл можна до 20 лютого подавши заявку на електронну адресу olexandra_holevchuk@ukr.net.

Із детальною інформацією про захід, можна, ознайомитись на офіційній сторінці Гри у fecebook за посиланням: https://www.facebook.com/DzhuraPrykordonnyk/

Проглядів матеріалу: 398 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.02.2019 | Комментарії (0)

    Новий Державний стандарт початкової освіти, що затверджений 21 лютого 2018 року, визначає вимоги до обов’язкових результатів навчання та компетентностей учнів початкових класів.

Метою початкової освіти, яка включає два цикли, а саме 1-2 і 3-4 класи, є всебічний розвиток дитини, її талантів, здібностей, компетентностей та наскрізних умінь відповідно до вікових та індивідуальних психофізіологічних особливостей і потреб, формування цінностей, розвиток самостійності, творчості та допитливості.

Державний стандарт є основою для розроблення освітніх програм Нової української школи. До змісту таких програм проект «Розвиток дитини» пропонує унікальні практичні завдання для учнів 1-2 класів, орієнтовані на обов’язкові результати навчання, визначені на основі компетентнісного підходу.

КЛЮЧОВІ КОМПЕТЕНТНОСТІ УЧНІВ 1-2 КЛАСУ

... Читати далі - тисни тут
Проглядів матеріалу: 560 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.02.2019 | Комментарії (0)

     Взяти участь у сертифікації виявили бажання 980 вчителів. Завершилась реєстрація вчителів, які візьмуть участь у сертифікації. У Міносвіти зазначають, що пілотування механізму сертифікації надасть можливість відшукати агентів змін, які стануть серцем реформи на місцях.

МОН: школи мають врахувати думку дітей на ДПА. Під час вибору третього предмета на ДПА в 9-му класі педрада школи має враховувати побажання учнів. За словами міністра освіти, вибір третього іспиту має відбуватись на засадах педагогіки партнерства.

Стартувала реєстрація на ЗНО 2019 року. Цього року державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього оцінювання складатимуть учні 11-х класів, а також студенти закладів вищої та професійної освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти.

МОН планує розвивати педагогічну освіту. Відомством затверджений план впровадження Концепції розвитку педагогічної освіти, який визначає перелік заходів з розроблення сучасної моделі педагогічної професії, трансформації педагогічної освіти та безперервного професійного розвитку.

   МОН затвердить опис цифрової компетентності освітян. Міністерство освіти, в рамках реалізації плану впровадження Концепції розвитку педагогічної освіти, має намір розробити Опис цифрової компетентності педагогічного працівника. Документ має бути розроблений до 31 травня.

МОН планує відновити роботу зі Світовим банком. У відомстві виокремлюють три пріоритетні сфери, в яких є зацікавленість співпраці. Це співпраця для розвитку мережі старшої профільної школи, співпраця у сфері вищої освіти для виокремлення критеріїв для оцінки рівня якості освіти та комунікація реформ.

Гриневич: ми маємо складнощі в комунікації реформи. Міністр освіти висловила переконання, що реалізація освітньої реформи залежить від якості співпраці усіх залучених до її імплементації людей. За словами Лілії Гриневич, зараз саме в комунікації є значні складнощі.

Учнів коледжів реєструють на ЗНО за місцем навчання. Учні і студенти професійно-технічних закладів і коледжів, які цього року складають ЗНО, для реєстрації на тестування мають підготувати необхідні документи і подати їх особі, яка відповідає за реєстрацію в закладі освіти.

МОН презентує закон «Про фахову передвищу освіту». Міністерство освіти розпочало серію регіональних нарад-семінарів, метою яких стане обговорення проекту закону «Про фахову передвищу освіту». Заходи з обговорення документа відбудуться у 17 містах України.

Проглядів матеріалу: 434 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.02.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024